https://ebikeprerabka.sk/prerabka-na-ebike/motor-tongsheng-tsdz8-750w48v/

Vynikajúci motor pre ľudí, ktorí chcú cítiť pod nohami silu motora, prirodzenejšie bicyklovanie.
15.06.2025 - 10:56:16
03
Vcera na komunitnej jazde v TT, rozne druhy cyklistov co je super, ale pohlad na zdrave deti na ebajkoch smutny.
15.06.2025 - 13:30:42
010
arrow_lefttl_unicorn napísal:
... "električkového čiptuzera" kriminálny živel pomaly na úrovni sicílskej mafie, označovať niekoho za hajzlíka (ten útok začal tu pán pista) ...

Nerozumeli sme si. " ... velki hajzli vsetci zacinali ako mali hajzli. Ty si pripisujes k dobru, ze spolupracujes len s tymi malymi ... " - ja som ta neoznacoval za hajzlika, pisal som o spolupraci s hajzlikmi. Je tam isty pomerne vyznamny rozdiel. Ale naozaj suhlasim, ze piplat sa v slovickach nema zmysel. Zakladny rozdiel je, ze tebe je jedno a mne nie ak niekto kto nedorastol k primeranemu zazivaniu cyklistiky dostane moznost vyznamne si navysit parametre biku. Pubertak bez vodicaku na motorke by ti predpokladam vadil, ze?

( My co sme boli este odchovani mayovkami si pametame, ako ukoncievali indiani dialog - Howgh! Uz asi nemame co k tomu dodat. )
15.06.2025 - 19:57:29
00
Niečo som napísal, a ospravedlňujem sa za spôsobené rozvírenie.
Myslel som to tak, že málokto na Slovensku rozmýšľa, čo v konečnom dôsledku spôsobí jeho skutok, stačí keď sú z toho peniaze....
Alebo. Za peniaze sú ochotní predať aj vlastnú matku..
ATĎ ATP
To nás vedie do sračiek.
15.06.2025 - 22:11:19
01
dnes som sa tak pousmial lebo sa zopakovala situácia spred... neviem akej doby...na jednom mieste tu u nás kde sa 2 bicykle ťažko vmestia (podjazd pri Palackého,košičania poznajú) som videl že oproti idú dvaja cyklisti, zastal som, však sa neponáhľam, prvý bol e-lektričkár, prešiel s kamennou tvárou ako keby to bola samozrejmosť že ja zastanem on prejde, druhý bol biker ktorý dvihol ruku a povedal : "dík" ...
19.06.2025 - 19:48:05
02
Dnes priama skúsenosť na tému: “na elektrobiku sa namakáš rovnako, ak nie viac, ako na klasickom biku”.
Môj brat - fanatický zástanca elektrobikov a všetkého, čo s nimi súvisí, taký ten typ s názorom, že sa nadrie viac, ako na bio iba ďalej zájde … Mimochodom technicky zdatný jazdec s fakt s dobrým skilom. Došiel do stavu, že chcel bio, lebo tri zničené elektrobiky za tri roky už aj na ňom nechali psichyckú ryhu (jeden zlomil a na dvoch mu zlyhali motory). Vyjadril sa, že chce klasický bike, lebo už ho to nebaví stále niečo riešiť, že chce len prísť domov, zobrať bike a ísť von. Vedel som, že toto nebude pre neho. Aby som mu v dobrej viere ukázal, že na ňom zub elektrického pohonu nechal svoju jazvu, požičal som môj Stumpjumper nech si to skúsi. Nech si ho nechá na pár dní, lebo som momentálne chorý, nech to skúsi a rozhodne sa.
Trvalo to asi 20 minút. Za dvadsať minút mi bike doviezol, odparkoval ho a zajtra si ide po nové Levo. On nevyšiel ani na Lietavský hrad bez toho, aby nepotreboval pomoc. Na elektre (keď mu fungovala pravdaže) robil výjazdy v desiatkach km, aj nejaké s blížiacou sa k stovke. Ale akonáhle mal ísť za svoje, stačilo 20 minút a jeho elektrické podvedomie (alebo “vyšportovaný” duch) ho dobehlo…
Ale elektrobiker sa namaká rovnako, ako biobiker !
19.06.2025 - 20:39:28
021
ohovárať svojho blížneho kade-tade po fórach sa nepatrí :)
20.06.2025 - 09:10:39
03
On o tom vie, neboj…
20.06.2025 - 11:58:53
02
Ja som tiez vcera mal cest, obiehali ma dvaja mladasi na ulici, bolo to ako obiehanie kamionov. Ked ma predbehli zistil som kde bol problem, isiel som 23kmh, oni tocili asi svoj max 25 kmh. Idem za nimi a jazdili ako blbci, vedla seba, miestami ten vlavo nedrzal riaditka a prechadzal do protismeru. Ked sa cesta sklopila tak som ich musel obehnut, 25kmh je max co mohli ist a asi si myslia, ze pri danej rychlosti su pani cesty.
20.06.2025 - 12:05:49
00
No konečne budú mať celoodpružené horské električky kade chodiť!
(skrínšot článku zo sme.sk ohľadne novej asfaltky na Kráľovú hoľu)

