zverejnenie cisla uctu (akehokolvek, svojho ci cudzieho) nepovazujem za ziaden problem ci prešľap, na rozdiel od totti7210
12.06.2025 - 00:40:26
00
Takéto cirkusy kvôli dobierke za 75 +/- Eur? Pričom vôbec nie je jasné, či by išlo, alebo nešlo o podvod? Toto môže byť len Kenai
12.06.2025 - 14:56:36
04
Dobrý den chlapi, hledal jsem tady u vás a našel jsem Otto Duda z Bratislavy. Vyrojilo se nám pár takových inzerátů na Cyklobazar.cz. nevypadají i špatně, ale jak jsem pochopil z Vašich postřehů a zkušeností, tak bude lépe se mu zřejmě vyhnout. Samozřejmě, že dojet se na kolo podívat do Blavy to nedám.
18.06.2025 - 23:26:54
00
Dobrý deň, chcel by som upozorniť na pána M. Veselský, ktorý inzeroval predaj bicyklov značky Canyon (Aeroad) na jeho firmu Digital&Others. Inzerát bol na stránkach mtbiker, bazos a aj cyklobazar, platil si TOP, vystupoval veľmi presvedčivo. Ponúkal lepšiu cenu (tým, že mali akože brať 5ks a mali zľavu + bez DPH). Na začiatok vystavil zálohovú faktúru s tým, že zvyšok sa doplatí po prebratí. Vyše mesiac nám boli predkladané pochybné dôkazy o objednaní/odoslaní a doručovaní (toto mame potvrdené priamo z podpory Canyon, že podklady ktoré nám boli zasielané vyzerajú ako podvrh). Po tomto emaile som žiadal vrátenie peňazí ale stále som bol ubezpecovaný, že bicykle su na ceste, dnes maju prist do depa a podobne. Bicykle nedodal a peniaze vrátil (peniaze som ziadal ihned ako uplynul dohodnuty termin dodania) až po zasiahnutí advokáta predžalobnou výzvou (bola mu zaslaná po splatnosti dobropisu ktorý vystavil a nezaplatil v termíne). Takto sme mu poslali peniaze ja a aj kamarát z klubu.

Naposledy upravil MartinNemeth dňa 08.07.2025 - 10:08:22, celkovo upravené 5 krát.

07.07.2025 - 17:17:09
02
A preco ste si objednavali Canyon bicykle od tretej osoby a nie cez oficialnu stranku, ktora je jedinym predajnym kanalom? Boli lacnejsie ako oficialne alebo co bol dovod?
07.07.2025 - 17:19:11
02
No čo oneee.podvodnici vždy lákajú na výhodnú cenu
07.07.2025 - 17:21:30
00
Dopísal som do textu. Pán ponukal lepsiu cenu a bicykle ani nedodal. Ked uz bolo neskoro zacal sa vyhovarat, ze on to vlastne riesil este cez niekoho a jeho vlastne oklamali a ziadne bicykle ani nebudu. Natahoval vratenie penazi a vratil az po zakroceni advokata.
07.07.2025 - 17:23:29
00
Takemuto niecomu uverit, to chce riadne klapky na ociach. Inak aj ked kupi bez DPH (rezim prenesenej danovej povinnosti), pri dalsom predaji musi aj tak cenu o DPH navysit, takze velmi priehladny podvod.
07.07.2025 - 18:23:49
03
Tento inzerát som zaregistroval a taktiež mi prišiel výhodný. Nešlo mi však do hlavy ako sa dá u Canyonu vybaviť zľava pri kúpe 5-tich bicyklov. To by už podnikavá slovač robila hromadné objednávky.
07.07.2025 - 19:01:37
01
Pan Nemeth prosim budme korektny. Vysvetloval som vam presne ako to je, ked sme minuly tyzden prisli na to, ze ide o pokus nam nedodat celu objednavku cez tretiu stranu, zacali sme veci hned riesit. Vas list od pravnika ani nedorazil a hned v ten den ako som na veci prisiel , som hned konal a riesil napravu. Peniaze ste mali hned (Splatnost dobropisu bola 1.7.2025, ciastkovu uhradu ste mali 2.7.2025 a hned na druhy den,3.7.2025 zvysok penazi na ucte), vas pravnik ani nezasahoval. Rovnako ako vas znamy, aj vy ste dostali CELU sumu spat. Nikto nemal zajem nikoho oklamat a tato vec pre mna neskoncila nakolko, ja napriklad este nemam spat svoje peniaze a riesim to dalej a vsetko sa ma doriesit tento tyzden. Najprv som vsak plne chcel vyplatit vas. Ak by mi islo o podvod, verte mi ze nejaka pravna vyzva alebo este vratenie penazi by sa nekonalo...
Chapem, je to zla situacia ale vyriesili sme ju.

Naposledy upravil veselsky dňa 08.07.2025 - 10:28:06, celkovo upravené 1 krát.

08.07.2025 - 06:59:45
00
pane jo, takýto happy end som tu dlho nevidel :whew:
08.07.2025 - 08:11:45
00
arrow_leftMartinNemeth napísal:
Dobrý deň, chcel by som upozorniť na pána M. Veselský, ktorý inzeroval predaj bicyklov značky Canyon (Aeroad) na jeho firmu Digital&Others. Inzerát bol na stránkach mtbiker, bazos a aj cyklobazar, platil si TOP, vystupoval veľmi presvedčivo. Ponúkal lepšiu cenu (tým, že mali akože brať 5ks a mali zľavu + bez DPH) Na začiatok vystavil zálohovú faktúru s tým, že zvyšok sa doplatí po prebratí. Vyše mesiac nám boli predkladané pochybné dôkazy o objednaní/odoslaní a doručovaní. Bicykle nedodal a peniaze vrátil až po zasiahnutí advokáta predžalobnou výzvou. Takto skoro porobil mňa a aj ďalšieho chalana z klubu. Bude Vás stále presviedčať, vyhovárať sa na tretie strany a pod. Ak pán Veselský od Vás zobral peniaze treba jednoznačne konať a bojovať o ne právne.

Kedy ste mu prvykrat oznamili, ze chcete peniaze spat? O aky cas pred pravnikovou vyzvou?
08.07.2025 - 09:10:48
00
Mam otazku, poznate Petra Hronchela z Bystici? tvrdil ze kupoval tu bike na mtbiker a ze sa mame stretnut lebo mi da 500 eur dole z ceny . uz 3x odlozil stretnutie a pride mi to cele divne
08.07.2025 - 10:18:24
00
Obdivujem ľudí čo všetko sú schopní vytrpieť kvôli takej bežnej spotrebnej veci ako bicykel....Po prvom zmarenom obchodnom jednaní ďalej neriešim a idem o dom ďalej....bicyklov je na výber neskutočné množstvo a ceny jazdeniek sú až smutne nízke. Voči zákazníkom čo tie bicykle kupujú nové je tá strata hodnoty skôr pľuvancom do tváre.
08.07.2025 - 11:04:20
03
What?
08.07.2025 - 11:18:48
00
keyboard_arrow_up