Kategórie
Bike-techposledný komentár: 25. 10. 2011 o 22:09
savings Shimano TL-BR003 lievik na odvzdušnenie MTB brzdy
6,69 €
savings
MOC 14,99 €
savings Shimano TL-BR002 lievik pre cestné radenie typu ST
9,90 €
savings
MOC 15,99 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 500 ml
12,59 €
savings
MOC 20,99 €
Akcia -15% Cyclo tools Dot Brake Fluid brzdová kvapalina, 125 ml
6,89 €
-15%
MOC 8,09 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 1 l
14,09 €
savings
MOC 30,90 €
savings SRAM PitStop DOT 5.1 brzdová kvapalina, 120 ml
8,89 €
savings
MOC 16,99 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 100 ml
6,49 €
savings
MOC 12,99 €
Len by som potreboval vedieť čo presne sú "stopy od prasiatok" lebo aj myslíš tie otlačené značky piestikov, tak to určite nie je = únik oleja.
Zároveň by bolo extrémne zvláštne aby unikal olej na oboch mt200 naraz(nie nemožné, ale hodne nepravdepodobné).
Za mňa ak si ochotný pustiť perie 330€ za brzdy tak proste kúp niečo poriadne ako Magura MDR-P kotúče, 6120 brzdy a sinter platne a cowboyka tu vo vlákne najskôr skončí.
Nie su tam spomenute v zozname, ale ked to porovnam s tou novsou sadou, tak vyzera ze jediny rozdiel je ze je tam iny bleeding block a aj hadicka s bleeding edge nadstavcom: https://www.bike24.com/p2909784.html
Samozrejme nechcem zbytocne platit dvojnasobok za V3 ak mi rovnako posluzi aj V2.
Poslite ho uz prosim niekto s tymi Mt200kami do servisu
Radsej mi na moj dotaz poradte prosim, nech uz to mozem objednat
Resp. mozem pouzit tu vazelinu pre Dot (Sram Dot Grease), kedze tu uz mam?
btw: mohol by si aspoň napísať model brzdy alebo poslať foto. Lebo napríklad ak je to shimano na 2,5 hex a snažíš sa to povoliť s 2kou, tak to samozrejme nepôjde a stačí len správny kľúč.
btw: mohol by si aspoň napísať model brzdy alebo poslať foto. Lebo napríklad ak je to shimano na 2,5 hex a snažíš sa to povoliť s 2kou, tak to samozrejme nepôjde a stačí len správny kľúč.
Shimano Deore M6100, ja som to už párkrát mal odkrútené ale tentoraz nič no