Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Zdravím, rozmýšľam nad novým bikom a najskôr to bude spomínaný Agree alebo Attain model od Cube. Teraz mám Canyon Endurace a Attain by mal byť niečo podobné, ale chcel by som niečo "lepšie" alebo "agresívnejšie". Oplatí sa viac teda ten Agree model? Samozrejme že ich vyskúšať musím aj na mieste, len či niekto nemal podobnú skúsenosť s výberom medzi geometriami. Jazdím hlavne do kopcov, ročne max 3000km
Zobraziť komentár 19.09.2025 - 21:51:16
00
ano, pokojne chod do Agree, ak sadne pri vyskusani. su tu aj majitelia toho biku a mozno napisu viac :)
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 21:03:38
00
Ahoj, neviem, ktory rocnik mas canyon, ale ten attain je endurance s endurance geometriou velmi podobny canyon endurance a ak si dobre spominam, tak attain ma este viac uvolnenejsiu geo ako ma canyon, cize by si si tym velmi nepomohol, skor naopak. Agree je agresivnejsi,ale stale pohodlny, prirovnal by som to k aero endurance biku, s ktorym vies jazdit agresivne, ale nie si na tom tak natiahnuty ako na podobnych bikoch inych vyrobcov,ktore maju aero ramy. Ja som dlho porovnaval a zvazoval, ci attain, agree, canyon endurance a radon vaillant a nakoniec mi vyslo
1. attain - pohodlny endurance
2. canyon - tiez pohodlny endurance ale s viac natiahnutou geo
3. agree - stale pohodlny endurance aero s agresivnejsou geo, ale stale pohodlnejsi ako aero cestaky
4. vaillant - aero s agresivnou geo
Nakoniec som skoncil s agree a je to presne to, co som hladal. ram mam 56 a mam 185 cm, 86 inseam, ale kratsie ruky, podlozky by som vedel dat este prec a o 2 cm dat nizsie riaditka, s vyskou sedlovky som este stale zhruba 2-3 cm pod maximom vysunutia
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 21:08:51
00
Canyon mám ročník 2019, veď práve ten Attain asi nebude dávať zmysel lebo to bude identické k tomu čo už mám... Musím skúsiť ten Agree, ale verím že to bude v pohode
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 22:36:51
00
keyboard_arrow_up