Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
len pre info, nepijem cca 17rokov, predtym som teda konzumoval riadne (stalo sa mi, ze som ani bike na druhy den nevedel najst, v elastakoch do baru bezne....). Radler, alebo ciste nealko mi teda ani len placebo naladu nesposobi. Ani len ten prezrety banan ma nezlozi
1 veľké pivo / 1 pohár vína dokáže priemerný dospelý muž zmetabolizovať cca za 1 hodinu. Tj. za hodinu si na nule / skoro na nule. Ja samozrejme nevravím že si máš dať pohár vína pri odchode z reštiky a hneď sadať za volant...
Ale dať si pohár vína / pivo počas obedu/ večere, kde aj posedíš, pokecáš s priateľmi... tak v podstate odchádzaš skoro po hodine od poslednej konzumácie... a tá nízka hranica ktorá je povolená je aspoň v mojich očiach na to aby si sa nemusel báť že ešte nefúkaš niečo zostatkové...
ale áno, so slovenskou mentalitou by sa to zneužívalo a našlo by sa určite dosť takých čo by lupli ešte jedno odchodové pivo rovno pred nasadnutím do auta..
Zipsik Slovensko má 3. či 4. najnižší podiel alkoholu na nehodovosti v rámci EU + GB. Okolo 12%. A to tam máš štáty, kde je na rozhodnutí policajta, či sa bude bude fúkať po nehode, alebo nie. V takom susedom Rakúsku je cca 40% nehôd pod vplyvom alkoholu. Takže nerobme zase zo Slovákov alkoholikov. https://sita.sk/pod-vplyvom-alkoholu-nejazdia-len-soferi-aut-ale-aj-cyklisti-v-trnavskom-kraji-ich-vlani-prichytili-takmer-tisic/ Ak si pozrieš aj túto správu, tak rozhodne nepatríme k alkoholikom za volantom.
To fakt kazde rano nastupis do auta, napne ta z dizajnu, no ty sa utesis, ze je dobre? Neveriiim