tiez jazdim pre radost, prekvapivo som teraz zistil, ze tento rok moj milovany mtb len necelych 1300, v juli dokonca nula, vyskove uz nenahanam, gravel z alzy ma tento rok nejak chytil najviac a tym mam aj max rocny najazd, po rovinkach
no veru, mat v Banskej Bystrici taky pomer vzdialenosti k nastupanym metrom, to je na zamyslenie
Od 8.septembra 9 týždňov liečenia platničky a ešte stále nie som tam, kde predtým. Mohlo byť aj viac, ale keď si spomeniem, ako som preplakala október, lebo som sa už videla na operačnom stole, prešla ledva 3 km s paličkami a ortézou, je pre mňa každý výjazd teraz maximálna spokojnosť Jazdím, pracujem, môžem sa plnohodnotne postarať o rodinu. Kašľať na dáta, buďme radi, že môžeme.
bike 370 hod, plavanie 60 hod, beh 30 hod, ostatne 20 hod. Ubudlo cca 90 odbehanych hodin koli operacii menisku. V kilometroch 11400 km bike +200km plavanie a 350 km beh
vzhladom na to, že jazdim len vikendy tak som si polepšil - nie zámerne ale počasie a okolnosti dovolili ... ja som maximalne spokojný s týmto rokom, hlavne som si prešiel miesta a lokality, známe aj neznáme, ktore boli v pláne už dlhšie
(z toho bajk - 5473km a 94,1km vyškovych)
Ja vas kazdy rok obdivujem, rocne davam tak 250-300 hodin (celkovo, nie len bajk) a neviem uplne kde by som bral dalsie... jedine mozno 2021, ked som mal cez 400 hodin, ak by som len bajkoval (a mal uz gravel) a nebehal tak by som mozno tak 7000 km najazdil ...
Od 8.septembra 9 týždňov liečenia platničky a ešte stále nie som tam, kde predtým. Mohlo byť aj viac, ale keď si spomeniem, ako som preplakala október, lebo som sa už videla na operačnom stole, prešla ledva 3 km s paličkami a ortézou, je pre mňa každý výjazd teraz maximálna spokojnosť Jazdím, pracujem, môžem sa plnohodnotne postarať o rodinu. Kašľať na dáta, buďme radi, že môžeme.
Fíha! Taktiež som od Septembra skoro 3 mesiace liečila problém s platničkou. Vyšetrenia RTG, MRI, EMG, kortikoidové injekcie do nervových zakončení. Tiež nie som ešte 100% fit, ale u môžem cvičiť a rehabilitovať.
Prajem skoré a úplne uzdravenie.
taky priemerny rok - nieco sa nepodarilo, nieco hej. pribudlo aj par novych ciarok do mapy. august v znameni tazkych maratonov, k tomu hic, cize v septembri vyflusnutemu sa mi uz nic velke podnikat nechcelo. buduci rok menej (ziadne) maratonov a opat sa viac motkat krajinou, nekrajinou. snad pocasie a zdravie dovoli.
(ako vzdy, v statistike su len celodenky a viacdenky hlavne koli ciarkam do mapy. motkanie okolo komina nenahravam)
Pokiaľ sú možnosti, tak v poslednom čase do 10-15k. Tento rok sa pošťastilo čosi cez 20k a 250k výškovo napriek ťažšiemu úrazu chrbtice. Nemám všetko public a čo je je orezané. Ale tak je to len číslo a navyše nehovorí to nič o tom ako to človek prešiel, či šiel celý čas v kotve, po vetre, alebo hlavou proti múru...
Môj rok 2024 sa niesol v rámci internej challenge medzi kamošmi - spraviť 120 000 VM. Tomu boli podriadené v podstate všetky výjazdy, lebo každý meter sa počíta. Našťastie v Banskej Bystrici
a priľahlom okolí je kde stúpať. Taktiež mi dosť pomohol v nepriaznivom počasí aj trenažér. Uvidíme akú zábavku budeme mať v 2025.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no veru, mat v Banskej Bystrici taky pomer vzdialenosti k nastupanym metrom, to je na zamyslenie
no lebo 2 vylety mali skoro 2000 km po madarskych a talianskych rovinach, to dost kazi priemer
palec hore za ten Kiev
Ine-343km/65h/25236m
(z toho bajk - 5473km a 94,1km vyškovych)
Fíha! Taktiež som od Septembra skoro 3 mesiace liečila problém s platničkou. Vyšetrenia RTG, MRI, EMG, kortikoidové injekcie do nervových zakončení. Tiež nie som ešte 100% fit, ale u môžem cvičiť a rehabilitovať.
Prajem skoré a úplne uzdravenie.
(ako vzdy, v statistike su len celodenky a viacdenky hlavne koli ciarkam do mapy. motkanie okolo komina nenahravam)
a priľahlom okolí je kde stúpať. Taktiež mi dosť pomohol v nepriaznivom počasí aj trenažér. Uvidíme akú zábavku budeme mať v 2025.