Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
Svieti to niekolko desiatok km a potom to zmizne. Povodne som podla jedneho videa riesil umytie vstreku AdBlue vodou, pomohlo, ale teraz, ked ho vyberiem, tak je ciste - tak chyba je asi inde. V servise mi vraveli, ze by museli ist suciastku po suciastke - nieco s tlakom v systeme. Mam Carista ODB, keby ma to niekde chcelo nechat - vymazem.
Nedavno som vymienal jedno cidlo NOx - su tam dve, original cez 700E, nastastie bolo vadne len jedno a alternativa stala len 400E
He he , a že biturba v T6 sú najhoršie . Toto čo píšeš , som ako závadu do 175K km kým som ten koncern predal , teda nemal … ale zato iných problémov , bolo na môj vkus dosť . Tak a teraz ostáva len dúfať , že najspoľahlivejšia znacka zemekule nesklame . A samozrejme benzíny 🤷🏼♂️ . Diesel engines mám ešte v dvoch starších vozoch , no tie tieto moderne fičúrky nemajú . D4D a JTD . Tie zatiaľ idu , ani o nich neviem .
Ale k veci, tiež som pred rokom pozeral po Berlingo XL a pod. type, tieto problémy a AdBlue boli vtedy dosť často spomínané. Ďalšie "kurwítko".
Na kamiónoch sú adblue poruchy tiež a jedna možnosť prevencie je netankovať nádržku doplna.
A keď je už chyba tak okrem drahej opravy sa dá aj , ak auto nejazdí do Rakúska
len to potom musis riesit opakovane.. lebo ked ti pri serviske prehraju v ramci predpisanych ukonov SW si na zaciatku
Už som videl aj autá, ktoré mali v nádrži snímač a keď sa objavilo upozornenie, tak žiaľ sa neobjavilo požadované množstvo 😀 myslím, že aj otec mi spomínal, že mu to neukazuje objem, ktorý treba doliať (Audi a6). Na Passate to ukazovalo, že treba doliať od do.
najväčšia sranda je že nikto mi nevie povedať aká veľká nádrž tam vlastne je