Jaj a to som nespomenul, pri každom smalltalku padla maximálne v piatej vete otázka "are you moslim?" a tu som každému hovoril, že to vôbec nieje podstatné.
Čo ma dosť mrzí na Pakistane... Odpadky. Všade. Každá stojata voda je "žumpa". Plno plastu, fľašiek... Nemajú smetné koše. Doje niečo, sáčok proste pusti z ruky. Ja som naskladal prázdne fľašky pokrčené, vliekol som so sebou tri sáčky a potom som sa predavača spýtal kam to mám dať, on to chytil a odhodil, zakričal pri tom veselo "Pakistani" a ukázal, že tu sa odpadky proste odhadzujú. Napriek tomu tu majú pomerne "čisto", asi niekto chodí a zbiera to. Videl som aj kamión s triedeným odpadom, kartón.
Potom smog. Najmä v kopcoch je to cítiť. Jazdia tu dymovnice. V kopcoch, keď ma predbiehal nakladak tak som bol priotrávený.
Policajti sú milí. Robili svoju robotu ale starali sa o mňa. Kŕmili ma, zabezpečili nocľah. To, že som sa nechal chytiť je moja chyba, vtedy som si zdriemol a tam si ma len vyzdvihli. Mal som vtedy možnosť postaviť
stan do kríkov ale nechcelo sa mi. Tak som si to odsral ako ich hosť na tri dni. Už som chápal, že sa nimi doprevádzať nechcem nechať a aj oni už riešili hociako. Bolo mi to aj hlúpe, byť im stále na príťaž.
Taká kuriozitka sa stala, hneď prvý deň, to napíšem do buymeacoffee a sem to dám až keď budem za hranicami tohto štátu...