Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftbranomelis napísal:
Čo ľudí vedie k takémuto jednaniu?

neschopnosť priznať svoju chybu...ľudia nepriznajú, že sa mýlia, budú robiť všetko možné a najlepšie je zaútočiť
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 10:28:12
04
arrow_leftmat napísal:
uz je zabanovany kompletne...

Skoda, ja som ho mal aj docela rad pre jeho openminded pristup k cinskym komponentom, ktory tu dlhe roky razil uz od cias, kedy ich este asi vacsina povazovala dost emotivne a nelogicky za nebezpecne a mozno tu tymto pristupom aj otvoril viacerym foristom oci (mne nie, ja som tento pristup ziskaval uz predtym zo zahranicnych for).

Ta forma komunikacie a urazky a detinske smajliky ale sklamali aj mna, a nechcem ho svojim prispevkom obhajovat a ani kritizovat rozhodnutie admina ho zablokovat.
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 10:37:00
03
Ja som tiež openminded k čínskym veciam, lebo som otestoval už všetko čo je akože nečínsky brandované, tak prichádza na rad čína :) Ale nebudem to kupovať na SK a ani ďalej predávať.... Kúpim, pojazdím, odložím do poličiek a po 20 rokov, keď si poviem, že som debil, čo má všade napchatý bordel ako u bezdomovcov to celé takmer nepoužité odveziem na zberný dvor :)
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 10:41:22
11
arrow_leftbranomelis napísal:
Inak ja som úplne nechápal tej komunikácii. Som šmelinár, predávam používanú čínu drahšie ako originál číňaň novú čínu. Bavím sa s možným zákazníkom a v 10 príspevkoch musím vždy spomenúť, že je dezolát a že býva v 1-izbovom byte, alebo s mamou. Čo ľudí vedie k takémuto jednaniu?

Lebo je to obycajna luza.
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 11:04:23
00
blackpyros Len zabudas na to, ze ten jeho "openminded pristup" bol podmieneny bazarovym predajom cinskeho tovaru za predrazene sumy. Bol to primitiv, ktory plul na kazdeho koho mohol roky dozadu.
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 12:41:53
05
arrow_leftdotm napísal:
neschopnosť priznať svoju chybu...ľudia nepriznajú, že sa mýlia, budú robiť všetko možné a najlepšie je zaútočiť

Raz som počúval jednu psychologičku v rádiu a tá hovorila, že je prirodzené ako obranný mechanizmus namiesto priznania/uznania chyby ísť do protiútoku lebo cítime akési ohrozenie. Toto bude trochu iný prípad keď je niekto bazárový vychcanec no často na túto myšlienku myslím a snažím sa s ňou pracovať v istých situáciách. Nie vždy sa mi darí prekonať to. :)
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 13:23:28
03
je to presne ten prípad. Narazky na majetok, povod a zivotnu situaciu mozu znamenat prave vyrovnavanie sa s podobnym problemom (mentalne), pripadne prave dostatok financii a ziadnu potrebu riesit take zivotne situacie (povolanie syn). Mna zaujala ale vifonka, uz nikdy sa na nu nebudem pozerat rovnako pri jej zalievaní :-D
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 14:19:50
06
nene, musis to vybojovat, ved corsair nas naucil ze na vifonkach sa da kludne aj letiet na Mars ...
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 14:23:03
02
nezabudaj, ze on nezalieva, ale robi do vifonu praženičku :-D
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 14:51:10
07
Mna zaujalo to chrapunstvo, kde povazuje ludi zijucich s rodicmi alebo v jednoizbaku za menejcennych a sam pritom jazdi a predava cinu. Ako inac, po e-bazaroch, nie ako podnikatel. Proste bohaty a uspesny clovek :clap:
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 15:06:06
04
No mňa tiež toto presne nejako zaujalo...chalan niekoho napomenie, že bolo by vhodné o stovku dať dolu cenu a on sa navezie do neho so slovami: dezolát, troska, žije u rodičov a nemá firmu a je neúspešný a hlupák bez vysokej školy či čo..... Tu je niečo nesprávne a aj keby niekto žil s rodičmi je to úplne jeho vec - je to zákazník. Správame sa rôzne, keď nás niekto rozčúli, ale toto je úplne mimo...keby mu napísal, že je kktko čo nemá na jeho luxusné čínske ojazdenky peniaze a nech si odkladá z výplaty, tak by to bolo asi taktnejšie.
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 15:22:09
00
Títo exoti sú vždy rovnakí. Keď na nich upozorníš začne ťa zhadzovať, vymýšlať si urážky na vzhľad, pôvod, finančnú situáciu a k tomu milión smajlíkov akoby sa naozaj bavil :)
Pamätám si ešte pár rokov späť toho miestneho machra čo jazdil do číny do origo fabrík skupovať rámy (čítaj objednával z ali) aby nám zaostalým blbcom doprial kvalitu s malou prirážkou.

Už podľa vyjadrovania vidno čo je kto za človeka, mne tu chýbať nebude. Sa divím že ho v Expendables trpia
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 15:30:29
03
arrow_leftisheep napísal:
A ? kde je zakazane mat jednu fotku ? to mam akoze zakazdym robit nove fotky v atelieri aby bol tu panko mfekete spokojny ? 🤦🏻‍♂️😂 prosim fakt sa tu uz nestrapnut 😂😂😂 ostal si za blba a vidia to tu vsetci…

Jako…

Prílohy:

IMG_1760.jpeg
IMG_1760.jpeg 62.33 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 08.10.2025 - 11:38:21
00
arrow_leftLMS napísal:
Sa divím že ho v Expendables trpia

Od roku 2022 nie je členom tímu, aj keď na strave si to stále uvádza.
Zobraziť komentár 10.10.2025 - 12:16:43
03
keyboard_arrow_up