Lokalizácia
Formulár sa odosiela
tak komunistická ministerka športu to povedala jasne,ludia na vuelte vyjadrujú svoju nespokojnosť...nič nové bolševici vedeli len ničiť.
Zobraziť komentár 14.09.2025 - 23:41:24
00
[quote="@2133971"]Jonas bude hviezda iba pokiaľ bude mať výsledky a vyhrávať. Ak nebude vyhrávať tak pre sponzorov bude IMHO ako nevýrazná osobnosť nezaujímavý. Jeho marketingova hodnota je bude IMHO veľmi nízka.

Na 99% súhlasím, ale jednu podstatnú vec by som rozhodne doplnil. Prečo ,,on" nebude nikdy ani úspechmi a už vôbec nie marketingovo na úrovni Tadeja? Pretože jeho charizma je na 0 (slovom nulovej) hodnote. Jeho štýl pretekania bez emócií, drajvu, len tupo sa zavesiť za koleso súpera a potom v poslednej kopcovitej etape 2km!!! pred cieľom získať aspoň tých pár žobráckych sekúnd, tak to ďakujem pekne. Jediné v čom sa zlepšil je teatrálnosť-to mu ide super, zakaždým keď ho berie kamera, ukazuje dookola tie trápne a infantilné gestá a úškľabky(použil by som iný výraz, ale to by mi asi zmazali konto :D ) to jeho trápnosť len znásobuje, je to len teátro, ktoré má nasilu presvedčiť a navodiť falošný dojem, že nie je robot s plechovým ksichtom. Neviem ktorý idiot mu poradil, aby sa hral na niekoho kým nie je a nikdy nebude. Charizma sa nedá umelo navodiť-buď ňou človek prirodzene disponuje, alebo ju nikdy mať nebude.
Zobraziť komentár 15.09.2025 - 00:25:57
06
clovek by si aj myslel, ze Svedkovia Tadejovi su stastni ludia

ale vlastne ano, ked svatemu na Tour v minulosti 2x nalozis, to sa neodpusta
Zobraziť komentár 15.09.2025 - 04:36:01
09
Osláviť dojazd sa dá vždy...niekde na parkovisku ? Nevadí :-)

Prílohy:

IMG_3483.jpeg
IMG_3483.jpeg 263.39 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down

Zobraziť komentár 15.09.2025 - 08:01:23
03
Cyklistika trpí tým, že sa koná v uliciach, ku ktorým má prístup každý, a preto je ideálnym miestom pre takéto demonštrácie s veľkým mediálnym dosahom vo svete. Je pravdepodobné, že týchto problémov bude v budúcnosti pribúdať a myslí si to aj bývalý svetový šampión Michal Kwiatkowski, ktorý poukázal na to, že ak by organizátori vylúčili tím Israel - Premier Tech hneď, možno by protesty skončili, no tvárili sa, že sa nič nedeje a to len prilievalo do ohňa a skončilo otrasným Madridom. Protestujúci si potvrdili, že dosiahli, čo chceli, veľa sa o nich hovorilo, teda môžu narúšať aj ďalšie preteky...

ZDROJ: https://www.cycling-info.sk/12021-21-etapa-vuelta-a-espana-2025
Zobraziť komentár 15.09.2025 - 08:40:55
01
Michal Kwiatkowski: “Ak UCI a zodpovedné orgány nedokázali urobiť správne rozhodnutia dostatočne včas, potom je to z dlhodobého hľadiska pre cyklistiku veľmi zlé, že protestujúcim sa podarilo dosiahnuť, čo chceli. Nemôžete sa jednoducho tváriť, že sa nič nedeje.
Odteraz je každému jasné, že cyklistické preteky sa dajú použiť ako účinná scéna pre protesty a nabudúce to bude už len horšie, pretože niekto to dovolil a odvrátil zrak. Je to hanba pre fanúšikov, ktorí sem prišli sledovať skvelé podujatie. Osobne by som uprednostnil vedieť vopred, že sa preteky zrušia, než byť vedený k presvedčeniu, že všetko bude v poriadku.”
Zobraziť komentár 15.09.2025 - 09:24:39
01
tu je to normálne sekta svätého Tadeja...drbe vam.
Zobraziť komentár 15.09.2025 - 10:31:04
01
arrow_lefttriki napísal:
tak komunistická ministerka športu to povedala jasne,ludia na vuelte vyjadrujú svoju nespokojnosť...nič nové bolševici vedeli len ničiť.

