Zdravím, len tak zo zvedavosti - aký mladí (starí) bajkeri chodia na túto stránku a prispievajú do nej? Z toho, čo čítam, tak poväčšinou sú to dorastenci, ktorí riešia, ako za málo peňazí zložiť dobrý bajk. Mýlim sa?
je pravda ze ich tu najviac takych prispieva ale myslim si, a podla mna sa nemylim ked poviem ze vekovy priemer by tu mohol byt niekde okolo 20tky mozno vyssie...
ja mam 24
Neviem co furt riesite vek....lol...Tak ked niekto chce zistit aky bike za tolko a tolko tak nech sa pyta.Keby sa ja pytam ked som kupoval a nevyznal sa tak teraz nechodim na biku na ktorom kazdy komponent vrzga.A logika hovori ze 15rocny typek asi nebude mat 15000 na bike
Mam 21 jazdim od 5 rokov momentalne mam doma 7 bicyklov, jazdim kazdy den vzdy a vsade aj mimo mojho mesta, najazdene mam niekolko desattisicok km cez leto na cestaku ani nehovorim a chodim sem raz za mesiac asi ale polepsim sa
Martan... napísal/a:
-------------------------------------------------------
> Neviem co furt riesite vek....lol...Tak ked niekto
> chce zistit aky bike za tolko a tolko tak nech sa
> pyta.Keby sa ja pytam ked som kupoval a nevyznal
> sa tak teraz nechodim na biku na ktorom kazdy
> komponent vrzga.A logika hovori ze 15rocny typek
> asi nebude mat 15000 na bike
Tak mi teraz napadlo ze pri tom cisle mi 1 nula usla:)))))))
Prečo to stále niekto rieši? Napr. niekedy mám pocit, že prispievajú len juniori, ktorí slintajú o dobrom bajku a super trailoch, ale jazdia popri paneláku na starom JOKU. No a potom ťažká debata na nejakú tému.
P.S. stačí si len popozerať nejaké linky v diskusiach...
Tak to uz je iny bordel:)Najlepsi su taky co davaju fotky ze to je moj bike a v rohu veeelke logo nejakej zahranicnej stranky:)Ja mam svoje CTM a nehambim sa to povedat ale hambim sa za neho:)A nejazdim vo woodwoarde(neviem ci sa to tak pise)Ale v piestanoch a za to sa tiez nehambim....
Ahoj Zvedavec, kolko mas rokov ty? Ja som tiez zacinal s kamosmi okolo panelaku a bola to parada. Za totality sme mali RMX a BMX z Velamosu za nejakych 1500,-Kcs. Neskor(r.1990-92) vo V.Tatrach sme jazdili na prvych horakoch za strasne prachy(sponzori)s vybavou SIS.
Tieto fora su velmi dobre na vymienanie nazorov a skusenosti. Mozno raz pojdes na dovolenku do Piestan a Martan ti poradi skvele trasy po P.Inovci. A co na tom ze on ma 15-16r. a jazdi na alivku a ty na XTcku.
Dokonca nie na alivku ale acere:) a k tomu veku a povodnej otazke.Ja nemam kde zohnat
aspon 25k nA to aby som jazdil na akom takom biku.To je problem mojho veku a kazdy 13 az 16 rocny teepack nema bohatych rodicov aby mu kupovali takyto bike a este aj zivili celu rodinu.Pretoze ono je to dost narocne aj pre lepsie zabezpecene rodiny kupovat detom 30k+ biky.dalej to ze sa tu 14-16r ludia pytaju ako kupit co najlepsi bike je len dobre pretoze mozem kupit za 15k xc bike ked chcem jazdit fr len preto ze som sa nepytal.O to ide ,mam k dispozicii "mensi" penazny obnos tak asi budem chciet co najlepsi bike pricom mozem kupit author za 10k a rozpadne sa pretoze u nich je to to najhorsie alebo kellys v celkom slusnej vybave(len priklad).A urcite vek neznamena
ze sa nemozem vyznat v danom probleme.Je sice pravda ze s vekom pribudaju vedomosti ale poznam xyz ludi co maju sice 20-25rokov ale jazdia tak 1rok a ja mam 15 a jazdim nejaky 5rok.
A etse som chcel ze stale som nepochopil, ktore je velamosacka RMX?a to boli az take drahe sak to bola volakedy dost slusna palka nie?
2martan
RMXky sa zacali vyrabat v polovici osemdesiatych rokoch kratko na to asi 1-2roky sa premenovali na BMX. Vyrabal ich uz neexistujuci zavod VELAMOS v Sobotine(CR). Konstrukcne boli RMX A BMX uplne zhodne az na par detailov. Zmena nazvu bola zrejme nejakou marketingovou strategiou.
Aj ked neviem ci za socializmu nejake (mark. stat.) boli, lebo sa kupovalo to co bolo a nie to co sme videli v reklame na ORF TV.
