Akurat cumim z okna na to uzasne pocasie a rozmyslam o tom, ako sa, co sa tyka pocasia vyvinie august a aka bude asi tohto rocna jesen. Bolo by fajn keby taka ako ta minula ked som jazdil este na zaciatku novembra na pohodu. Takze co ocakavate?
to snad ani nie je mozne. uz som sa dnes vychystal na bike. vysiel som von, a zase zacalo prsat. kedy to uz konecne prestane. za chvilu uz aj zabudnem aky bike vlastne mam.
to snad ani nie je mozne. uz som sa dnes vychystal na bike. vysiel som von, a zase zacalo prsat. kedy to uz konecne prestane. za chvilu uz aj zabudnem aky bike vlastne mam.
kosa je uz aj dnes......2°C.......uz mi stuhla vidlica
Ten vietor bol chvilami neprijemny ale bolo pekne. I ked som postupne vytahal z batohu vsetko co som tam mal pre istotu zo sebou. Zaciname platit dan z rozkose (za to pekne babie leto).
kosa je uz aj dnes......2°C.......uz mi stuhla vidlica
Ten vietor bol chvilami neprijemny ale bolo pekne. I ked som postupne vytahal z batohu vsetko co som tam mal pre istotu zo sebou. Zaciname platit dan z rozkose (za to pekne babie leto).
Bolo to super babie leto, ja som najazdil viac ako za cele leto ...
Tak a je to tu, sniežik sa nám chumelí, zimička už prišla..... včera som ešte pojazdil - po obede Polom (hore bolo +3) už bolo cítiť pršteky na nohách aj v zimných tretrách (asi ešte nie sú zvyknuté, bo bude aj horšie). Moja bomberka tiež na tom nebola bohvie ako, 10w olej, no neviem, neviem
Ako je u vás? Inak pozerám aktuálne na Lomničáku -18 a vietor 24 m/s, pekne to začína, hehe.
U nas dnes z rana snezilo, teraz vyslo nachvilu slnko...vyzera to vselijako. Dufam, ze sa nam v sobotu podari trailbuilding a v nedelu aj co-to pojazdit.
myslím, že zahriať moc nezahrejú, ale účel splnia, skôr sa v nich zaparí noha. najväčší problém je prekrvenie prstov, ak máš s tým problém, tak ti nepomôže nič.
myslím, že zahriať moc nezahrejú, ale účel splnia, skôr sa v nich zaparí noha. najväčší problém je prekrvenie prstov, ak máš s tým problém, tak ti nepomôže nič.
s tym prekrvenim to potvrdzujem. ale aj tak, najlepsia moja investicia boli zimne tretry co som kupil vo W&W (NW Celsius GTX)
aj u nas pekne snezi...uz som aj bol pozriet v lese...asi tak 5 cm sneziku......a prvy pad ale v pohode.....treba si zvykat......este musim pocakt nech viac nasype lebo teraz je este aj voda a pekne to namrza na ram a vsetko mozne....
Sobota 11:00 Lajoska. Kazdorocna akcia vzpomienky na tulakov, trampov, lezcov, turistov, bikerov a vobec milovnikov prirody co uz to maju za sebou. Asi ich este vela nemate na zozname ale da sa to vyuzit aj na otestovanie vybavy do chladu.
U nás sneži lude moji nemam rad zimu. Minuli tižden v Piatok som bol v horách a zmascil som 85km!!!!! Človeku bolo až do plaču jak bolo pekne a teras toto
no ja som sa akurat vratil z vecernej rychlovky. zastranie a okolo salasa do budatina. krasne po snieziku cerstvo napadanom, miestami aj 8cm. inak v lese len tak jemnucko. ale pekne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no a v dazdi sa neda jazdit
(pod pojmom fajne rozumej popichi az do poslednej nitky...)
(pod pojmom fajne rozumej popichi az do poslednej nitky...)
Vsak inak by o tom ani nemalo zmysel debatovat nie?
pracke sa o mojom zasranom obleceni stale sniva...
Bolo to super babie leto, ja som najazdil viac ako za cele leto ...
Ako je u vás? Inak pozerám aktuálne na Lomničáku -18 a vietor 24 m/s, pekne to začína, hehe.
Otázka: návleky na tretry (neopren) to chráni nohu iba pred vetrom a mokrom alebo to aj zohrieva ?
s tym prekrvenim to potvrdzujem. ale aj tak, najlepsia moja investicia boli zimne tretry co som kupil vo W&W (NW Celsius GTX)