Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Inak to asi len Posta tam ma aj sprievodku... Ako keby to nemohol byt jeden stitok. Nikdy neviem ci nalepit obidva, alebo co mi vobec zostane :D Minule mi tetka vsetko zobrala a nedala nic.
Zobraziť komentár 20.08.2025 - 21:09:43
00
Štítok je jeden a jeden je aj ten podaci listok, ktorý mi vždy na pošte potvrdia a máš tým pádom dôkaz, že to prevzali keby si to chcek reklamovať a plus ti tam dajú to priradené podacie číslo podľa ktorého potom v appke sleduješ zasielku. Úplne jednoduché 🤷
Zobraziť komentár 20.08.2025 - 21:21:23
00
Zajtra budem testovat 😁
Akurat to tlacivo na vratenie by mohli robit elektronicke. Som si musel spominat ako sa rukou pise 😄
Zobraziť komentár 20.08.2025 - 23:16:22
00
Však si to prehoď do wordu ak sa ti nedá na compe vpisovať do PDF.
Zobraziť komentár 21.08.2025 - 09:51:34
00
ale ja viem ale to je take riesenie. v dnesnej dobe je problem v objednavke zakliknut polozky ktore chcem vratit, do okienka pod tym napisat dovod vratenia a kliknut na generuj vratku/protokol na vratenie kde sa to vsetko vleje same do PDF? neverim.
Zobraziť komentár 21.08.2025 - 13:27:32
00
Moja skusenost s reklamaciou ebiku. Riesil som v podstate od zaciatku zvlastne vynechavanie motora, ktore sa prejavuje kazdych 35-40 hodin jazdy po servise.

Bicykel je u nich od 21. jula, teraz mi ho idu poslat naspat. Ze vsetko skontrolovali a je vsetko v poriadku. Motor vraj nemal na diagnostike ziadnu chybu, preto nemozu nic riesit dalej, pritom maju fotku z displeja aj z Flow appky s danou chybou. Plus maju chronologiu vsetkych oprav za dva roky (je tam novy motor a bateria, nepomohlo, chyba sa v juli prejavila znovu, podla mna je to vada dizajnu). Takze mi posielaju naspat bicykel v podstate bez opravy, lebo bez chyby v diagnostike nemozu pokracovat... Som dost ostro proti tomu protestoval, ale idu si svoje.

Ponaucenie je 1. nikdy nekupit ebike zo zahranicia, 2. riesit kazdu vec zaslanim bicykla k nim aj za cenu, ze budete bez bicykla dlhsiu dobu.

Teraz vazne uvazujem, ci si nezistim cez pravnika na nemecke obchodne pravo, ci je tento postup v sulade s ich zakonom.
Zobraziť komentár 26.08.2025 - 08:57:03
01
Chapem tvoju frustraciu, ale si naivne myslis ze v slovenskom kamenom shope by si pochodil inak, ked nevedia nacitat chybu z motora a uz ti vymenili aj bateriu a aj motor?
Zobraziť komentár 26.08.2025 - 09:49:03
01
To je druha vec, ze mam diagnostiky a ta chyba v motore vzdy bola ulozena, dokonca aj ked nebola v appke/na displeji. Tak preto mi je divne, ze oni tu chybu nevidia...

Ale predsa len to je ine si dopisovat s Nemcami a vycakavat kuriera, ako zobrat bike/nalozit na auto a kludne ist aj 100km. Vsetko je kratsie ako toto.
Zobraziť komentár 26.08.2025 - 09:53:42
00
TQ ti vie narobiť chyby. ktoré niekto možno ani nepostrehne. Žiadne kódy na diagnostike sa neobjavia, pohon máva mechanické problémy s ložiskami, alebo sa to prejavuje stratou výkonu, ktorú veľa bežných užívateľov ani nepostrehne. My čo tomu nakladáme naozaj poctivo, tak to donesieme ku SK predajcovi, spíše sa reklamácia čo tomu je. nafotí sa, alebo sa natočí údaj z powermetra a odošle sa mail do DE. Bicyklom ideš domov a používaš ho normálne ako zvyčajne s chybami o ktorých vieš. Do 2 týždňov príde nový motor bez poznámok, zavolajú ťa - za 3 hodiny vymenia na počkanie a jazdíš ďalej. Najnovšie už dokonca prebehla výmena pohonu HPR50 za inovovaný HPR60 v rámci reklamácie prehrievania. Ja som to vyriešil nákupom nového modelu, ktorý už má HPR60. ...
Teda v SK kamennom shope by pochodil ináč, ale samozrejme jedná sa o inú značku....Ale ľudia normálne riešia. Dokonca som videl aj video, kde chlapík predáva motory na hliníkové mechanické staré MTBčka..dáva sa to cez stred a takú vidličku o rám.. a pacient zákazník si to doma montoval a tú kotevnú vidličku tam nedal...motor má skoro 1000W, pár krát potočil a roztrhol hliníkové telo náhonu motora. V rámci zákazníckej drzosti chcel ešte za to prachy naspäť 🤔🤔🤔
Zobraziť komentár 26.08.2025 - 17:33:56
00
Riešil som podobnú vec, ale s iným výrobcom a iným prístupom kamenného obchodu. Výmena riadiacej jednotky, neskôr motora a ako posledné výmena káblových zväzkov. Posledná výmena naozaj pomohla a ebajk je klop,klop bez chyby 🤔
Zobraziť komentár 27.08.2025 - 05:56:38
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up