Lokalizácia
Formulár sa odosiela
No vzhladom na to ze toto bola moja prva sezona a moj prvy bike tak som bol iba na dvoch maratonoch... Samozrejme ze citim rozdiely ale co som skusal epiconu na bikoch kamaratov tak sa daju perfektne naladit a maju skvely chod dokonca ked mas dobre nastavene lepsi ako jedna foxina ktoru som skusal a rozdiel viac ako 500e (tusim ze F100 alebo 120) a epicona vydrzi tiez urcite kamarat jednu jazdi viac ako dve sezony...
A prehadzovacka tam to je jasne aj preto ju chcem vymenit nie preto ze je znicena ta moja je ako nova len je meka nedrzi retaz poriadne pri narazoch...
Zobraziť komentár 04.09.2010 - 15:00:36
00
Epicon a lepsi ako Fox ?, myslim ze je to asi dost subjektivny nazor
Zobraziť komentár 04.09.2010 - 15:10:02
00
No ano subjektivny :$ mal som z nej rozhodne lepsi pocit ale netvrdim ze kvalitou materialov spracovanim atd. je lepsi. No do :x sa da aj ten :D
Zobraziť komentár 04.09.2010 - 15:12:52
00
No jasne, napis tie diely, ktore chces menit, ako napisal PatrikL, at ta to tu zbytocne nezaplni
Zobraziť komentár 04.09.2010 - 15:25:58
00
No skusim tak podla poradia asi:
vidla
kluky a prehadzovacka (SLX kratke ramienko) brzdy
a niekde medzi tym dam zaplies na naboj Novatec ktory mam odlozeny nove predne koleso a neskor aj zadne (mozno kupim cele...)

Edit: aj pedale samozrejme ale az ked zoderem kufre...

Naposledy upravil MatBas dňa 04.09.2010 - 16:21:12, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 04.09.2010 - 15:31:04
00
v prvom rade napis aky mas bike ? s akou vybavou!
Zobraziť komentár 04.09.2010 - 16:17:26
00
To som napisal hned v prvom prispevku ale ok chyba mi tam odkaz: http://www.bikeshop-ds.sk/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=101&Itemid=64&vmcchk=1&Itemid=64

+ sedlo mam vymenene za Fizik Nisene III a pedale mam 505 ako som uz pisal.
Zobraziť komentár 04.09.2010 - 16:20:16
00
aj ja som sa niekedy utesoval ze epicom je rovnako mozno aj citlivejsi ako fox, ale ked si odmyslime cenu, epicon nie je zly. ale ked zoberies do terenu epicon a po nom hned fox tak zistis v com je rozdiel, fox ma ovela lepsie tlmenie takze vidlica pracuje v terene omnoho lepsie, nie vsetko je o odtrhu

k teme: bacha aby si o rok nezistil ze si do toho vrazil tolko penazi ze si mohol mat bike o triedu lepsi, tak to niekedy pri upragoch byva...
Zobraziť komentár 04.09.2010 - 22:25:19
00
no prva vec je to ze keby chces menit kluky za SLX musis vymenit pravdepodobne vsetko( radenie,kluky, kazetu, prehadzovacku, retaz,presmykac) a to z jednoducheho dovodu ty mas osem kolo a kluky su na devat kolo.

Druha vec je to ze ty zacinas odlachcovat svoj bike zo zleho konca, najprv zacinas s tym najlepsim ramom aky si mozes dovolit a pri ktorom ti vyhovuje vaha a potom pokracujes vecami ako je vydla prehadzovacka,brzdy atd... taktiez vela robia dopolnky( predstavec, sedlovka, riaditka, pedale...)

takze neviem ci nema skor u teba cenu dojazdit tento bike a potom rozmyslat nad niecim inym.
Zobraziť komentár 05.09.2010 - 00:03:10
00
nebudem ťa ani odhovárať ani nahovárať ti aby si do toho išiel len si treba zobrať že je to ako keby si mal DACIU SANDERO a chceš jej zvýšiť výkon a vymeniť niake súčiastky za lepšie. Nikdy to auto nebude na úrovni ako napr. VW GOLF GTI ale na jazdy ako jazdíš ty ti môže stačiť aj SANDERO s tuningom. V tej istej situácii som aj ja a rozhodol som sa pre postupný tuning môjho lacného biku a la SANDERO :)
Zobraziť komentár 05.09.2010 - 00:29:23
00
No skusim tak podla poradia asi:
vidla
kluky a prehadzovacka (SLX kratke ramienko)
brzdy

a niekde medzi tym dam zaplies na naboj Novatec ktory mam odlozeny nove predne koleso a neskor aj zadne (mozno kupim cele...)

Edit: aj pedale samozrejme ale az ked zoderem kufre...

takže epicon, deore/slx kľuky a slx prehadzovačka to je v pohode :) Ani to nebude stáť veľa, ale zmena to bude veľká.
Brzdy nejaké lepšie v-čka alebo prejdeš na kotúče s novými kolesami?
Zobraziť komentár 05.09.2010 - 03:30:57
00
a to z jednoducheho dovodu ty mas osem kolo a kluky su na devat kolo.

Kluky by nemali vadit :^)
Zobraziť komentár 05.09.2010 - 10:54:06
00
.. bacha aby si o rok nezistil ze si do toho vrazil tolko penazi ze si mohol mat bike o triedu lepsi, tak to niekedy pri upragoch byva...

toto sa stalo mne, kúpil som predražený bike s low-end výbavou, po jeho upgrade na terajší stav .. samozrejme pred tým ako som našiel toto fórum, teraz by som vybral úplne niečo iné hneď na začiatku
Zobraziť komentár 05.09.2010 - 11:22:12
00
Nooo takto asi som sa zle vyjadril kluky deore zrejme mozno XT (ked trafim na nieco novsie z bazaru alebo tak nejako...)
a prehadzovacka SLX
a brzdy uz mam kutuce zatial som spokojny aj ked su to mechaniky postupne nejaku kupim najprv prednu hydru a neskor aj zadnu...
Zobraziť komentár 05.09.2010 - 16:33:38
00
Noo ja som kupil s nie najhorsou vybavou a dobry ram vo vyraznej zlave cize toto neriesim navyse radsej budem jazdit na horsich komponentoch a postupne do toho dam viac penazi ako by som nemal jazdit vobec lebo iny bike nemam ani som nemal...
Zobraziť komentár 05.09.2010 - 16:36:12
00
keyboard_arrow_up