Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ivan Mlynár-pri písaní blogov si neberie servítku:

https://blog.sme.sk/ivanmlynar/politika/zabava-roberta-fica-s-riskovanim-nasich-zivotov-neberie-konca
Zobraziť komentár 30.08.2025 - 18:10:38
13
:D

Príloha:
rosie naive art znacka.jpg
rosie naive art znacka.jpg 51.65 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

Zobraziť komentár 30.08.2025 - 18:30:50
04
taká Smerácka klasika:

https://www.facebook.com/reagujemnaspodinu/posts/pfbid02LKMSNRLSFDMBiHV2oTomr6SewrHWNJQEMm127naCMWZygCbvpuNAhF4BGbUcGijRl

Nehoda šéfa SIS odhalila klamstvo. Priznal sa k autu, ktoré tajil, že vlastní a problémy malo aj s STK.
Dopravná nehoda riaditeľa Slovenskej informačnej služby Pavla Gašpara zo soboty pod Zoborom v Nitre odhalila podstatnú nezrovnalosť ohľadom jeho majetku.
Neďaleko kruhového objazdu a blízko vjazdu do bývalých vojenských kasární sa ráno zrazili dve vozidlá, jedno z nich šoféroval práve Gašpar mladší, syn podpredsedu parlamentu za Smer Tibora Gašpara.
Polícia informovala, že mieru zavinenia vyšetruje. Obaja vodiči sa podrobili dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. Zrážka poškodila aj dopravnú značku a poškodený má byť stĺp verejného osvetlenia. Po nehode bolo ľahko zranené štrnásťročné dievča z vozidla, s ktorým sa Gašpar zrazil.
Riaditeľ SIS šoféroval jedno z najvýkonnejších športových vozidiel, žltý Dodge Challenger SRT Hellcat s výkonom 706 koní, a zrýchlením z nuly na sto kilometrov za hodinu za menej než štyri sekundy.
Gašpar v sobotu k nehode vydal na svojom facebookovom účte stanovisko. Zverejnil v ňom aj skutočnosť, že je majiteľom tohto vozidla. "Auto, ktoré som šoféroval, som si kúpil pred viac ako piatimi rokmi za peniaze, ktoré som si zarobil. Stálo menej ako napríklad nová Škoda Superb," povedal Gašpar mladší.
Z týchto vyjadrení vyplýva, že Gašpar vlastníctvo vozidla doteraz pred verejnosťou tajil a zrejme porušil povinnosti, ktoré pre verejných funkcionárov vyplývajú z ústavného zákona o ochrane verejného záujmu.
V ani jednom z doterajších dvoch majetkových priznaní, ktoré sú verejne dostupné - za rok 2022 a 2023 - totiž vozidlo medzi svojim majetkom neuvádza. Z Gašparových slov pritom vyplýva, že je majiteľom auta najneskôr od roku 2020.
Zobraziť komentár 30.08.2025 - 19:07:23
28
Tomuto sa povie utrpenie mladého Gašpara :tmi: Kúpiť pomerne zánovný Dodge pod cenu Superbu (!!!) a potom si ho takto orýpať na stĺpe, to sa neutrafí len tak hocikomu ...
Zobraziť komentár 30.08.2025 - 19:43:56
06
Superby su take drahe? ale je fakt ze pred 5 rokmi som skoro nejaky Challenger kupil aj ja, vtedy sli riadne nizko :-D
https://www.autobazar.eu/detail/dodge-challenger-srt-hellcat-527kw-62-v8-eu-verzia/AbG7VrTH2jL/
Zobraziť komentár 30.08.2025 - 19:47:13
00
a to este su tam kusy za 100+
Zobraziť komentár 30.08.2025 - 19:48:06
00
Tatko sa včera činil, tak nejaké prachy z Moskvy na opravu budú.
Zobraziť komentár 30.08.2025 - 19:50:06
08
To chce úpravu ústavného zákona, so spätnou platnosťou, auto v hodnote nižšej ako ŠSuperb sa nemusí dávať do majetkového priznania
Zobraziť komentár 30.08.2025 - 21:17:13
04
už len to, že tento totálne neschopný tvor je šéfom tajnej služby, ktorá má chrániť tento štát je :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Zobraziť komentár 30.08.2025 - 22:37:05
019
návrh poslanca SMERU Ľubomíra Vážneho ktorý chce kôli veľa nehodám cyklistov a kolobežkárov obmedziť rýchlosť chodcov na chodníkov na maximálne 6km/h.

ak toto myslý pán Vážny naozaj Vážne tak ja už ozaj neviem. 🤣🤣
Zobraziť komentár 31.08.2025 - 07:36:18
03
Tak ten to domyslel🤣
Zobraziť komentár 31.08.2025 - 08:03:11
00
V nemocnici s poliklinikou Myjava zatvorili chirurgickú pohotovosť, nemajú dosť lekárov, lebo ich tento rok viacero odišlo.
Premiér zatiaľ pokračuje v útokoch na vedcov, namiesto toho, aby sa ich zastal, postavil sa na stranu Kotlára a nekomentoval ani neodsúdil agresívne komentáre k Slovenskej akadémii vied od podpredsedu Smeru Ľuboša Blahu. Navyše sa chystá budúci týždeň na oslavy do Číny, kde sa stretne s Vladimirom Putinom, Si Ťin-pchingom a zrejme aj Kim Čong-unom.
Tento týždeň bol opäť náročný pre celú krajinu, minister zdravotníctva a školstva sa vedy nezastali, zatiaľ mlčia.

Sobotným Dobrým ránom vás sprevádzajú Zuzana Kovačič Hanzelová a Jakub Filo.

https://podcasty.sme.sk/c/23536984/peter-kotlar-robert-fico-sav-dobre-rano-sobota-podcast.html
Zobraziť komentár 31.08.2025 - 08:27:40
15
Maďara nezaujímajú ľudia … len aby ste vedeli . Karlos do dostal do klinču 👍👍👍

https://www.instagram.com/reel/DN_JvjTjUCW/?igsh=MWQ2eGFzbmd6NWxucA==
Zobraziť komentár 31.08.2025 - 10:11:07
02
A zaujimaju niekoho nazory tychto dvoch ludi?
Zobraziť komentár 31.08.2025 - 10:20:17
40
arrow_leftblacksmith napísal:
návrh poslanca SMERU Ľubomíra Vážneho ktorý chce kôli veľa nehodám cyklistov a kolobežkárov obmedziť rýchlosť chodcov na chodníkov na maximálne 6km/h.

ak toto myslý pán Vážny naozaj Vážne tak ja už ozaj neviem. 🤣🤣
v radiu hovorili,ze chcu obmedzit rychlost cyklistov a kolobezkarov pod uroven rychlosti chodca. Odkial mas tento reciprocny nezmysel?
Zobraziť komentár 31.08.2025 - 10:24:55
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up