Kategórie
Bike-techvyzera to tak, ze idem do nejakeho ramu Santa Cruz. Mam vsak dilemu do akeho. Jazdim crosscountry a mam rad pohodovu jazdu a vyslapy do kopca. Mam 195 cm a 99 kg.
Momentalne jazdim Meridu trans mission speed s vymenenými klukami za XT s integrovanou oskou. Ram z Meridy chcem predat a komponenty nahodit na Santa Cruz.
Ktory Santa cruz mi poradite?
posledný komentár: 3. 10. 2010 o 18:27
posledný komentár: 6. 10. 2007 o 20:15
-20% Rocky Mountain Instinct C50 TOUR C1 29 bicykel, zlatá/červená
3 999 €
-20%
MOC 5 600 €
-22% Rocky Mountain Slayer Carbon 50 27.5 bicykel, zelená/zlatá
4 899 €
-22%
MOC 6 300 €
Novinka -29% Rock Machine Whizz FS II 50 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
od 2 099,90 €
-29%
MOC 3 099 €
savings Marin Alpine Trail Carbon 2 29 bicykel, čierna/strieborná
od 3 099 €
savings
MOC 4 899 €
Výpredaj savings CTM SCROLL Pro 29 bicykel, strieborná/čierna
2 599 €
savings
MOC 3 899 €
Novinka -14% Rock Machine Whizz FS II 90 AXS 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
4 399 €
-14%
MOC 5 699 €
-11% Transition Smuggler CB GX 29 bicykel, mechanical espresso
3 999 €
-11%
MOC 6 699 €
Ahoj, ziaľ, všimol som si to FB. Samozrejme, ak by som videl nejaky inzerat, budem ta kontaktovat. Drzim velmi pacle, aby sa ti bajk vratil.
Udrzba je bez problemov, inbusom 5 a 8 rozoberies zadnu stavbu, ale v podstate tam nemas moc co udrzovat, funguje to stale.
Aj keď ohľadom tej vidlice na HT2 som roho dosť prečítal na zahraničných stránkach a nezdá sa to byt ako veľký problém, keď sa s tým človek žije pri jazde - hlavne teda vo vyslapoch myslím.
Ak sa ti paci, a nezda sa ti Santa Cruz iba ako predrazeny ram s par prihodenymi lacnymi komponentami, tak ber. Ale nie, viem, ze Santa Cruz ma dobre ramy, zaruku, atd., ale nie je to pre mna, tak som si neodpustil ustipacny koment
keď som si prešiel staré témy, fórum s témou SC Nomad som nenašiel žiadne, pre SC celkovo neaktívne a staršie.
Dovolil som si teda založiť toto vlákno, kde by majitelia Nomad-ov (resp jeho súrodencov od SC) mohli zdieľať múdrosti, postrehy, fotky. Ja som si svojho zadovážil v posledných dňoch (viď téma Galéria našich bajkov), čiže niekedy sa rada určite zíjde.
Vidíme sa na spoločnej jazde!
Oproti capre sa nanom vynikajuco slape, skvely posed aj poloha v zjazde. Nizsie zdvihy mi absolutne nevadia- prave naopak.
Jedine co ma trosicku irituje je, ze mi tam nevojde 210mm sedlovka nadoraz tak aby bolo sedlo pekne so sedlovou trubkou. riesenie by bola mozno nova AXS, ale do tej uz nepojdem, nestoji to za tie prachy. Druha vec je axs transmission, stare GX mam na elektre a ta "pomalost " radenia je znatelna.
Sranda, ze po 5 rokoch jazdenia som ram vlani predal asi za 80% povodnej ceny