Ahojte bikeri,
Pred zaciatkom novej sezony by som si chcel obstarat nove 26" MTB kolesa. Potreboval by som kolesa pre diskove brzdy s uchytenim kotuca Center Lock. Moj cenovy strop je cca. 250 EUR. Oslovili ma tieto:
Ja som tieto negatíva vzal do úvahy tak, že cena za kolesá Zi30SLA je nízka. Ak sa niečo poserie, nebudem nič reklamovať a čakať mesiace na vybavenie, ale vyriešim si to svojpomocne alebo u nás mimo záruku. A výhoda paypal je, že keď nepríde tovar, peniaze vráti späť.
Za mňa komunikácia super. Tiež som síce na Zi30SLA čakal dlhšie (spolu asi 2 týždne od odoslania objednávky). Stačilo tam zavolať, chlapík v pohode, čo povedal dodržal kolesá boli do dvoch dní odoslané, do 5 dní boli doma. Závisí ako sú v DE sviatky napríklad, pracovné voľno atď. Kúpil som k nim ešte gumené newmen bezdušové pásky, podľa mňa lepšia alternatíva ku klasickej páske. Montáž do 30 sekúnd na jedno koleso.
Čo sú náboje Newmen zač z hľadiska spoľahlivosti a servisovateľnosti?
Konkrétne náboje na kolesách Newmen Evolution SL A.30.
Oplatí sa ich nechať prepliesť na nové ráfiky alebo ich radšej komplet poslať do sveta a kúpiť overené DT?
Čakám dva týždne. Nie je to ešte nejaký dlhý čas, ale štve ma, že ti ani nepríde mail, že obdržali peniaze a tovar môžete očakávať asi vtedy a vtedy, nič proste. Comby To si mal asi štígro, že ti to prišlo tak skoro!
ja som objednaval v piatok minuly tyzden, zaplatil cez BU, kedze paypal teraz nefunguje unho, dnes rano mi poslal mail, ze peniaze mu dorazili na ucet za objednavku, tak uvidime, kedy realne pridu kolesa
Momentálne beží štvrtý týždeň. Minulý pondelok som sa mu konečne dovolal. Povedal, že kolesá sú hotové a na druhý deň to posielajú (utorok). Po viac ako siedmich dňoch stále nič. Ale asi po dvoch - troch dňoch od telefonátu mi prišiel mail, že im prišli peniaze na účet Mein Gott!!! To je obchod toto
elanius To nema zmysel. Ja mam na newnmenoch road cez 15000km vratane celej zimy na cyklokroske. Zazili si more vody a blata. Loziska su ako nove, zapadky v orechu som vycistil a premazal raz. Navyse su az navykovo tichucke.
Hookless ráfky pôjdu dopreč určite.
Toho tydýta, ktorý to vymyslel, by som chcel dostať do rúk
Max. tlak 2,5 bar a pätky nezaskočia ani pri dvojnásobnom tlaku
Zato ale nemôže hookless ráf, ale plášť. Na newmen ráfy som nahadzoval maxxis, pirelli, tufo (tie boli najhoršie) a vždy bezproblémov. A náboje sú v pohode, netreba sa ich báť.
Na Newmen Advanced som nahadzoval Schwalbe a keďže som nejako nemyslel, že ráf má limit max 2,0-2,3 baru, tak z 6 mi tuším 2 alebo 3 plášte expodovali pri nahadzovaní Už to teraz viem nahodiť, ale je to peklo. Niekedy lepšie nahodiť najskôr na iný - obyčajný hliníkový ráf, ktorý kľudne zvládne 2,5-3 bary a potom plášť nahodiť na karbónové Newmeny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neobjednávaš niple za pár centov (a aj keby...)
Konkrétne náboje na kolesách Newmen Evolution SL A.30.
Oplatí sa ich nechať prepliesť na nové ráfiky alebo ich radšej komplet poslať do sveta a kúpiť overené DT?
Comby To si mal asi štígro, že ti to prišlo tak skoro!
ja som objednaval v piatok minuly tyzden, zaplatil cez BU, kedze paypal teraz nefunguje unho, dnes rano mi poslal mail, ze peniaze mu dorazili na ucet za objednavku, tak uvidime, kedy realne pridu kolesa
Toho tydýta, ktorý to vymyslel, by som chcel dostať do rúk
Max. tlak 2,5 bar a pätky nezaskočia ani pri dvojnásobnom tlaku