vikiko (toto bude zase asi dlhsie) Ked uz partiu mas tak s nou predpokladam budes zo zaciatku i jazdit. Myslim ze kazdy jeden z tej partie ti bude vediet povedat co by zmenil ak by si kupoval novy
bike - mensi/vacsi zdvih, ht/full, vahu, cenu, ...atd. Mali by ti vediet povedat co im vadi viac a co menej. Sama nevies co budes jazdit tak to sa potom tazko radi konkretny bicykel. V tvojom pripade sa asi staci zamerat na zdvih aky chces. Ci uz podla toho co priblizne chces jazdit alebo podla toho co ti povedia v partii kedze budes aspon zo zaciatku jazdit to co oni. Ked ti povedia ja mam takyto zdvih ale pozri gumicku mam len tu v polovici tak asi ma zbytocne velky zdvih na to co na nom jazdi. A ked si ujasnis aky asi zdvih tak mozes porozmyslat ci budes v buducnosti chciet jazdit i nieco tazsie, rychlejsie, strmsie alebo to bude max co planujes jazdit. Podla toho budes vediet ci chces ist do o nieco vyssieho zdvihu alebo nie. Potom dalsia vec je slapanie, na velkom endure alebo am biku sa slape zle. Ak je v recenzii takeho biku napisane ze sa na nom slape vyborne tak je to v 99% pripadov myslene v danej kategorii (a aj to casto nemusi byt pravda). Takze ak budes na tom biku chciet jazdit i nejake xc okruhy alebo nejake vylety tak skor budes chciet nieco co nieje az taka enduro zehlicka ale skor nieco menej mohutne s nizsim zdvihom.
Potom mas rozne moznosti ako vybrat bike, mozes vybrat horsie osadeny
ram ktory sadne vlastnostami na teba a to co chces jazdit, mozes vybrat neutralnejsi bike ktory bude lepsie osadeny, mozes ist do ht s tym ze to potom vymenis, mozes vybrat cisto bike podla toho ktory sa ti paci a ma ten zdvih co chces, mozes vybrat podla ceny, atd atd. Ked nechces nic menit ani updatovat, nevies co chces jazdit, tak tie znacky ako canyon, radon, mozno cube a par dalsich s dobrym pomerom cena/vykon by boli pre teba podla mna fajn. Tie su robene hlavne pre masy, pre ludi ako ty, su skor neutralne takze na tom zajazdis lahsie i trochu tazsie veci, dostanes sa na kopec bez problemov. Na druhu stranu vacsinou v nicom uplne nevynikaju, su
bicykle ktore budu slapavejsie, ktore budu lepsie na jednoduchsie traily, ktore budu agresivnejsie na tazsie traily, ktore budu rychlejsie ci zabavnejsie.
Ja osobne by som sa spytal partie kde jazdia a co chcu jazdit, vosiel do dobrej cyklopredajne v KE a spytal sa predavacov na
biky ktore by ti na dane traily odporucili v pripade ze si zaciatocnicka. Predpokladam ze cast tych ludi bude tie traily poznat a asi budu mat vyskusanych viac
bicyklov ako kamosi v partii. Naviac asi vidia co sa predava, s cim su zakaznici spokojni. Teraz na jesen pripadne i na jar budu asi zlavy tak ti mozno ukazu nieco za dobru cenu. Ked ti tie bicykle prijdu drahe tak povedz aku mas predstavu. Ked ti nic nebude vyhovovat tak aspon budes mat predstavu co hladat na bazaroch ci eshopoch.
HT je samozrejme tiez moznost ak si ochotna znasat jeho nevyhody. To ze je HT vhodnejsie na ucenie je urcite pravda lebo mas od biku lepsiu odozvu, rychlejsie sa naucis skoky, pumpovanie, atd ale pokial i tak chces jazdit full tak je to ako robit autoskolu na manualnej prevodovke a potom zvysok zivota jazdit automat. V niecom je to dobre ale velakrat je lepsie skocit rovno na full. To dolezite sa vies naucit i na fulle. Ak tak potom radsej ako HT na vsetko radsej zobrat lacny bazarovy dirt-ak na pumptrack. Aspon teda to si myslim ja.