Veľkomestá Európskej únie dnes už s úspechom riešia tieto problémy - podporujú verejnú dopravu, cyklistickú a pešiu dopravu a naopak tlmia individuálnu automobilovú dopravu. Toto riešenie je optimálne, pokiaľ má mesto vytvoriť podmienky pre kvalitný život svojich obyvateľov.
Bratislava bohuzial nie je velkomesto EU a nasi mudri posranci to radi svojim hlasovanim podporia.
Bicykloval som po historickom centre Madridu, Sevilly, Porta, Aten, Lisabonu a nikde som sa nestretol s tym ze by ma za to niekto chcel kriminalizovat.
ty moj kvet...to je chore...miesto toho, aby urobili cyklocesty a vyhradili cast cesty pre ciklistov, tak to idu zakazovat. ..zaujimave, ze napr. v michalovciach to na pesej s bicyklom ide...
Tu v BA mi vôbec nevadí ujo turista na crossovom biku s nabalenými taškami a tetou turistkou, to nie...
Ale poniektorí šuhaji si tu na tých diritových a streetových bikoch zaslúžia akurát ruku nastaviť...
Cítim sa bezpečnejšie na chodníku pri električke, ako na chodníku v pešej zóne, pretože cyklisti mnohokrát jazdia rýchlo po pešej zóne,“ argumentoval poslanec Radoslav Števčík
V Martine je zakaz jazdy na pešej zone už dlhšie. myslim že od začiatku ako ju dokončili. Da sa ísť len vedľa svojho dvojkolesového tátoša...zo začiatku to bola jedna z mála vecí ktoré má na starosti mestská polícia - dávať pozor aby niekto nehadzal žuvačky na zem a nešiel nebodaj na biku cez pešiu....sranda je že nevadia "skejťáci"
Tu v BA mi vôbec nevadí ujo turista na crossovom biku s nabalenými taškami a tetou turistkou, to nie...
Ale poniektorí šuhaji si tu na tých diritových a streetových bikoch zaslúžia akurát ruku nastaviť...
.. A kvoli tym par suhajom akoze zakazeme cele bikovanie v Starom Meste? WTF? Chlapcom nech pani poslanci odhlasuju bike park z fondov EU (aj tak ich poriadne necerpame) a tam nech si kludne skacu.
Lenze pani poslanci radsej odhlasuju predaj dalsieho lukrativneho pozemku na postavenie betonovej opachy, v tom su najlepsi.
Tie ulice ktore boli v clanku vymenovane su skoro cely stred mesta..To snad nemyslia vazne. Ak idem napr. od Michalskej pod Novy most budem teraz celu cestu tlacit. Preco????? Vzdy ked idem pesou zonou idem aj tak cca. rychlostou chodze. Neviem ako by sa tam cyklista inak preplietal cez davy turistov. A ak dokazem udrzat rovnovahu pri min. rychlosti za pesimi pod Michalskou branou, nikoho neohrozit, tak preco zosadat, nie?
buko...lukratívny pozemok prinesie do mestskej pokladnice peniaze, z ktorých sa potom tešíme aj my formou poriadku v meste, novej dlažby. osvetlenia a podobne...ten šuhaj na biku prinesie do pokladnice veľký prd.
buko...lukratívny pozemok prinesie do mestskej pokladnice peniaze, z ktorých sa potom tešíme aj my formou poriadku v meste, novej dlažby. osvetlenia a podobne...ten šuhaj na biku prinesie do pokladnice veľký prd.
skor by som povedal, ze ten pozemok v prvom rade prinesie nieco do vackov poslancov...
inak, zakazane je to tusim aj v nitre...ale cloveka sere, ze miesto toho, aby hladali sposoby, tak hladaju dovody...a pritom su mesta, kde vidiet, ze sa to da...
nerieste ptakoviny s odpredajom pozemkov, dnes sa uz nepredava, ale zamiena za menej lukrativne na kraji mesta... ale to nie je TOPIC
minule sa ma taliansky cykloturista pytal, kde moze v centre prenocovat s bajkom za rozumnu cenu... fakt som mu nevedel poradit... Ked mu nabuduce odpoviem, ze do centra uz nesmie ani vstupit (vjazdit), tak si cosi o Bratislave pomysli a bude pokracovat smer Budapest/Vieden - a toto je chore...
Heňo
teraz na teba z ineho sudka ako by sa tebe páčilo keby motorkárom zakazali jazdiť cez mesto (respektive by si musel motorku tlačiť)lebo sa najdu debilkovia čo tadial idu 120? bol by si spokojný z tvojej strany motorkára? asi nie že.Všetko sa dá keď sa chce.Jazdite po okruhoch prenajmite si ho a hotovo ako to robia aj ostaný v Brne,madarsku ale to stojí love že?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bratislava bohuzial nie je velkomesto EU a nasi mudri posranci to radi svojim hlasovanim podporia.
Bicykloval som po historickom centre Madridu, Sevilly, Porta, Aten, Lisabonu a nikde som sa nestretol s tym ze by ma za to niekto chcel kriminalizovat.
Cítim sa bezpečnejšie na chodníku pri električke, ako na chodníku v pešej zóne, pretože cyklisti mnohokrát jazdia rýchlo po pešej zóne,“ argumentoval poslanec Radoslav Števčík
Bože, to je debil...
.. A kvoli tym par suhajom akoze zakazeme cele bikovanie v Starom Meste? WTF? Chlapcom nech pani poslanci odhlasuju bike park z fondov EU (aj tak ich poriadne necerpame) a tam nech si kludne skacu.
Lenze pani poslanci radsej odhlasuju predaj dalsieho lukrativneho pozemku na postavenie betonovej opachy, v tom su najlepsi.
skor by som povedal, ze ten pozemok v prvom rade prinesie nieco do vackov poslancov...
inak, zakazane je to tusim aj v nitre...ale cloveka sere, ze miesto toho, aby hladali sposoby, tak hladaju dovody...a pritom su mesta, kde vidiet, ze sa to da...
minule sa ma taliansky cykloturista pytal, kde moze v centre prenocovat s bajkom za rozumnu cenu... fakt som mu nevedel poradit... Ked mu nabuduce odpoviem, ze do centra uz nesmie ani vstupit (vjazdit), tak si cosi o Bratislave pomysli a bude pokracovat smer Budapest/Vieden - a toto je chore...
teraz na teba z ineho sudka ako by sa tebe páčilo keby motorkárom zakazali jazdiť cez mesto (respektive by si musel motorku tlačiť)lebo sa najdu debilkovia čo tadial idu 120? bol by si spokojný z tvojej strany motorkára? asi nie že.Všetko sa dá keď sa chce.Jazdite po okruhoch prenajmite si ho a hotovo ako to robia aj ostaný v Brne,madarsku ale to stojí love že?
Myslím, že ale aj páni policajti majú trošku chochmesu a nebudú pokutovať ujov a tety:)