mám, ako už z názvu témy vyplýva, RS Toru 318 solo air. Zvažujem kúpu novej vidly, pričom rozpočet mám postavený okolo 300 - 400 Eur.
Oplatí sa mi pri tomto rozpočte meniť vidlu ? Alebo skúsiť poslať na nejaký tuning do tuning-test.cz, ak je teda možný?
Oproti súčasnej Tore by bol SUNTOUR AXON RLD (tuning-test.cz) veľký kvalitatívny rozdiel?
Akú vidlu by ste si za tých 300-400 Eur kúpili vy?
Ďakujem.
posledný komentár: 7. 6. 2017 o 13:12
možnosť by potom bola aj napr. http://www.kupkolo.cz/produkty/extra_180/zkola_207/Rock-Shox-Reba-SL-Disc_1948.html
Čo sa týka RS Reby tam ma trochu odradzuje to, že 2009 má vraj nejakú sériovú vadu, ktorá sa objaví po kúpe a človek to musí hneď utekať reklamovať.
RS Sid je zas vraj náročný na nastavovanie a údržbu.
ale aky lahký
SID za 400 Eur, nuž tak poraď kde?
A keď už sme pri tom SIDovi. Ktorý model odporúčaš? SID race by sa dal kúpiť aj za celkom rozumné peniaze.
inak podľa mňa sa sid pre teba neoplatí
reba a sida je v principe to iste,aj nastavovanie,,akurat sida trochu schudla..a servis je jednoduchy...ak si trochu zrucny v technickom smere, zoservisujes aj doma... pozri Ivelo-servis vidlic
inak podľa mňa sa sid pre teba neoplatí
Prečo neoplatí? Čo sa teda oplatí?
lukas.horvath zober si sidu,budes mat RS,budes mat gramarsku vidlu,aj ked bike nerobi bikera
ale je to len môj názor, konečné rozhodnutie je na tebe
gramari mi budu oponovat
jazdim rebu ,quasko sidu
tieto informacie nemam..moc sa tu o nich nepise...minuly rok mali skor problemy tory