Zani:

ja mam iny nazor. Myslim si, ze cokolvek dostat zadarmo je zle, pretoze nespoznas tak cenu. Podla mna je to velmi vela penazi 3000 euro a to si sotva clovek dokaze predstavit, ked si to nezarobil, neodlozil, uz neviem aky iny sposob. Podla mna by bolo lepsie (pre mladeho), ak by to rodic riesil tak, ze mu na bike dolozi, ale v zasade ide o to, aby aj chalan prispel, ci uz si sporil, alebo brigadoval a tak. V poslednej dobe ma cosi podobne trapilo, takze preto som sa toho asi chytil:)

Viac to asi netreba rozvijat a hlavne je to offtopic. Zatim.
02.11.2009 - 10:46:13
00
to ci nevyhodili peniaze zbytozne ...a kolko da tomu biku a bikovaniu sa dozvedia az za rok...a ci si ho bude vazit, alebo ho bude opierat o plot pri krcme...
02.11.2009 - 10:57:03
00
Na každom názore je trochu pravdy. Ale nešlo mi o to ... chcel som len podpichnúť "Fake man-a" a "Gwendolyn", pretože ich príspevky vyzneli dosť trápne. ...aspoň z môjho pohľadu. Nie je nič zlé spýtať sa na to, ako sa treba o komponenty starať, tiež tu občas nájdem nejaký nový poznatok a ak môžem poradím, ale ..proste spôsob akým "Fake man" prezentoval že má Fox :!: ma pobavil a nemohol som si odpustiť :finger: rypnúť si.
Fox je bezpochyby špička v triede odpruženia, len neviem prečo sa mnohí majitelia stavajú hneď na najvyšší stupienok, ako keby dosiahli miesto na olympe tým že majú Fox ... a za peniaze svojich rodičov.
To je asi všetko. :emo:
02.11.2009 - 12:47:50
00
Som aj chcel daco napisat, ale mam len jednonohu vidlu, tak to nie som hoden asi :bow:
02.11.2009 - 12:52:19
00
Na každom názore je trochu pravdy. Ale nešlo mi o to ... chcel som len podpichnúť "Fake man-a" a "Gwendolyn", pretože ich príspevky vyzneli dosť trápne. ...aspoň z môjho pohľadu. ..proste spôsob akým "Fake man" prezentoval že má Fox :!: ma pobavil a nemohol som si odpustiť :finger: rypnúť si.
... a za peniaze svojich rodičov.
To je asi všetko. :emo:



musim tu dost povysvetlovat :D : suhlasim z nazorom (sam som to pisal ze mi leze na hlavu ta fox-a ) a preto prosim o najvacsie mozne prepacenie o tamtu moju vetu.Toť všetko k prvej časti citátu.
ktej druhej casti :aj s tym suhlasim ze ak nejake decko si vynuti hracku tak ze zacne revať a reve dovtedy kym hracku nedostane nebude to asi s kostolnym poriadkom.Ale nepametam sa ze by som niekde pisal ze toto je môj pripad. Ak by som sa smel pochvaliť tak mi rodičia dolozili v prepocte na Sk okolo dvoch tisicov a na ten bike som brigadoval cele leto. len tolko som chcel ze netreba hned unahlene zavery a skatulkovanie :whew: :puke:
02.11.2009 - 16:30:01
00
Som nevedel že údržba biku spočíva len v utieraní vidlice :o alebo je ten Fox taký "fajnový" ...?


no ja viem.. ten nazov je trosku mätúci, čo si uvedomujem.. len ostatné komponenty už udrziavat viem.. :wasntme: a vazne nejde o chvalenie sa že mam Fox..
07.11.2009 - 17:24:37
00
no ako aj mne by sa zisli neake taketo info ako sa postarat o novy bajk aby chodil bezchybne.... ale co tu citam 90% prispevkov je o vidle....ked ta zaujma vidla zaloz temu ako sa postarat o novu vidlu a nie o novy bajk...

http://www.bikeradar.com/gear/category/bikes/mountain/product/x-control-310-08-30392
12.11.2009 - 11:40:49
00
keyboard_arrow_up