Lokalizácia
Formulár sa odosiela
v poslednom čase sa tu rozmáhajú praktiky používané na bazosi, a síce že inzerent každý deň pridá ten istý inzerát, aby bol stále medzi prvými. neviem či to porušuje pravidlá a v ničom ma to neobmedzuje, ale keď má človek nastavené zasielanie inzerátov a každý deň tam vidí tie isté, je to trochu otravné.
https://www.mtbiker.sk/bikeri/drahosdaniel1/inzeraty?show_deleted=1
Zobraziť komentár 02.04.2025 - 08:03:32
04
Neviem či to tu bolo, nejdem čítať 80 strán, ale čo tak mazanie resp. obnova inzerátov podobne ako to má bazoš? Teda ak nepredám do 3 mesiacov viem ho obnoviť kliknutím na link alebo obdobným štýlom?
Predať niečo do 3 mesiacov sa často nepodarí ani za nízku cenu a pridávať inzerát nanovo, sťahovať fotky je pomerne zdĺhavé.
Zobraziť komentár 02.04.2025 - 08:42:46
03
Ahoj, LMS, tato vec nam chodi pomerne casto, povedal by som raz za 2-3 mesiace to pride od zak. podpory, takze je to urcite na prebratie.
Zobraziť komentár 02.04.2025 - 08:50:11
02
ja mám taký tip na zlepšenie. keď si pridám nejakú vec do zoznamu "obľubenych", tak keď sa predá a inzerát sa stiahne, zo zoznamu zmizne, nedalo by sa to urobiť tak, že v zozname zostane, len sa vyšedí a ja si ju manuálne vymažem, keď budem chcieť? ja ten zoznam používam na "sledovanie trhu" napríklad teraz si chcem kúpiť ebike, tak by ma zaujímalo, aké reálne ceny fičia. tak si pridám inzeráty, ktoré ma zaujali a chcel by som sledovať, ktoré sa reálne predali a ktoré tam trčia dlhšie, podľa toho si viem nastaviť asi približnú sumu, ktorú by som mal mať pripravenú.
Zobraziť komentár 22.08.2025 - 12:07:54
03
Toto ma tiez riadne irituje. Taky willhaben.at to ma urobene vyborne, aj v kombinacii s obnovou.
Cize prvy inzerat uz vyprsal. Potom nasleduje ponuka podobneho tovaru (idealne aj reklama pre novy tovar). Tretia ponuka bola obnovena a ja ju mozem znova pridat do zoznamu.
V kazdom pripade takto nepridem ani o jeden oblubeny inzerat a nemusim potom hadat co sa stalo.

Prílohy:

willhaben_inzeraty.png
willhaben_inzeraty.png 71.19 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 22.08.2025 - 12:21:57
00
romanca kolegyna to zapracovala, mali by sa v oblubenych zobrazovat aj neaktivne inzeraty. NB pri starsich inzeratoch uz nebudu k dispozicii fotky, po case to premazavame, kedze je to znacne mnozstvo dat.
Zobraziť komentár 23.08.2025 - 10:21:20
02
A ja som sa zlakol, ze preco mam zrazu 102 oblubenych inzeratov namiesto 10 :lol:
Zobraziť komentár 23.08.2025 - 12:25:43
00
Ja cez 400, prvy je z roku 2013 :-)
Akurat, ze mazat sa daju iba po jednom, otvorenim a odobratim z oblubenych.
Mozno by bolo dobre pridat moznost filtra na aktivne a neaktivne. Sice sa to da zoradit podla najnovsie.
Ja inak nerozumiem, preco sa uz davno stratil filter krajov. Namiesto toho su tam krajiny.
Zobraziť komentár 23.08.2025 - 14:16:52
01
arrow_leftcervo napísal:
romanca kolegyna to zapracovala, mali by sa v oblubenych zobrazovat aj neaktivne inzeraty. NB pri starsich inzeratoch uz nebudu k dispozicii fotky, po case to premazavame, kedze je to znacne mnozstvo dat.

Este poprosime moznost topovat aj v zalozke moje inzeraty bez otvarania inzeratu tak, ako je to mozne ked vidim inzerat medzi ostatnymi.
Zobraziť komentár 23.08.2025 - 14:39:40
00
dakujem, to som fakt necakal takuto operativnu reakciu.

este jednu vec sem teda dam a sice preco je tento portal zadarmo? ved s tym usite mat kopec nakladov. ja by som kludne urobil nejaku premium clensyvo verziu, za ktoru by sa platilo ja neviem 24 euro rocne a napriklad by bol vo free verzii ja neviem 10 inzeratov rocne ale kto chce dat viac inzeratov uz by platil tych 24 eur rocne. alebo by v ramci premioveho clenstva bolo doprava na eshope za polovicu a podobne. tento portal je velka vec, ze to udrziavate.

arrow_leftcervo napísal:
Zobraziť komentár 23.08.2025 - 15:19:33
00
keyboard_arrow_up