Schvaľujem rozhodnutie Ferrari. To čo robí vedenie FIA posledné roky z F jednotkou je úplná katastrofa. Rozpočtové stropy podľa mňa do formule nepatria, to už môžu rovno postaviť 20 rovnakých monopostov a nech si chlapci zajazdia
Mclarren sa uz aj pridal...aj aj oba RedBully, Renault, atd atd.....
Myslim ze to FIA nespravi....odislo by vela dobrych tymov a sledoanost by im klesla o vela percent.
A ked by to aj spravily tak Ferrari a ty ostatny co by odisli by si spravily vlastnu sutaz ktora by podla mna mala vecsiu sledovanost ako F1-tka
Sak by to bola uplna hlupost aby niektore timy mali motory bez omedzenia otacok, flexibilne kridal atd atd...a tie ostatne nie. to by bolo akoby sutazily skodovka a mercedez
Je pravda ze tymy mozu vetovat navrhy FIA. Takto sa to moze tahat aj rok a do novej sezony sa vstupy so starymi pravidlami.
A este sa prida aj Toyota (IMHO...). Neinvestovala roky stovky milionov eur, aby teraz mala daky strop...
Zatial to vidim tak, ze jedina sanca je, ze Mosley odstupi (z nejakeho blbeho dovodu) a novy sef FIA bude s tymami "rokovat" (nie vymyslat doma po nociach ujoviny a prezentovat to ako navrha na zlepsenie...)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.f1.sk/clanok31346.htm
uplne s vami suhlasim. Som zvedavy ci stary (CH)ujo Mosley bude trvat na svojom alebo sa podvoli Ferrari a Renaultu...
F1 samotna je zastresovana pravidlami FIA, kde stale sefuje stary ujo M...
uplne s vami suhlasim. Som zvedavy ci stary (CH)ujo Mosley bude trvat na svojom alebo sa podvoli Ferrari a Renaultu...
Asi ju máš doma keď tak veľa o tom vieš
Myslim ze to FIA nespravi....odislo by vela dobrych tymov a sledoanost by im klesla o vela percent.
A ked by to aj spravily tak Ferrari a ty ostatny co by odisli by si spravily vlastnu sutaz ktora by podla mna mala vecsiu sledovanost ako F1-tka
Sak by to bola uplna hlupost aby niektore timy mali motory bez omedzenia otacok, flexibilne kridal atd atd...a tie ostatne nie. to by bolo akoby sutazily skodovka a mercedez
A este sa prida aj Toyota (IMHO...). Neinvestovala roky stovky milionov eur, aby teraz mala daky strop...
Zatial to vidim tak, ze jedina sanca je, ze Mosley odstupi (z nejakeho blbeho dovodu) a novy sef FIA bude s tymami "rokovat" (nie vymyslat doma po nociach ujoviny a prezentovat to ako navrha na zlepsenie...)
ze nova seria.....no som zvedavy.....