canopus Brat ma 51 rokov, cize do dochodku ma daleko a zbohatlik urcite nie je. Zije v UK uz viac ako 25r. ma uz UK obcianstvo, zivy sa ako triatlonovy trener a sam je triatlet s kvalitnymi vysledkami. Je certifikovany Ironman Coach. Jeho manzelka je zubarka s vlastnou praxou a niekolkymi zamestancami. Brat pripravuje cca 30 ludi, zopar vykonostnych triatletov, ale aj vela hobbikov. Vsetci si ho ako trenera platia. Niekolko ludi pod jeho vedenim je aj zo Slovenska. Ma jedneho profika (Will Grace), ktory dnes v Almere na Majstrovstvach Europy Long Distance "porazenych" (Challenge) skoncil medzi profikmi na 3.mieste. Maraton zabehol pod 2:40 hod

.Porazenych preto, ze su to vacsinov ti profici, ktori sa nekvalifikovali na MS Ironman v Nice, ktore su zajtra. Na MS Ironman sa dostanes, len na zaklade vysledkov, nikto ta tam nemoze nominovat. Nereprezentujes stat, ale startujes sam za seba. Brat minuly rok vyhral jeden full Ironman v Talline a dve polky v Boltone a v greckom Marathone. Takze vitazstvom v Talline vo svojej AG 50-54 sa kvalifikoval na MS Ironman v Nice 2025. Kubo je profik a on na eventoch Ironman vobec nestartuje, vraj mu konkurencny Challenge Family dal lepsie podmienky. Takze on sa do Nice ani na Hawaii nemoze kvalifikovat. A k tvojej vete" robit toto popri robote na urovni sveta je nemozne" len tolko, vsetko sa da len treba chciet a hlavne vediet ako to robit.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net