Ak si vsetko mozne poskusal a nic nepomohlo tak bude nejaky komponent na odpis, prasknuty
ram a podobne. Myslim ale ze si neposkusal vsetko. Mne pukali pri slapani skutocne kadejake veci a bolo ich fakt hodne a stale si myslim ze to nebol ani zlomok toho co moze pukat. Pre predstavu bizarnosti ako sam bowden, bowden na mieste dotyku sa ramom, srob v iscg, spominany srob v diere na kosik, brzda shimano prehadzovacky, prasknuty rafik, rozne prasknute casti orechu, nity na kazete, srob v upinaku
sedlovky aj upinak sedlovky, prasknute sedlo, prasknute lyziny, stary vydraty vyplet, srob v predstavci, ochrana konca kluky, kladka prehadzovacky a dalsie a dalsie. Samozrejme plno tych klasik ako kazeta, orech, sedlovka, patka, stred, pedale, krk vidlice, loziska, uchytenie tlmica, uchytenie kolies, kadejake krytky hlavne na nabojoch, sedlo, atd ... Aktualne po vymene mi trochu suchaju zadne platnicky a pocut to ako pukanie a len pri slapani na rovine. Pribrzdim tak to prestane, dal som dole platnicky tak to nerobilo. Prvy krat ze ma to takto oblbuje akoby "pukanim".
Ak si mal velky servis pred 400km tak to nemusi nic znamenat.