Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tadej môže tento rok dať ešte jeden historický zápis na Lombardii, 5x za sebou ešte nikto nikdy žiaden monument nevyhral. Som zvedavý, ako sa postaví k európskym majstrákom, či ich pôjde zas naplno, alebo to teraz skúsia na Rogliča.
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 17:07:36
00
Roglič je z formy, na toho by som nestavil a asi ani jeho repre
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 17:35:53
01
Primož Roglič " z formy "... MS včera, 11. ... + 9,05, spolu s Pidcock. Asi nie celkom.
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 18:58:33
00
Keď si opakovane pozerám záznam tak je jasné, že Remco síce zachytil keď Tadej išiel na špicu, ale regulérne bol odpojený z háku. A pritom Tadej nešpurtoval. V tom čase Remco nemal žiadny problém zo sedlom. Asfalt bol úplne hladký. Pripadalo mi, že si uvedomil, ako ho v stúpaní odpárali a tak mu po chvíěli napadla myšlienka na "problém" zo sedlom. Túto moju hypotézu podporuje aj vyjadrenie mechanika, ktorí tvrdí, že ani z druhým bicyklom nebol žiadny problém.
Jediný problém, ktorý ja osobne vidím je Remcove ego.
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 19:45:15
017
arrow_leftBojpo napísal:
Primož Roglič " z formy "... MS včera, 11. ... + 9,05, spolu s Pidcock. Asi nie celkom.

Okrem toho mal úlohu rozbíjať stíhaciu skupinu pokiaľ sa nerozpadla...

No a Remco. No ja by som to nenazval ego. On je s prepáčením koko* - ospravedlňujem sa, ale ja teda neviem nájsť iné označenie. Cyklista je fenomenálny, ale tá jeho kok*tia hlava ho bude zbytočne brzdiť...
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 19:56:53
06
preview.redd.it
nerváčik tanečníček
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 19:59:41
01
arrow_leftBojpo napísal:

Neberiem ti to kludne si na neho podaj.
Ja mu prajem aby sa este vratil do starej formy a zobral zlty z TDF ale momentalne na najlepsich nema.
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 20:17:46
00
arrow_leftKristina napísala:
Keď si opakovane pozerám záznam tak je jasné, že Remco síce zachytil keď Tadej išiel na špicu, ale regulérne bol odpojený z háku. A pritom Tadej nešpurtoval. V tom čase Remco nemal žiadny problém zo sedlom. Asfalt bol úplne hladký. Pripadalo mi, že si uvedomil, ako ho v stúpaní odpárali a tak mu po chvíěli napadla myšlienka na "problém" zo sedlom. Túto moju hypotézu podporuje aj vyjadrenie mechanika, ktorí tvrdí, že ani z druhým bicyklom nebol žiadny problém.
Jediný problém, ktorý ja osobne vidím je Remcove ego.

Toto mi tiez napadlo ked som pozeral zo zaznamu to jeho teatro, ale miestny remcofanclub by ma zase oznacil za clena Tadej sekty :)
On skratka nema tu hlavu v poriadku a kludne by to z nej vzislo
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 20:32:19
03
Preteky som nepozeral, len dojazd posledné 9 km. Teraz som pozrel zostrihy. Chápem to dobre? On signalizoval problém, so sedlom, chvíĺu šiel na vymenenom, potom aj ten mal problém a zobral pôvodný a došiel do cieľa? Lebo nejako zle som čítal? Ináč v tom kopci, Tadej pridal a bola medzera, Remco cúval, nemal výkon na to však 20% stojka. A po nejakom čase, začal gestikulovať. No Quickstep nič nestráca aspoň môžu budovať zas šprintérsky a klasikársky tím a Bora sa má načo tešiť. Neviem načo ho chcú, majú tam toho nemca Lipowitz či ako sa správne píše, mali to staviať okolo neho.
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 20:40:12
01
arrow_leftLMS napísal:
Roglič je z formy, na toho by som nestavil a asi ani jeho repre

