Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Indy9o, je to možné, že tak niekto rozmýšľa. Tieto Allebike sú naozaj fajn, jeden conti team na nich jazdí a majú aj predajňu, ale chápem, že na Slovensku sú asi úplne neznámi - ako aj slovenské značky tu.

Môj Canyon Ultimate je L.
Zobraziť komentár 12.09.2025 - 21:41:42
00
JakobSWE akože pre mňa cestná cyklistika nie je dvoležitá a som zameraný na MTB aj keď to tak nevyzerá a vyberal som bajk pomer cena výkon a nech vyzerá a vyšiel najlepšie Van Rysel a luďia majú blbé otázky doteraz nebojíš sa mať bajk z Decatlonu , poznám X luďí čo jazdia aj číny a sú spokojný v tomto je ešte slovenský národ zaostalí dosť
Zobraziť komentár 12.09.2025 - 21:47:17
00
Ešte ho časom čaká nejaky ten menší upgrade ako kotúče Dura Ace, pedale tam mam momentalne MTBčkove XT, zatiaľ necham tak, možno pojdu cestne Ultegry, na starom cestaku som mal tie XTčka na horak vyhovuje mi to ze bez obav mozem chodit ak treba atd no kazdy mi hovori ze cestne pedale a tretry je iny level. Co sa tyka velkosti vzal som 56 a sedí parádne
Zobraziť komentár 12.09.2025 - 21:51:11
00
Indy9o
Mat drahe znackove veci,...aj ked na splatky, pozicku, lizing ... ale pred rodinou/susedmi/nimandmi treba ukazat, ze na drahe veci maame, ved ide o status :lol:
Zobraziť komentár 12.09.2025 - 21:53:20
04
Bicykel sa musí aj pacit,nie len suché dáta cena výkon,ten výkon je na 90% od zadku dolu. Treba sa s nim zosúladiť zžiť ,musíte si spolu sadnúť zladiť sa,nie každý má možnosť dlhodobo otestovať bicykel. Ale nevozil by som sa na bicykli ktorý by sa mi nepacil áni keby to bola prémiová značka s cenou 10K plus...
Zobraziť komentár 13.09.2025 - 08:00:38
07
arrow_leftIndy9o napísal:
JakobSWE akože pre mňa cestná cyklistika nie je dvoležitá a som zameraný na MTB aj keď to tak nevyzerá a vyberal som bajk pomer cena výkon a nech vyzerá a vyšiel najlepšie Van Rysel a luďia majú blbé otázky doteraz nebojíš sa mať bajk z Decatlonu , poznám X luďí čo jazdia aj číny a sú spokojný v tomto je ešte slovenský národ zaostalí dosť
acital si aj niekedy recenzie na tie vanryseliky? 90% ludi na to iba picunguje....

arrow_leftuid napísal:
Indy9o
Mat drahe znackove veci,...aj ked na splatky, pozicku, lizing ... ale pred rodinou/susedmi/nimandmi treba ukazat, ze na drahe veci maame, ved ide o status :lol:
vies kolkych ludi poznam,co si kupuju auta,domy,mobily,pocitace,gitary,fotaky,TV,kadejake somariny na splatky,hypo,pozicku,lizing? no daj este nieco
Zobraziť komentár 13.09.2025 - 18:07:13
11
Bicykel je už vo finálnom stave, ďalšie úpravy by moja peňaženka nezvládla :D kupovaný začiatkom júla, mal som ešte Specializeda v Saganovej edicii ale už som cítil že je čas na zmenu, tak sa tak aj stalo. Skôr ako veľké upgrady by som povedal, že detajli a nejaké osobné preferencie som menil ako riadidla, gumy, atď. Letí to po rovine divoko, no len to aj veľa sacharidov pýta :D

Prílohy:

Giant Propel-14.jpg
Giant Propel-14.jpg 224.9 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

Zobraziť komentár 13.09.2025 - 19:22:37
021
Pekny skok z mojho ctm blade 👍
Zobraziť komentár 13.09.2025 - 19:24:41
00
arrow_leftzasnezeny_kaktus napísal:
Pekny skok z mojho ctm blade ?

Ono ten bike ak sa nemýlim hneď po asi pol roku som menil lebo mi bolo málo, som nečakal že sa dám na cestné bicykle tak rýchlo a že to pôjde tak dobre :)
Zobraziť komentár 13.09.2025 - 19:27:02
01
Ak nechodis stale sam, prehod radar pod kapsu, nebudes svietit kamosom do oci ...
Zobraziť komentár 13.09.2025 - 20:14:41
00
Giant tcr advanced 1

Prílohy:

IMG_0976.jpeg
IMG_0976.jpeg 442.84 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 13.09.2025 - 20:41:54
09
arrow_left-Pa3k- napísal:
Ak nechodis stale sam, prehod radar pod kapsu, nebudes svietit kamosom do oci ...

To ma nenapadlo... zo 100 jazd idem tak 95 sám takže asi veľmi im to vadiť nebude ale diki za pripomenutie leob fakt ma to nenapadlo :)
Zobraziť komentár 13.09.2025 - 20:52:29
00
canopus Poprosím nejaké reálne linky, kde si niečo také viem prečítať, nakoľko nech googlim ako googlim,tak som nič reálne a objektívne nenašiel, že by bol niekto nespokojný s našim VR, rovnako sa tak nesťažuje nikto z môjho okruhu ľudí, s ktorými jazdím
Zobraziť komentár 13.09.2025 - 20:57:40
02
arrow_leftJackob47 napísal:
canopus Poprosím nejaké reálne linky, kde si niečo také viem prečítať, nakoľko nech googlim ako googlim,tak som nič reálne a objektívne nenašiel, že by bol niekto nespokojný s našim VR, rovnako sa tak nesťažuje nikto z môjho okruhu ľudí, s ktorými jazdím

Prosit mozes, googlit tiez, vacsinou nic nenajdes... Slusnost ktoru pouzivas tito diskuteri nepoznaju.
Zobraziť komentár 13.09.2025 - 22:03:53
01
JakobSWE Čo máš v hľadáčiku jakú raketu?
Zobraziť komentár 17.09.2025 - 20:38:59
00
keyboard_arrow_up