Mám kenzel Vagabond r.v 2016, pôvodný je z toho Biku asi už iba rám, investoval som doňho ozaj dosť peňazí, zlomilo sa mi ramienko ktoré drží prehadzovacku, riešim tento problém už druhý mesiac cez 3 obchody a všade dospeli len k tomu názoru že mám Bike bud zahodiť, alebo zohnať to ramienko z niakeho druhého starého Kenzelu , neverím tomu ze kvôli 5€ veci nefunguje celý Bike a ani nebude, volalo sa aj do Kenzelu, nie Len raz, už tu súčiastku nevyrábajú pretože prestali vyrábať aj tento typ Biku pred 9 rokmi, single spred sa z toho urobiť nedá, som úplne deprimovany z tohto problému neviete mi niekto poradiť / pomôcť? Za každú radu ďakujem 🙏🙏🙏
A pošli aj tú fotku.
Odkiaľ si?
kolega má v texte že im volal. tiež by som sa poriadne porozhliadol po Aliexpresse, tam je pätiek rôznych tvarov do aleluja. neverím, že by si Kenzel vyrábal vlastné pätky, aj keď možné to samozrejme je. fotka by pomohla
(viem ze som spravil chybu ale tu starú prehadzovačku aj s tou "prizváranou" pätkou som vyhodil)
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/ramy-a-patky/patky-a-prislusenstvo/union-gh-022-patka-ramu-p225735.html