dotýčný "odborník" si teraz zobral na pretras Remca. inokedy si ide antiJonas...proste stále niekto
Poopravím toto nepravdivé tvrdenie- vôbec nie stále niekto, ale len stále tí istí 3 cyklisti. Teraz už len 2, jeden je už našťastie minulosťou. Cestnú cyklistiku sledujem už skoro 40 rokov a za celé tie roky sa vystriedali v pelotóne tisíce cyklistov a nikoho som nemal potrebu hejtovať, to prišlo až s nástupom najväčšej chrapače-Cavendisha. To nebol športovec, ale vyložene zákerný hajzel. Koľko ten spôsobil svojou arogantnou jazdou pádov, to je doslova na vraždu.
2.Evenepoel-kvitujem jeho úspechy, ale ak niečo z hĺbky
duše nenávidím tak to sú ,,veční sťažovatelia" skrátka športovci, ktorí hľadajú vždy na všetkom a všetkých ostatných chyby, len nie u seba. A keď sa k tomu pridá ešte enormná dávka afektovačnosti, tak takýto typ športovca je u mňa na odpis.
3.No a posledný, škoda aj plytvať slovami, len toľko napíšem, že ten človek disponuje všetkými vlastnosťami, ktoré šport doslova zabíjajú a robia ho total nudným a nezáživným.
Nijakí iní cyklisti mi za to kvantum rokov nikdy nevadili a úprimne sa čudujem všetkým tým, ktorí dokážu niekomu takému fandiť. Či niekto Pogačara porazí, to je u mňa nepodstatné a nemá to s tým žiadny súvis-mne prekážajú ich morálne vlastnosti a spôsob akým sa prezentujú, nie ich športové výkony, ktoré dokážem oceniť (napr. jeho 2 tiumfy na TdF, alebo Remcove tituly z OH). A keď čítam toto fórum tak vidím, že nie som sám, len ja na rozdiel od iných to pomenujem priamo a bez okolkov.