Keby len ministerka športu, ale rovno ich komunistický premiér vyjadril podporu čvarge. Sponzori by si mali veľmi dobre premyslieť či chcú liať peniaze do ďalšej organizácie Vuelty.
https://x.com/Kata_del_Mar/status/1967232424024461559?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1967232424024461559%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=
Trochu viac záberov z frašky pódiového dekorovania. No aspoň to zobrali športovo.
https://www.instagram.com/cyclingimages/p/DOmPb8BDQqT/?img_index=20
Zobraziť komentár 15.09.2025 - 11:17:30
00
vraj vynimocne posilnene opatrenia.. dajak som si nevismol zeby tam tu luzu mastili policajti obuskami... zas sa len kukali jak im to tam rozoberaju a nic... jedine zeby aj samotni policajti podporovali tu palestinu abo izrael, abo ktory z nich je vlastne dobry? :D polituku mam dost na salame a z tychto protestov som to nejak nepostrehol ze co vlastne protestuju. akurat viem ze v spravach je furt ze sa navzajom mastia raketami...
inak je to uplne jedno kto proti comu protestoval, kludne aj proti teplemu pivu... ale akonahle vliezli na cestu, mali ich zmastit, zatknut, naparit pokuty atd.
dufam ze buduci rok vuelta ani nebude a silno dufam ze giro a tdf sa z toho razne poucia a este raznejsie zakrocia ak daco nastane
Zobraziť komentár 15.09.2025 - 11:23:30
01
Podporovatelé palestinských teroristů jsou všude po světě stejní - dokáží jen ničit a kazit práci či radost jiných. Nejnověji ve spolupráci s vládou španělských antisemitů udělali frašku z legendárního cyklistického závodu.
Zobraziť komentár 15.09.2025 - 13:55:53
01
budúcoročná tdf určite začne v Barcelone.

https://www.sport.cz/clanek/cyklistika-chaos-v-madridu-posledni-etapa-vuelty-byla-kvuli-demonstrantum-ukoncena-5292494
Zobraziť komentár 15.09.2025 - 13:56:48
00
Barcelona uz vraj odmietla organizovat zaciatok TdF ak bude startovat aj IPT. Skusali Kanarske, ale aj tie odmietli, kym bude v pelotone IPT. A zevraj je v hre Ceska republika.
Zobraziť komentár 16.09.2025 - 22:06:29
00
Mne to ale vždy príde také "proti logike". Či je to Tour, Giro, Vuelta tak patria k Francúzsku, Taliansku, Španielsku. Prečo by mali nasilu začínať niekde inde. Nepoviem nejaká časť pri hranici sa nedá inak obísť, alebo prihraničný región. Ale ísť niekam úplne mimo nie. Som za "klasiku".
Viem biznis je biznis.
Zobraziť komentár 16.09.2025 - 22:40:52
03
asi tak, uz je to priam v nazve ze ktorej krajiny sa to tyka.. takze trepat to inde proste k tomu nazvu nesedi
Zobraziť komentár 16.09.2025 - 23:57:49
00
arrow_leftmareno17 napísal:
Barcelona uz vraj odmietla organizovat zaciatok TdF ak bude startovat aj IPT. Skusali Kanarske, ale aj tie odmietli, kym bude v pelotone IPT. A zevraj je v hre Ceska republika.

O tej ČR som už počul z iného zdroja JPP. Ale to sa tuším týkalo rokov 2027 alebo 2028.
Zobraziť komentár 17.09.2025 - 10:01:04
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up