chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
len doplnim,ze problem pri nahodeni toho plasta sposobovali asi diery na niple ktore su dost pri kraji rafika a kedze povodna paska na rafiku bola casom trocha vtlacena do tych otvorov tak ked ponad to isla patka plasta,zacalo unikat vela vzduchu z vela otvorov na niple a plast nedokazal zaskocit,nabuduce to skusime olepit bud nanovo alebo len pridame dalsiu vrstvu pasky
Mam rovnaky excentricky rafik. Maxxis plaste dodane s bajkom sli nahodit bez problemov, potom Pirelli Scorpion sa nepodarilo nahodit vobec (tak som ich chvilu pouzival s TPU dusami, kde som nastastie vonku nedostal ziadny defekt, ale po sfuknuti dusi som tie plaste rukami nevedel stiahnut dole, tak boli na rafiku natesno) a dalsie Vittoria plaste sli nahodit uplne lahko.
Jj, poznam lepidlo mucoffu, je to pri dvoch kolesach aj hodina cistenia. Tu pasku na praskove lakovanie pouzivas bezne? Vydrzi na rafe v pohode aj rok. 9e 30mm 66m je velmi dobra cena. Vdaka za radu
Objednal som zo stropkovskej firmy pasky na praskove lakovanie a po tel. dohovore mi poradili aj pasku ktoru beru miestny cykklisti na bezduse od nich. Narezu ti ju do roznych velkosti a vola sa Tesa. Tak vsetky su uz doma, idem ich zalozit na skusku do rafikov. Cena cca 10e 66m.
Objednal som zo stropkovskej firmy pasky na praskove lakovanie a po tel. dohovore mi poradili aj pasku ktoru beru miestny cykklisti na bezduse od nich. Narezu ti ju do roznych velkosti a vola sa Tesa. Tak vsetky su uz doma, idem ich zalozit na skusku do rafikov. Cena cca 10e 66m.
už som videm mnoho rafikov ale take diery a ešte na TLR som nevidel, čo je to za divneho výrobcu... zrovna tam je to kriticke miesto stretu plašťa s paskou
nvm podla mna su diery vyvrtane ex-post, vsimni si ze hrana diery na nipel je pod eloxom, ale ta mala je cisty kov ... ale s akym umyslom ich autor vyvrtal asi neuhadneme ...
Ale ani nevieme, aky je to raf. Na mna ani neposobi ako TLR. Vzhladom na tie ostre hrany pre zliabok na patku. Toto bude furt fucat, asi by som radsej volil duse.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aj dostal zadarmo tak ho darujem ďalej ...
len doplnim,ze problem pri nahodeni toho plasta sposobovali asi diery na niple ktore su dost pri kraji rafika a kedze povodna paska na rafiku bola casom trocha vtlacena do tych otvorov tak ked ponad to isla patka plasta,zacalo unikat vela vzduchu z vela otvorov na niple a plast nedokazal zaskocit,nabuduce to skusime olepit bud nanovo alebo len pridame dalsiu vrstvu pasky
edit: pridavam aj link na pasku na praskove lakovanie
https://www.paskyalepidla.sk/p/maskovacia-paska-na-praskove-lakovanie-modra
edit: pridavam aj link na pasku na praskove lakovanie
https://www.paskyalepidla.sk/p/maskovacia-paska-na-praskove-lakovanie-modra
Jj, poznam lepidlo mucoffu, je to pri dvoch kolesach aj hodina cistenia. Tu pasku na praskove lakovanie pouzivas bezne? Vydrzi na rafe v pohode aj rok. 9e 30mm 66m je velmi dobra cena. Vdaka za radu
https://www.mtbiker.sk/forum/komponenty/tesa-4289-t40328.html
Ale ani nevieme, aky je to raf. Na mna ani neposobi ako TLR. Vzhladom na tie ostre hrany pre zliabok na patku. Toto bude furt fucat, asi by som radsej volil duse.
-11% Schwalbe Tubeless páska do ráfiku, 10 m
od 16,29 € -11%
MOC 32,99 €