Cez automaticke scripty. Ked existuju rozsirenia do Chrome v zmysle "Kudo All", "Auto Kudos", tak budu nejake neoficialne, ktore aktivne a nahodne pridavaju novych ludi. Nechapem motivaciu jedneho ani druheho...
07.04.2025 - 10:02:37
00
Kludne to moze byt aj cez Strava kluby. Kazda jazda sa tam zobrazuje, ak to nemate cez privacy zakazane.
07.04.2025 - 11:02:01
00
U mňa to cez klub nebude, som len v jednom, je na pozvánku a sme tam len ľudia z regiónu. Môže to byť cez tých spoločných priateľov. Jedného som sa pýtal, či ju pozná, možno tu študovala, pracovala, ale vôbec netušil čo je zač. Žiadosť som zamietol, nevidím prínos v tom aby ma sledoval niekto z opačného konca planéty. Ale zaujalo ma to, že prečo zrovna Slováci a prečo toľko Kysučanov 🙂
07.04.2025 - 11:34:09
00
Lebo chlapi vidia zenu na bicykli a davaju follow back :D Nic zlozite by som za tym nehladal.
07.04.2025 - 12:19:04
02
Ten z Nepálu zjavne šiel cez peknú oblasť, ale fotky dosť na 💩 :)
07.04.2025 - 12:46:50
00
mam taky dotaz ze ci sa to deje aj niekomu inemu.
v apke na mobile ked pustim nejake video co dam ja alebo iny k vyjadzu a potom swajpnem na inu fotku tak to video resp zvuk stale bezi dokola na pozadi. musim regulerne zhodit celu apku stravy aby to prestalo hrat.
07.04.2025 - 14:06:00
01
Strava declares war on cheaters: how it uses AI to detect cars and e-bikes
https://esmtb.com/strava-declara-la-guerra-a-los-tramposos-asi-usa-ia-para-detectar-coches-y-e-bikes/
19.04.2025 - 10:09:48
02
arrow_leftscarinko napísal:
mam taky dotaz ze ci sa to deje aj niekomu inemu.
v apke na mobile ked pustim nejake video co dam ja alebo iny k vyjadzu a potom swajpnem na inu fotku tak to video resp zvuk stale bezi dokola na pozadi. musim regulerne zhodit celu apku stravy aby to prestalo hrat.

mne.

Ja sa vacsinou vratim na to video a dam ho zrusit..lebo inal to ide donekonecna aj ked appku zhodim.

Ale deje sa mi to aj pri inych appkach..
19.04.2025 - 11:02:35
01
Nevie niekto prečo sa mi prejdena zobrazuje na čierno.? Donedavna som to mal v červenej farbe. Niečo treba nastaviť?

Prílohy:

20250421_184903.jpg
20250421_184903.jpg 324.58 KiB thumb_up0thumb_down

21.04.2025 - 19:44:17
00
Skontroloval by som nastavenie "Map type" v aktivite, ci nahodou nie je ine ako "standard", t.j. hlavne ci nie je nastavene "Black Lives Matters", ktore by sa farebne podobalo...
21.04.2025 - 20:18:42
00
arrow_leftKristina napísala:
https://esmtb.com/strava-declara-la-guerra-a-los-tramposos-asi-usa-ia-para-detectar-coches-y-e-bikes/

Len akosi sa to asi stále učí, už mi pár krát dala redflag na klasický vykazd, aj som to reklamoval, ale popravde neviem ako to dopadlo, už som si to neodsledoval, či to opravili...
21.04.2025 - 20:23:27
00
arrow_leftreno napísal:
Nevie niekto prečo sa mi prejdena zobrazuje na čierno.? Donedavna som to mal v červenej farbe. Niečo treba nastaviť?

Skus pozriet, ci nie je cela v privatnej zone ako byva zaciatok a koniec.

https://support.strava.com/hc/en-us/articles/115000173384-Edit-Map-Visibility
21.04.2025 - 20:30:55
03
arrow_leftKristina napísala:

Uvidíme ako to bude fungovať. Ja tu akurat pozerám v našich končinách výjazdy jedného bikera a len cumim čo dokáže točiť do kopcov. Akože cca 120km výjazdy na biku a v segmentoch hore brehom je to pomaly nonstop sama korunka, vázička, PR. Nejaký ten piatok už športujem, ale dávať toto do kopcov, tak musím vyhrávať snáď každý maratón na ktorý by som prišiel. Podľa mena nepoznám, vo výsledkoch nejakých športových akcii som ho nezaregistroval. Aj by človek neveril že to niekto “neznámy” dáva na klasickom biku, ale zase vo výjazdoch ma uvedené tepy a aj watty akoby boli z powermetra…len za mna sú to proste dosť “brutal” čísla.
01.05.2025 - 17:26:27
00
Prosím vás o informáciu Strava blokuje video keď to chcem dať ako post.
Video ako link s youtube.
01.05.2025 - 17:41:49
00
arrow_leftmatt napísal:
Uvidíme ako to bude fungovať. Ja tu akurat pozerám v našich končinách výjazdy jedného bikera a len cumim čo dokáže točiť do kopcov. Akože cca 120km výjazdy na biku a v segmentoch hore brehom je to pomaly nonstop sama korunka, vázička, PR. Nejaký ten piatok už športujem, ale dávať toto do kopcov, tak musím vyhrávať snáď každý maratón na ktorý by som prišiel. Podľa mena nepoznám, vo výsledkoch nejakých športových akcii som ho nezaregistroval. Aj by človek neveril že to niekto “neznámy” dáva na klasickom biku, ale zase vo výjazdoch ma uvedené tepy a aj watty akoby boli z powermetra…len za mna sú to proste dosť “brutal” čísla.

Pokial ma udaje z powermetra, tak to budu jeho watty a nie z motora aj keby mal ebike. Ibaze by si s tym daval robotu a niekde to upravoval. Coz kludne moze byt, ak je to nejaky narcisticky jedinec :D
01.05.2025 - 18:06:55
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up