mailer
Mesto: Bratislava
Založený: 19. 4. 2006
Bicykle: wilier solitario | Wilier GTR team
1. Ultrazoom v "mydlovej skatulke" je nic. Zbytocne zmrskana optika. Co do kvality tak pentax velmi neee. ale dobre kompakty su panasonic. Maju dobre parametre, stabilizator, sirokouhle zabery, HD video a stoja cca 300ecok.
Ak chces kvalitnejsi fotak tak jedine uz zrkadlovka. Canony su dobre, ale rataj ze sklo v zakladnom baleni je slabota. Tam treba zainvestovat, avsak pri upgrade na novsi ti zostava, cize nie je to az taka zla investicia. Ak sa ti da kupit tak kup nizsie rady, lebo canon 500 resp. 550 alebo poloprofi 50tka maju 18MPx a tam je trochu problem so sumom. Snad to SW doriesia.
Baterky su lepsie a lahsie Lion, Lipol,... Ich nevyhoda je ze su drahsie, ked treba 2-3 sady, a co zariadenie, to iny typ,...
Vyhodou AAciek je ze sa daju pouzit vsade, a ked sa vybiju, tak skocim do obchodu a kupim obycajne. Ja mam 6sad AAciek (pouzitie v modelarstve, + foto), Novy fotak ma Lipolku a to uz je problem, ked nasetrim tak dokupim este jednu. A samozrejme neuvazujeme o nabijacke z NAY za 10Eur, ale uz poriadnu, ktora vybije, potom nabije, a vypne nabijanie podla delta peak. Moja stara zrkadlovka isla este na AAcky, a ked fotak vazi 1,5kg, tak uz je jedno ake tazke su batarky.