Prílohy:

IMG_0306.jpeg
IMG_0306.jpeg 222.5 KiB thumb_up0thumb_down

21.06.2025 - 11:02:39
07
Ďalšie potvrdenie, že gro električkárov na terén ani nepáchne. Takže, nie že tam pribudnú cesťáci, tam sa vyroja mantáci na zťp bicykloch. Pritom s motorom tam mohli jazdiť už pred tým asfaltom.
21.06.2025 - 11:47:26
01
Mne sa páčil včerajší výjazd pri limbachu. Išiel som s kamošom na ebiku a stretli sme takú skupinku pánkov na ebikoch. Začali si ho doberať, že čo nejde za svoje a aký je leňoch xD.
Presne tá nadsázka a sranda v akom duchu by sa mal niesť topic, ako si ebikeri robili srandu z ebikera a pritom to bolo úsmevné a veselé. Z toho by si mali brať príklad zakomplexovaní motorčekovia čo prídu vyplakávať. :)
21.06.2025 - 13:20:20
01
To spravili takú širokú hlavne pre záchranné zložky aby mali kadiaľ vysjt po ľudí ktorých motor hore vytiahne ale dole kopcom budú brzdiť až pokiaľ brzdy nezapalia a prídu na rad topánky alebo tiger do kríkov.
21.06.2025 - 16:02:22
04
arrow_leftYogisz napísal:
Mne sa páčil včerajší výjazd pri limbachu. Išiel som s kamošom na ebiku a stretli sme takú skupinku pánkov na ebikoch. Začali si ho doberať, že čo nejde za svoje a aký je leňoch xD.
Presne tá nadsázka a sranda v akom duchu by sa mal niesť topic, ako si ebikeri robili srandu z ebikera a pritom to bolo úsmevné a veselé. Z toho by si mali brať príklad zakomplexovaní motorčekovia čo prídu vyplakávať. :)

Ale veď v realite mimo internetu a fór to presne takto funguje. E-biker šliape vedľa bikera , žiletkár ťahá po asfalte spolu s MTB-čkarom. Aspoň ja mám také skúsenosti. To len fóra pod rúškou anonymity sú plné zakomplexovancov z jednej či druhej skupiny.
21.06.2025 - 18:23:01
05
arrow_leftJOLI napísal:
Ďalšie potvrdenie, že gro električkárov na terén ani nepáchne. Takže, nie že tam pribudnú cesťáci, tam sa vyroja mantáci na zťp bicykloch. Pritom s motorom tam mohli jazdiť už pred tým asfaltom.

takto sa opýtam, je tam aj iná možnosť pre zťp bajky ako vyjsť na Kráľovu hoľu? keď vadí že idú po novom asfalte :)
21.06.2025 - 20:43:21
01
keyboard_arrow_up