Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Je to vlastnosť auta alebo ťažného? Ak auta (bez ohľadu na značku ťažného), to v japonskej Toyote nemajú rozum, že také auto pustia na trh? Ak ťažného (s inou značkou ťažného by to bolo ok), dovolí si Toyota Žilina také niečo montovať? Ja mám Subaru, ťažné Westfalia a nič nebliká, senzory sú vypnuté.
Zobraziť komentár 12.08.2025 - 17:52:27
00
Ninnka prosím ťa, ak aj nevieš spýtaj sa manžela. Vie vaše auto rozlíšiť, že máte pripojené ťažné? Tj asistenti nepindajú, všetko švíci ako má atď. Len aby sme si potvrdili, či je to vlastnosť každej Toyoty. Btw super že ste vyriešili 👍.

Nemám nikoho, kto má Toyotu a ťažné. Lebo boli problémy že hybrid/dodatočná montáž.

Crazy shit. 🫠
Zobraziť komentár 12.08.2025 - 18:13:19
00
Riesil som minuly rok tazne na Toyote (Corolla Cross), tak mam nejake skusenosti. Originalna elektroinstalacia k taznemu vie komunikovat plnohodnotne s riadiacou jednotkou, takze vie vypnut aj asistent cuvania a hmlovku. Co mi ale povedali priamo v Toyote, ze rovnaku montaz, akurat bez Toyota nalepiek robia tretie strany za vyrazne nizsiu cenu (Autocar, Tazar).

Treba si ale overit, aku elektroinstalaciu tam daju (univerzalna je lacnejsia, typova drahsia, ktora ovlada aj asistent cuvania).

Tu je k tomu aj info: https://tazargroup.sk/montaz-tazneho-zariadenia.html
Zobraziť komentár 12.08.2025 - 19:26:22
00
Yogisz/ ja veru neviem a pýtala som sa aj manžela, ale ani on nevie...auto máme len od apríla, takže ešte poriadne ani nevieme aké všetky funkcie auto má...učíme sa pomaly a objavujeme nové funkcie za pochodu...ale v Toyote nám včera ukazoval pán, že na volante cez nejaké tlačítko ok si môžeme vypínať a zapínať rôzne funkcie...vypol nám jednu funkciu, lebo pri cúvaní ho auto brzdilo, keďže tam bol nahodený ten nosič...takže sme sa niečo nové dozvedeli...no veru, keď budeme mať čas, musíme si preštudovať manuál...
Zobraziť komentár 12.08.2025 - 20:38:54
00
arrow_leftmatko001 napísal:
...
Mŕtvy uhol tiež začneš ignorovať - jazdíš ako keby tam tá kontrolka ani nebola. Ale bolo zaujímavé zistiť, že sa citlivosť mení podľa rýchlosti - do nejakých 80km/h to bicykle nevidí a potom zrazu áno. ...

Prosim, toto vysvetli, nerozumiem, preklep 8 km/h? alebo ako si mal bicykel v mrtvom uhle pri rychlosti nad 80 ?
Zobraziť komentár 12.08.2025 - 21:37:36
00
petucky dikes, toto mi stačí. Bo je to jasná chobotina aby to tak bolo default pre všetkých.
Ninnka dikes, už sa s tým netráp
Marli myslené najskôr, že jeho bike na nosiči bol v mŕtvom uhle, resp mu vytvára hlásenia o objekte v mŕtvom uhle nad 80kmh

ale jasné už bežíme do offtopicu, no keď viem že kamosovinna ravku 2023 rátali ťažné na 960€, tak si tam môže dať nejaký paškvil od jožka z garáže. No pravda bude najskôr niekde inde myslím.... nejdem ju hľadať
Zobraziť komentár 12.08.2025 - 21:59:09
10
Ludkovia, nech nezakladam zvlast temu... riesil niekto z vas nosic na tazne s tym ze bike ma hranate trubky? chceme kupit thule euroway, tie "celuste" su viditelne na okruhle,ovlane trubky... bude to v pohode alebo treba nieco k tomu dokupit?
Zobraziť komentár 13.08.2025 - 16:08:36
00
Bude to v pohode (ak sa teda ramova trubka zmesti do celuste...)
Zobraziť komentár 13.08.2025 - 18:49:16
00
keyboard_arrow_up