chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
Turbi, by si sa divil. Zazil som, ze maticku prstami neuvolnis. A stipec vazi nula celych nula celych nula nula a zabera minimum miesta v porovnani s kombinackami. A ano, alternativa je vozit tie upravene maticky z Cinska. Ci je to lepsia alternativa (zbytocna vyroba aj preprava) je uz na posudeni kazdeho. Za mna staci eko stipec.
Mám nožnú pumpu z dekáču Btwin 500. Nedokážem s ňou nafúkať booster na viac ako 7 barov. Čo robím zle? Potrebujem inú pumpu?So 7 barmi booster nenafúkne plášte do pätiek tak ako by mal.
predpokladam ze ti nezaskocia patky uplne a unika popod ne vzduch. nechaj pumpu pripojenu k boostru. pusti vzduch do plasta a zvysok uz dofukas pumpou tak aby zaskocili.
Maximálny tlak pumpy Kellys Switchflow je 300 psi (20,7 barov). Táto pumpa je vhodná nielen na pneumatiky, ale aj na vidlice a tlmiče. Ale je tiez z tych drahsich 65eee. Ja mam Kellys airfow 25 ta je do 18bar no to bola vyrobena k 25. vyrociu firmy Kellys a uz sa nepredava
Btw, len ešte doplním pre istotu/správnosť. Takto je ten plášť naopak, teda nie v smere jazdy, však?
Musí to byť obrátené V alebo ako by šípka vpred.
Maxxis robí plášte tak, že strana, kde je komplet označenie plášťov ide ku kazete ? Biky sa totiž fotia väčšinou z jednej strany - pravej Pekne vidno celé označenie plášťov, značku prehadzovačky, kľuky aj prevodník. Ja vôbec neriešim šípky, pozriem nápisy a obúvam
Jednoduché
A to ešte keď vymením teleskopku, to bude
Ale v sobotu už prezúvam Ikony, plus nové ventilky idem testovať, to som zvedavá na ne A z tohoto počinu bude aj video
Tak ale doteraz som jazdila len Ikony, zima -leto Prvú zimu mám tieto traktorové plášte Aj tak idem testovať tie otáčacie ventilky, tak skúsim aké jednoduché je popustenie tlakov do zjazdu v prípade, že bude sneh a opätovné prifúknutie ale snehu dávam maximálne deň, dva
Tak na tomto by som sa bála aj do obchodu po vajcaaaa
2x ročne dávam nové Ikony, staré automaticky do koša, vôbec to tu neskladujem a to podľa mňa nejako veľa nejazdím. To isté robím s reťazou. Píšem si každú výmenu do kalendára, GX nevydrží nič a hučí to príšerne. Včera som znova kúpila XX1, tak to bude väčší nájazd km. Ixnay ty musíš meniť min. 3-x ročne pri tvojom nájazde, alebo aj nie keď vy chlapi máte "gule" jazdiť s takými plášťami aj brutál trate v bike parkoch Ja ich nemám ??♀️
Mám nožnú pumpu z dekáču Btwin 500. Nedokážem s ňou nafúkať booster na viac ako 7 barov. Čo robím zle? Potrebujem inú pumpu?So 7 barmi booster nenafúkne plášte do pätiek tak ako by mal.
A to nahadzuješ MTB plášte?
Ja mám pumpu len do 4 bar, ale ešte sa mi nestalo že by pätky nezaskočili, keď mám booster natlačený na tie 4 bary. Či tam nebude nejaká iná zrada.
Jadrá ventilov pri nahadzovaní vyberáš, či nie?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.aliexpress.com/item/1005005993438557.html
https://www.sks-germany.com/PRODUKTE/Pumpen/RENNKOMPRESSOR.htm?a=article&ProdNr=147&p=1008
Mozno aj ta z ldla za 8e,manomwter na to ma 😀
Musí to byť obrátené V alebo ako by šípka vpred.
Maxxis robí plášte tak, že strana, kde je komplet označenie plášťov ide ku kazete ? Biky sa totiž fotia väčšinou z jednej strany - pravej
Jednoduché
Ale v sobotu už prezúvam Ikony, plus nové ventilky idem testovať, to som zvedavá na ne
2x ročne dávam nové Ikony, staré automaticky do koša, vôbec to tu neskladujem a to podľa mňa nejako veľa nejazdím. To isté robím s reťazou. Píšem si každú výmenu do kalendára, GX nevydrží nič a hučí to príšerne. Včera som znova kúpila XX1, tak to bude väčší nájazd km. Ixnay ty musíš meniť min. 3-x ročne pri tvojom nájazde, alebo aj nie
to už je semislick, to je tufo XC14?
A to nahadzuješ MTB plášte?
Ja mám pumpu len do 4 bar, ale ešte sa mi nestalo že by pätky nezaskočili, keď mám booster natlačený na tie 4 bary. Či tam nebude nejaká iná zrada.
Jadrá ventilov pri nahadzovaní vyberáš, či nie?