Dnes bol chladný,slnečný deň,tak som bol zasa trochu pojazdiť-jazdil som len na 1. stupeň (max podpora motora 120W) a 2. stupeň (max 240 W)
Spolu s mojím "výkonom" cca 150 - 200 W je to spolu úplne postačujúce aj na strmšie stojky,aj vďaka najlahšiemu prevodu 32/52 relatívne v pohode.
Samozrejme to nebude do kopca taký frkot ako zo silným-ťažkým e-bikom,ale toto je o inom
Je to úplne bezhlučná jazda hore aj dole kopcom,pocit akoby nohy dávali 2 násobný výkon,a spotreba? z 580Wh baterky som minul 34% ,odhadom to bolo cca 500 v.m. a cca 25 km lesom,trochu asfaltkami,šotolinky aj nejaký singel trochu.
Takže som spokojný a mám už jasno-z domu ide ťažký e-bike aj full bio bike,tento mi vyhovuje úplne vo všetkom-a to ani nepíšem,ako dolekopcom funguje
vidlica aj tmič-to som ani nečakal
Ešte k tomu odporu motora,keď je vypnutý-áno,je tam,ale skúsil som to,keď bolo len mierne stúpanie,a dá sa-ak by som chcel šetriť baterku na dlhšom výjazde.
Aj tak mám pocit,že ten odpor dávajú aj tie lepkavé plášte Bontrager Brevard Pro XR 29 × 2,50"
Uvidím,ako to pôjde potom-lahšie karbónové
kolesá sú už objednané a rýchlejšie plášte mám doma:
https://www.mtbiker.sk/forum/post2137233.html#p2137233