Ťažko povedať, v tých stíhacích skupinách bol, kým ho bolo treba. ME majú iný profil, kratšiu trasu a aj motivácia jednotlivých tímov a jazdcov bude iná, ešte stále to nemá takú prestíž, ako MS, ani ako Lombardia.
A keďže je to presne uprostred tých dvoch a tento rok sú všetky tri stavané viac menej na vrchárov, úplne by som ho neodpisoval. Ale je pokojne možné, že sa Pogi utrhne v tom dlhom stúpaní 70km pred cieľom a bude vymaľované. Len je otázka, či stihne zregenerovať, včera to aj pre neho bol celkom náklad.
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 21:03:31
00
pri útoku Pogačara nemal Remco žiadne tech. problémy okrem rozdielnej výkonnosti ak by ho belg.tím nedotiahol naspať tak skončí dvadsiaty a možno ani neskončí.Cúval ako odpojený vagón.Tie reči ,že aj na druhom kole mal problém so sedlom tak o tom silne pochybujem.tie bicykle sú na milimeter rovnaké a aj rovnako nastavené.Bude mať možnosť už v nedeľu mu to vrátiť čo sa kludne môže stať,konkurencia bude ešte o niečo väčšia.
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 21:57:58
03
arrow_leftSantiano napísal:
dotýčný "odborník" si teraz zobral na pretras Remca. inokedy si ide antiJonas...proste stále niekto

Poopravím toto nepravdivé tvrdenie- vôbec nie stále niekto, ale len stále tí istí 3 cyklisti. Teraz už len 2, jeden je už našťastie minulosťou. Cestnú cyklistiku sledujem už skoro 40 rokov a za celé tie roky sa vystriedali v pelotóne tisíce cyklistov a nikoho som nemal potrebu hejtovať, to prišlo až s nástupom najväčšej chrapače-Cavendisha. To nebol športovec, ale vyložene zákerný hajzel. Koľko ten spôsobil svojou arogantnou jazdou pádov, to je doslova na vraždu.
2.Evenepoel-kvitujem jeho úspechy, ale ak niečo z hĺbky duše nenávidím tak to sú ,,veční sťažovatelia" skrátka športovci, ktorí hľadajú vždy na všetkom a všetkých ostatných chyby, len nie u seba. A keď sa k tomu pridá ešte enormná dávka afektovačnosti, tak takýto typ športovca je u mňa na odpis.
3.No a posledný, škoda aj plytvať slovami, len toľko napíšem, že ten človek disponuje všetkými vlastnosťami, ktoré šport doslova zabíjajú a robia ho total nudným a nezáživným.
Nijakí iní cyklisti mi za to kvantum rokov nikdy nevadili a úprimne sa čudujem všetkým tým, ktorí dokážu niekomu takému fandiť. Či niekto Pogačara porazí, to je u mňa nepodstatné a nemá to s tým žiadny súvis-mne prekážajú ich morálne vlastnosti a spôsob akým sa prezentujú, nie ich športové výkony, ktoré dokážem oceniť (napr. jeho 2 tiumfy na TdF, alebo Remcove tituly z OH). A keď čítam toto fórum tak vidím, že nie som sám, len ja na rozdiel od iných to pomenujem priamo a bez okolkov.
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 22:22:48
00
Záhada Remcovej ,,poruchy" z majstráku odhalená a zrejme ide o poruchu duševnú :D
Som rád že jeho mechanik zo seba nenechal robiť idiota a odhalil toto rozmaznané frustrované decko pred svetom. Ako ešte po tomto môže niekto tomuto exotovi fandiť 🤦🏼‍♂️
Hazard to napísal vulgárne ale pravdivo...

Prílohy:

Screenshot_20250930_091254_Instagram.jpg
Screenshot_20250930_091254_Instagram.jpg 217.66 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 30.09.2025 - 09:23:35
111
keby to bolo male decko, vyplieskas ho po zadku a ide sa dalej...
ale je to len rozmaznany 25r fagan.
Zobraziť komentár 30.09.2025 - 09:46:51
00
arrow_leftHazard napísal:
Okrem toho mal úlohu rozbíjať stíhaciu skupinu pokiaľ sa nerozpadla...

No a Remco. No ja by som to nenazval ego. On je s prepáčením koko* - ospravedlňujem sa, ale ja teda neviem nájsť iné označenie. Cyklista je fenomenálny, ale tá jeho kok*tia hlava ho bude zbytočne brzdiť...

Podľa mňa v tej jeho hlave zanechal stopu ten futbal. On je krásny príklad takého egoblbečka futbalistu. Akurát prešiel na iný šport, no všetko ostatné mu ostalo v hlave. Nakoniec tie vymysli s posedom sú také fingované fauly a váľanie sa po tráve aby mohol lepšie zakryť svoju vlastnú frustráciu.
Zobraziť komentár 30.09.2025 - 09:52:35
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up