Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-6% Weldtite Bike Cleaner Reload čistič, koncentrát, 30 ml
4,39 €
-6%
MOC 4,99 €
savings Rex Chain Cleaner čistiaci prostriedok na reťaz
od 14,19 €
savings
MOC 22,99 €
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 400 ml
10,49 €
savings
MOC 17,99 €
savings Muc-Off Drivetrain Detailing Brush kefa na kazety a reťaze
9,79 €
savings
MOC 13,99 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
savings Muc-Off Chain Doc práčka reťaz + odmasťovač Bio Chain Cleaner
26,99 €
savings
MOC 40,99 €
Rozprávky o b-kvalite alebo tajného zdroja z origo fabriky nechajte na týchto bájkarov, páčka je falzifikát jak vyšitý a mal byť zničený na colnici
https://sport.bazos.sk/inzerat/182916176/tarmac-sl8-645kg.php
Inak origo Wolf Tooth páčka sa dá zohnať okolo 50-60, fakt nevidím dôvod prečo kupovať niečo takéto. Za 10 a bez loga by som to asi skúsil ale za 40usd??? Ďakujem
Potom druhá možnosť, podpora plagiátorov z presvedčenia
Viem že si link nedával, to tvoj kolega Tecka sa tu domáhal linku ktorý si vie každý nájsť aj sám ale obaja tu bránite produkt ktorý porušuje nielen naše zákony, to je celá podstata OT
Debilnesie vlakno je uz asi len to "O politike"
Ze by cinania vlastnili patent...?
Videl som chinarello s ,,origo" seriovym cislom ramu aj s kodom, alebo sedla s holografickou nalepkou ako maju originaly.
Na inom fóre by si mal za propagáciu falzifikátu ban. Buď rád že na colnici na to kašlú a nezničili to na tvoje náklady ako gucci kabelku
Strašná demagógia už toto, colníci, patentový úrad... Až ste ma prekliali. Takú závisť pre kus fejkového kovu som teda nečakal.
Nove ramienko na salter.
TorqueCaps som hned nahodil.
Klobase nemam ale palene sa najde..aj lopat je dosť....