Kategórie
Bike-techposledný komentár: 3. 8. 2015 o 6:48
-6% DT Swiss Torque Cap koncovky predného náboja 15x110 mm, 240/180
30,99 €
-6%
MOC 32,99 €
Výpredaj -10% One podložka hlavového zloženia 1-1/8", 10 mm, čierna
1,79 €
-10%
MOC 1,99 €
-46% Enduro Bearings ACB 6808 CC BO ložisko hl. zloženia, 40x52x6.5 mm, (36x45°)
19,99 €
-46%
MOC 36,99 €
A myslím že by nebolo úplne odveci zverejniť názov obchodu, nech sa mu môžu ľudia do budúcna vyvarovat
Asi dakde čítal, že sa to dá aj kladivom, ale nedočítal do konca, že gumeným.....
A myslím že by nebolo úplne odveci zverejniť názov obchodu, nech sa mu môžu ľudia do budúcna vyvarovat
to je obchod v ziline s lowend bajkami a aj servis maju . funguju 20r minimalne. ked som tam občas bol, tak tam mali na servis take stare zříceniny 3x7 a tam normalny bajker pre servis urcite nechodi...to len ja som taky retard.
ale zase na druhej strane, ked som na predoslom bajku ohol patku, vzalo mi hruby konar do prehadzovacky, tak tu patku narovnal a nastavil radenie tak, ze dodnes radi jako švýcarské hodinky.
Je to token ninja BB, malo by sa tam dat vymenit lozisko. Nejake napady ktore tam dat? Rozmer je 24x37x7. Zvazujem nejaku hybridnu keramiku.
Dik
Hybridnú keramiku? Načo?
Jediná keramika v stredoch na ktorú nedám dopustiť je CULT od Campy, to sú skoro nezničiteľné ložiská. Všetko ostatné sú vyhodené peniaze.
Toto davaju v mojom okoli ale ci je to prinosne 🤷