no pekne ste sa povozili. skoda, ze som s vajlom nesiel s vami. keby my bol vcera ale ten tutmak povedal, ze ideme a nie dnes o pol jedenastej rano, ze ci uz...
Bolo super pocasie, super partia a super trasa..len chcelo by to viacej HTckarov...
Iceman: ja som sylvatic s tvrdým, nie s makkým...
Snad sa opat zideme v takomto hojnom mnozstve..tempo bolo super, nie sme na pretekoch ako Katko..
Bolo super pocasie, super partia a super trasa..len chcelo by to viacej HTckarov...
Snad sa opat zideme v takomto hojnom mnozstve..tempo bolo super, nie sme na pretekoch ako Katko..
ale už to neriešte...ja sa rád preveziem aj pohodovo, len momentálne, keď mám čas ísť na bike len raz, max. dvakrát za týždeň potrebujem najazadiť nejaké tie "kvalitné" kilometre, aby som mohol potom cez leto a na jeseň držať krok s mladíkmi, čo poctivo trénujú takmer každý deň... inak pekný výjazdík...
katko: presne to mam aj na mysli, clovek si vazi nejaky ten vyjazd a preto da do toho vsetko ako ty..ja mam moznost ist 2-4x do tyzdna tak idem pohodovo, ale keby som chodil ako ty 1-2x do tyzdna tiez by som sa snazil znicit a dostat zo seba vsetko, natrenovat a pod...takze nic v zlom, len nedorozumenie a mas pravdu bol to super vyjazd..
ale už to neriešte...ja sa rád preveziem aj pohodovo, len momentálne, keď mám čas ísť na bike len raz, max. dvakrát za týždeň potrebujem najazadiť nejaké tie "kvalitné" kilometre, aby som mohol potom cez leto a na jeseň držať krok s mladíkmi, čo poctivo trénujú takmer každý deň... inak pekný výjazdík...
A preto mi (resp. ja a Kajco) chodime s nim ako verna druzina aby sme ho podporili v treningu
kedže všetci poctivo pracujú a študujú, idem sám...kuknem do Turia na tú Zdobinú, snáď ma medvede nezjedia...
Škoda, že si nenapísal skôr, že máš voľno. My sme s Bercom štartovali o 11:00.
Trasa: Divina - po žltej Dlhé pole - po zelenej na hrebeň - sedlo pod Grapou a po modrej až do Chlmca.
Po modrej zo sedla pod Grapou som šiel len druhýkrát. Naposledy pred tromi rokmi ma to odradilo, lebo tam bolo po kalamite popadaných veľa stromov, ale momentálne je to krásne prejazdné až do sedla pod Ráztokou. Povrch tam je suchý, len na začiatku je vyjazdený od traktorov, čo tam ťažia drevo. Za sedlom pod Ráztokou je jeden kopec, čo je nezjazdný smerom hore a kusok ani smerom dole, čiže je lepšie zbehnúť po žltej do Diviny a potom zase na hrebeň od školy.
Fotky hádam dodá Berco v mobilnej kvalite, pretože som zabudol zobrať foťák. Konečne sa začali naskytovať aj pekné výhľady z rúbanísk, tak za dva roky už stromy zavadzať nebudú.
bol som teda kuknúť na tú Zdobinú a ešte som mal dohodnutý Polom, ale akosi nevydalo (iné povinnosti)...prešiel som si pekne cez Lesopark - ponad popolček - kaplnka nad Turím - tu som sa už napojil na trať Fatranského maratónu a pokračoval hore dolinou na Zdobinú - pri tej drevenici som zúfalo hľadal signál, nakoniec sa mi to však podarilo a s pomocou Terryho (diky ) som mohol pokračovať ďalej až na Dolnú roveň - pekne traverzom do polovice zjazdovky a okolo posedu po modrej dole nad Višňové...musím pochváliť výber tohto nového úseku, je to taká zvažnička v divočine...na konci doliny je parádne prudká točka, ďalej už je to šlapavejšie...aj som si veru pískal pre istotu, no a na mieste kde zvažnica končí treba cca 100 metrov vytlačiť prudko hore a dostanete sa na modrú smer Minčol...
predtým som si myslel, že sa dostaneme po tej zvažnici trochu vyššie, ale pri pohľade na sklon tej druhej alternatívnej zvažnice som na to rýchlo zabudol...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem čo máš proti tempu katkovmu !!!!
Nepretekam, bikujem, neriesim..nic nemam proti (je na tom lepsie ako ja)
A preto mi (resp. ja a Kajco) chodime s nim ako verna druzina aby sme ho podporili v treningu
ved ho mohol na chvilku poslat prec
Škoda, že si nenapísal skôr, že máš voľno. My sme s Bercom štartovali o 11:00.
Trasa: Divina - po žltej Dlhé pole - po zelenej na hrebeň - sedlo pod Grapou a po modrej až do Chlmca.
Po modrej zo sedla pod Grapou som šiel len druhýkrát. Naposledy pred tromi rokmi ma to odradilo, lebo tam bolo po kalamite popadaných veľa stromov, ale momentálne je to krásne prejazdné až do sedla pod Ráztokou. Povrch tam je suchý, len na začiatku je vyjazdený od traktorov, čo tam ťažia drevo. Za sedlom pod Ráztokou je jeden kopec, čo je nezjazdný smerom hore a kusok ani smerom dole, čiže je lepšie zbehnúť po žltej do Diviny a potom zase na hrebeň od školy.
Fotky hádam dodá Berco v mobilnej kvalite, pretože som zabudol zobrať foťák. Konečne sa začali naskytovať aj pekné výhľady z rúbanísk, tak za dva roky už stromy zavadzať nebudú.
predtým som si myslel, že sa dostaneme po tej zvažnici trochu vyššie, ale pri pohľade na sklon tej druhej alternatívnej zvažnice som na to rýchlo zabudol...