Lokalizácia
Formulár sa odosiela
... a s tou packou este moze byt komplikacia, ze v Cine si ju nechava robit aj original vyrobca kvoli ovela nizsim nakladom. A vyrobca "A" triedu posiela objednavatelovi a "B" triedu si predava sam. Nebol by to prvy pripad takejto "fejkoviny"...
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 06:02:06
06
Presne pre toto si myslím, že ľudia ktorí tu rozpútali kvôli páčke beef sú pokrytci. Dnes sa 99% takýchto vecí vyrába v Číne, práve kvôli nákladom a následne výnosom. Čiže tí výrobcovia im tie produkty sami dávajú a už im je viacmenej jedno, že sa to fejkuje, alebo že existuje nejaký sekundárny trh s nepodarkami.
Na páčku som natrafil náhodou, zháňal som páčku na 120€ teleskopku, čo je tiež iba obrandovaný tranzx. Natrafil som na toto, na fotkách to nemalo logá, nekupoval som to teda kvôli tomu logu. Môžem si dovoliť aj originál, ale pri tej cene by som si to nedokázal sám pred sebou obhájiť.
Nikdy som nekupoval fejkové veci. No tiež mi otvorilo oči, keď vidím koľko existuje značiek, ktoré sú iba obrandovaná Čína. Sám mám doma OEM katalógový rám z Číny a niekto ten istý rám kúpil za 3 násobok a tvári sa, že je to super lokálna "značka".
Značiek je dnes ako maku, marže na cyklo veci sú pritom ajtak vysoké. Nemám v tomto výčitky, ak to komunite vadí, tak nech to tu admini zmažú. Ale nemyslím si, že realita sa zmení len kvôli cenzúre.
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 06:45:16
05
toto zacina byt coraz lepsie, zatial vyhravalo, parafrazujem “ked mas z toho radost, nie je to fejk”, ale teraz ta uprava fotky, nech to nema napis wolf tooth, to celkom zamiesala 😅

streisand efekt v praxi a tie paradoxy zivota, ze narazi prave na Wolf tooth, relativne malu znacku, vyrabanu na zapade, to nevymyslis 😅

https://bikepacking.com/plog/wolf-tooth-components-visit/
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 07:33:17
05
Paradoxom je skôr to, že som presne chcel aby si tú upravenú fotku pozreli ľudia ako ty ktorý majú patent na takéto veci.
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 07:41:49
00
arrow_leftdodo58 napísal:
Natrafil som na toto, na fotkách to nemalo logá, nekupoval som to teda kvôli tomu logu .

Toto si mal napisat hned v dalsom prispevku po fotke a nemuseli ste sa tu zbytocne "vadit" na 3 strany, ktore sa aj tak zmazu :-)
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 07:42:35
00
Mohol som to napísať aj v úplne prvom príspevku, ale chcel som aby miestna úderka tomu urobila ešte väčšiu reklamu 🙂
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 07:45:09
04
Obsah diskusie poslednych 4 stran, je jasnou predzvestou, ze zima a dlhe vecere sa nezastavitelne blizia :-D
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 07:54:10
022
Chcel urobiť reklamu fejku :D buď máš z toho affiliate money, alebo len z presvedčenia podporuješ plagiátorov. V oboch prípadoch smutné.
Rozprávky o b-kvalite alebo tajného zdroja z origo fabriky nechajte na týchto bájkarov, páčka je falzifikát jak vyšitý a mal byť zničený na colnici
https://sport.bazos.sk/inzerat/182916176/tarmac-sl8-645kg.php
Inak origo Wolf Tooth páčka sa dá zohnať okolo 50-60, fakt nevidím dôvod prečo kupovať niečo takéto. Za 10 a bez loga by som to asi skúsil ale za 40usd??? Ďakujem
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 08:38:35
07
Možno si vynechal tú možnosť, že som si iba jednoducho kúpil páčku z Ali ako mnoho iných ľudí. Nedal som sem ani link, takže tvoje domnienky o affiliate sú nedomyslené. Domýšľavosť je ale tichý nepriateľ poznania a miesto čítania toho, čo píšem s porozumením hľadáte zámienky a iba konšpirujete, že tu pomaly propagujem a predávam fejky. Reklamu tomu ale už niekoľko slideov robíte vy, nie ja.
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 08:59:21
03
Aha, ok :)
chcel som aby miestna úderka tomu urobila ešte väčšiu reklamu

Potom druhá možnosť, podpora plagiátorov z presvedčenia :D
Viem že si link nedával, to tvoj kolega Tecka sa tu domáhal linku ktorý si vie každý nájsť aj sám ale obaja tu bránite produkt ktorý porušuje nielen naše zákony, to je celá podstata OT
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 09:07:36
03
Je aj tretia možnosť, že zvyšujem povedomie o origo značke. V spoločnosti, kde je značka silným symbolom statusu, falzifikáty môžu zväčšovať dopyt po „pravom statuse“. Týmto som vlastne utvrdil vaše povedomie o značke a odpor k falzifikátom :)
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 09:17:18
01
A pre taketo kktiny som odisiel z facebooku...
Debilnesie vlakno je uz asi len to "O politike"
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 15:01:42
02
A to este pozeram ze na packe je priamo oznacene, ze je to patentovo chranen riesenie... a navyse aj s cislom. A to si myslim ze by si len tak niekto nedovolil uviest cudzi patent na svojom fejkovom vyrobku... No nejako sa to zamotava...?
Ze by cinania vlastnili patent...? :)
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 15:47:03
00
Cinan ti okopiruje vsetko, aj cislo patentu, co je na tom divne? :)
Videl som chinarello s ,,origo" seriovym cislom ramu aj s kodom, alebo sedla s holografickou nalepkou ako maju originaly.
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 16:21:06
04
Je to patent LMS, fotka je vytvorena umelou inteligenciou a vy vsetci ste sa stali sucastou socialneho experimentu
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 16:49:51
03

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up