Sezóna je už v plnom prúde a aj pre nás, organizátorov, nastal čas oznámiť novinky.
Takže s potešením oznamujeme:
1. Kráľovský MTB maratón 2010 štartujeme 21.08.2010. Prihlasovanie je spustené (http://www.cyklo.sao-tatry.sk/2010/mtbcup/kralovsky/).
2. Mnohí z Vás to vedia - tak len pre istotu - sme súčasťou CMS.
3. Osviežili sme našu webovú stránku (http://www.kralovskymaraton.sk/uvod.html) - veríme, že sa bude páčiť.
4. Pripravujeme aj pretek pre najmanších, žúrku po pretekoch a iné prekvapenia. Viac z programu nájdete na našom webe v časti "Propozície".
5. Ako motiváciu tiež odprúčam v rámci propozícií navštíviť časť "Ceny a odmeny".
Tešíme sa na Vás 21. augusta!
Pegas
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
Zucastnil som sa na vsetkych troch rocnikoch a hodnotim tento posledny po organizacnej stranke ako najslabsi. Robit prezentaciu s jednym NB je asi malo. Isiel som dlhu a na jednom mieste som zabludil. Bolo to pred tym super "krkolomnym" singlom ci siel okolo partie co tam opekala ci varila gulas. A nebol som sam, co zabludil. Nastastie po cca 500 m uz isla oproti skupinka asi piatich bikerov. Odbocka medzi stromi na singel bola oznacena len dvoma faborkami na strome. Ze je to odbocka nebolo zjavne. Vyhlasenie bolo tiez "cudne", pozabudlo sa napr. na moju kategoriu "seniori 100km", ktoru vyhlasili az po tombole. Slabsie obcerstovacky uz boli spomenute. Trati nemam co vytknut, tak ako po minule roky pekna, tazka. Tyzden po KREJZY Horalovi mi dala zabrat.
Dik
Organizacia- pre mna v poriadku.Vrtulnik
Trat-skoda hradu, ale bola to taka vsehochut...asfalt, luky, blato, les, hnoj...tie skaly pred 20 km boli ako by clovek isiel po lepidle
Zazemie sa mi viac pacilo vlani a ak je pravda, ze Spis Podhradie odmietlo pretek, hanba mu.
Este snad k tomu motorkarovi, starterovi...debil
No a po cca 15 pretekoch, konecne nieco v tombole, flasa vodky, tak draha, ze sa ju bojim otvorit
Tesim sa o rok.
Ja viem ze to bol zamer lakko
Bol ste sa prezentovat medzi prvymi ked to tvrdite, ale asi ste si nezratal pocet pripravenych NB na prezentaciu...
Nakolko my externe zabezpecujeme prezentaciu a urcite nas vacsina pretekarov pozna z vacsiny pretekov, ranne zdrzanie pri prezentacii prosim nedavajte za vinu organizatorom preteku. Myslim si, ze prezentaciu na pretekoch zabezpecujememe na velmi vysokej urovni bez dlheho cakania. Zial nestava sa to, ale aj technika niekedy zlyha a stalo sa ... Nakolko sa mi nepodarilo ani po rannom umornom vyse hodinovom hladani chyby preco nekomunikuje siet a server som sa rozhodol pri zvysujucom sa pocte prichadzajucich pretekarov preklopit vsetky data a spustit server na zaloznom systeme na druhom NB a nasledne pocas prezentovania na jednom NB nasledne zaskolit ludi na obsluhu programu a postupne prestavit a pospustat dalsie NB a prezentacne stanovistia. Kto sa v tom trocha vyzna vie asi o co ide... Preto aj pre organizatorov odporucam ze je lepsie robit prezentaciu uz vecer pred pretekom aj ked pride minimum ludi, aby sa vsetko doladilo a zaskolila obsluha, nastavila siet pre bezproblemovu prezentaciu v den preteku. Napriek rannym problemom si myslim, ze ste iba o malo dlhsie stali v rade ako zvycajne a stihli sa vsetky casy startov...
asi by bolo dobré šipky striekať jednou farbou a X-ká inou
teda aspon mne by to URČITE pomohlo
zaregistroval som niečo "zelené" pod kolesom a mazal som ďalej, naštastie asi len 250 metrov
keby to X bolo napr. červené, určite by som sa nebol stratil
ale beriem to tak: CHYBA JAZDCA
Flasa vodky?Na mtb preteku...
http://*****saweb.google.cz/oveckaberta/KralovskyMaraton2010#
Flasa vodky?Na mtb preteku...
Je pravda, ze je to zvlastne, ked vyrobca chlastu takto podporuje sport
A inak na Mlokov som zabudol..."to nie je moja sialka kavy"
Je pravda, ze je to zvlastne, ked vyrobca chlastu takto podporuje sport
A inak na Mlokov som zabudol..."to nie je moja sialka kavy"
A co ma byt ze flasha vodky - xces povedat ze sa ti nezide? - chlapci, chlapci dajaky ste pripeceni
A nemyslím si , že je veľa tombôl kde môžete vyhrať let Helikoptérou. A ešte jedno: Ja som vyhral Starších žiakov BKR , pričom som nič neplatil a vyhral som super ceny (rukavice, USB 2GB, Obed + nápoj, Voľný vstup do Spider Parku Kotlina, toto ma u mňa veľké +.
amatermobilfoto
Ešte malý dodatok, ľutujem, že po skončení tomboly a ďakovaní hlavného organizátora sme skoro všetci odišli, mali sme vstať a potleskom poďakovať mi organizátorom, čo Vy na to bikeri, skúsime to o rok ?
Pozri, povedal som, ze flasa potesila.O to viac, ze som doteraz nic nevyhral.Tiez som nepovedal, ze neviem co s nou.Nikdy som nezhanal ceny do tomboly ako organizator a myslim, ze na Slovesnku to asi nebude nic zabavne.Ale z principu...za skoro 60eur mohol byt v tombole aj pekny dres, nie?
A za mlokmi si stojim, viaceri bikeri si radsej isli sadnut do podniku mimo arealu, ako pocuvat ten intelektualny humor.
Koncim.A opakujem, tesim sa o rok.