To ani necakam. Tak naivny niesom... ale na druhom bajku mam RS judy silver 100mm a na to ze je to o triedu nizsie pracuje krasne... cize mam istu predstavu ako by to malo pracovat a filtrovat...
Preto riesim vymenu tej 35... radil som sa ktora by bola lepsia ako tu co mam...nic viac...
Na bazáre máš dve nové foxy 36 ky za 350
Len si zmerajú aký máš na pôvodnej dlhý krk
ono ak nejazdiš fakt nejake náročné terény (korene/kamene, traily) pripadne nejazdiš fakt rychlo (v teréne)
tak ta Fox 34ka si myslim že bude fajn
...potom keď kupiš/vymeniš tak daj vedieť ako
určite ano. .. RS Judy je uplne zakladna vzduchova vidla (gold značí len odlahčenie oproti normalnej (silver) verzii) navyše to je len solo air
... fox bude o minimalne triedu až dve lepšia, je to debon air, fit grip patrona je uplne postačujuca (lepšia oproti RS Judi) pre normalne jazdenie
takže ak más možnosť kupit za dobrý peniaz tak určite ber, budeš spokojný
akurat sa opytam na aky bicykel aká je tvoja vaha zhruba
Ahojte,
Otazocka...
Mam v ponuke fox 36 ale ma 150mm. Ja nechcem dat viac ako 130, kedze mam 120. Chlapec tvrdi ze ju menej nafukam a sadne na tych 130. Je mozne ze bude fungovat spravne pri mojich 100kg a na ebiku?
Preco pisu rythm a ma obluk. Je to nejaka ina rythm co zle foto? Vyzera ako 34 performance
je to modelový rok 2023/2024 ... ale je pravda že vyzerá ako performance
a to s tým sfuknutím na 130mm ... vidno, že to predáva človek čo chce aby to predal, že klame alebo zavádza kupujúceho je už vedlajšie - pre neho ... samozrejme že je to blbosť ... ta vidlica nebude fugovať správne - však logicky - to by potom ani nemuseli robiť iné zdvihy +-2cm (napr. by stačilo 100mm, 120, 140)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Preto riesim vymenu tej 35... radil som sa ktora by bola lepsia ako tu co mam...nic viac...
Na bazáre máš dve nové foxy 36 ky za 350
ako sorry ale ty aj čitaš čo sa tu píše ? 😅
teraz má 120mm zdvih, takže mu radíš trailovu/AM vidlu so 160mm zdvihom ?
Mám tak aj bike teraz .
to je sice možné (vymeniť aishaft) ale pre človeka čo chce len kupit vidlicu a namontovať to bude komplikovanejšie 😅
tak ta Fox 34ka si myslim že bude fajn
...potom keď kupiš/vymeniš tak daj vedieť ako
... fox bude o minimalne triedu až dve lepšia, je to debon air, fit grip patrona je uplne postačujuca (lepšia oproti RS Judi) pre normalne jazdenie
takže ak más možnosť kupit za dobrý peniaz tak určite ber, budeš spokojný
akurat sa opytam na aky bicykel aká je tvoja vaha zhruba
Otazocka...
Mam v ponuke fox 36 ale ma 150mm. Ja nechcem dat viac ako 130, kedze mam 120. Chlapec tvrdi ze ju menej nafukam a sadne na tych 130. Je mozne ze bude fungovat spravne pri mojich 100kg a na ebiku?
https://www.bike-discount.de/de/fox-racing-shox-air-shaft-assembly-36-float-ab-2021
A nechapem tonuto
https://www.bike-discount.de/en/fox-racing-shox-34-a-float-29-rhythm-140-2pos-grip-sweep-tapered-boost
Preco pisu rythm a ma obluk. Je to nejaka ina rythm co zle foto? Vyzera ako 34 performance
A nechapem tonuto
https://www.bike-discount.de/en/fox-racing-shox-34-a-float-29-rhythm-140-2pos-grip-sweep-tapered-boost
je to modelový rok 2023/2024 ... ale je pravda že vyzerá ako performance
a to s tým sfuknutím na 130mm ... vidno, že to predáva človek čo chce aby to predal, že klame alebo zavádza kupujúceho je už vedlajšie - pre neho ... samozrejme že je to blbosť ... ta vidlica nebude fugovať správne - však logicky - to by potom ani nemuseli robiť iné zdvihy +-2cm (napr. by stačilo 100mm, 120, 140)