1.500,- Ksc bolo podstatne viac ako je to dnes.
Tie bicykle sa tazko zhanali ako vsetko v tej dobe od citrusov cez MBcky az po farebne telky z ruska a oravy.
Mne BMX-ku doniesol jeden znamy z Prahy.
mam 17 a jazdim (tak riadne) rok aj cosi - od kupy speslika.. ale neoplati sa ucit sa na 33000kc author exe. moj bike ma z takeho wallride-u dost.. uz rozmislam o bmx - stoji to od 7000.. mam kamosa, co ma orange za rocny plat mojich rodicov.. nepredava niekto pouzitu BMX?(NEmyslim tu ceskoslovensku..) ak by dakto mal ponuku, tak si rad vypocujem...
Kubo napísal/a:
> mam 17 a jazdim (tak riadne) rok aj cosi - od kupy
> speslika.. ale neoplati sa ucit sa na 33000kc
> author exe. moj bike ma z takeho wallride-u dost..
to som nepochopil.preco sa neoplati ucit na execku?co mas za spesla???Ked davas na mtb uz triky kup aganga spesla ale nie bmx to ti uz nesadne. ale sak ked tak budis.4000 trek 20 ale to je skorej dirtova
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
je pravda ze ich tu najviac takych prispieva ale myslim si, a podla mna sa nemylim ked poviem ze vekovy priemer by tu mohol byt niekde okolo 20tky mozno vyssie...
ja mam 24
z toho 16 som bajker...
> Neviem co furt riesite vek....lol...Tak ked niekto
> chce zistit aky bike za tolko a tolko tak nech sa
> pyta.Keby sa ja pytam ked som kupoval a nevyznal
> sa tak teraz nechodim na biku na ktorom kazdy
> komponent vrzga.A logika hovori ze 15rocny typek
> asi nebude mat 15000 na bike
Tak mi teraz napadlo ze pri tom cisle mi 1 nula usla:)))))))
P.S. stačí si len popozerať nejaké linky v diskusiach...
Tieto fora su velmi dobre na vymienanie nazorov a skusenosti. Mozno raz pojdes na dovolenku do Piestan a Martan ti poradi skvele trasy po P.Inovci. A co na tom ze on ma 15-16r. a jazdi na alivku a ty na XTcku.
aspon 25k nA to aby som jazdil na akom takom biku.To je problem mojho veku a kazdy 13 az 16 rocny teepack nema bohatych rodicov aby mu kupovali takyto bike a este aj zivili celu rodinu.Pretoze ono je to dost narocne aj pre lepsie zabezpecene rodiny kupovat detom 30k+ biky.dalej to ze sa tu 14-16r ludia pytaju ako kupit co najlepsi bike je len dobre pretoze mozem kupit za 15k xc bike ked chcem jazdit fr len preto ze som sa nepytal.O to ide ,mam k dispozicii "mensi" penazny obnos tak asi budem chciet co najlepsi bike pricom mozem kupit author za 10k a rozpadne sa pretoze u nich je to to najhorsie alebo kellys v celkom slusnej vybave(len priklad).A urcite vek neznamena
ze sa nemozem vyznat v danom probleme.Je sice pravda ze s vekom pribudaju vedomosti ale poznam xyz ludi co maju sice 20-25rokov ale jazdia tak 1rok a ja mam 15 a jazdim nejaky 5rok.
A etse som chcel ze stale som nepochopil, ktore je velamosacka RMX?a to boli az take drahe sak to bola volakedy dost slusna palka nie?
RMXky sa zacali vyrabat v polovici osemdesiatych rokoch kratko na to asi 1-2roky sa premenovali na BMX. Vyrabal ich uz neexistujuci zavod VELAMOS v Sobotine(CR). Konstrukcne boli RMX A BMX uplne zhodne az na par detailov. Zmena nazvu bola zrejme nejakou marketingovou strategiou.
Aj ked neviem ci za socializmu nejake (mark. stat.) boli, lebo sa kupovalo to co bolo a nie to co sme videli v reklame na ORF TV.
1.500,- Ksc bolo podstatne viac ako je to dnes.
Tie bicykle sa tazko zhanali ako vsetko v tej dobe od citrusov cez MBcky az po farebne telky z ruska a oravy.
Mne BMX-ku doniesol jeden znamy z Prahy.
> mam 17 a jazdim (tak riadne) rok aj cosi - od kupy
> speslika.. ale neoplati sa ucit sa na 33000kc
> author exe. moj bike ma z takeho wallride-u dost..
to som nepochopil.preco sa neoplati ucit na execku?co mas za spesla???Ked davas na mtb uz triky kup aganga spesla ale nie bmx to ti uz nesadne. ale sak ked tak budis.4000 trek 20 ale to je skorej dirtova