Moja cerstva skusenost. Reklamujem v ramci predlzenej zaruky na
ram bike Aeroad CF SLX 8 Di2 kupeny v marci 2022. Zaslal som foto a dnes mi prisla odpoved z Canyonu:
Dobrý den,
reklamace rámu byla uznána a rám vám bude vyměněn za nový v rámci 4 leté garance na rám.
Jakmile nám rám dorazí, tak vás kontaktujeme a domluvíme se s vámi na vyzvednutí balíku s kolem pro výměnu rámu, je nutné aby byla přestavba provedena u nás vyškoleným technikem.
Bohužel již nemáme na skladě rám ve stejné barvě jako máte nyní, jako alternativu vám mohu nabídnout rám 2023 v barvě dle vašeho výběru: ponuka z dvoch farieb
Navíc máme ještě na skladě rám v provedené Stealth, ale k tomu aktuálně nemáme odpovídající barvu vidlice.
Pokud byste chtěl i vidlici v odpovídající barvě, tak tu bych vám mohl nabídnout za zvýhodněnou cenu 350€. Aktuálně vám novou vidlici umím nabídnout pouze k barvě Pale Green.
Nerozumiem tomu mailu. Daju mi novy ram (farbu som si vybral Pale Green) ale za prednu vidlu musim doplatit 350€. Ja mam povodnu vidlu bielu ale oni biele ramy uz nemaju, takze hoci som zaplatil za cely bike, tak teraz musim doplatit za vidlu inej farby len preto ze nemaju biely ram. Pritom mi ani povodna predna vidla neostane. Tvrdia ze je to len ich dobra vola, lebo zakonna zaruka je len dva roky a oni poskytuju nadstandart na ram + dalsie 4 roky zaruku. Vidla ma vlastne vyr. cislo a nie je to sucast ramu tvrdia. Ak by som reklamoval do dvoch rokov tak by to bolo bez doplatku. Veru cudne praktiky