Davorin XCM Slovenský raj

18.09.2010
15. kolo - Cyklomaratónska séria
MTB maratón
Hrabušice - Podlesok (Slovensko)

Propozície, Reportáže, Foto
Zúčastnených bikerov (29)
CraObsdrotarGreywolfjasopetojfabJožoŠjurajko1975KockaKotolnikBBkubaslegimagic7Maniacmaparmartin81martinko76MaTThomilsumisenooboronkoKuborichardlestevolcthomashko2Tomas2707tritolvankes
Aká trasa je pre mňa vhodná?
jazdím ako šialenec a pri jazde sa kvôli muškám zásadne neusmievam 34% [ 31 ]
som pohodový jazdec a včas dám prednosť okolo idúcemu medveďovi 49% [ 45 ]
som mimozemšťan a v pohode zvládnem trasu ET 16% [ 15 ]
Celkový počet hlasov : 91
Na tej poslednej obcerstvovacke bola tepla voda s prichutou plastoveho poharika. Proste mnamka :pizza: :clap:
20.09.2010 - 10:07:32
00
Hmm, tak mi prosim objasni, ako mi dobra kondicka, technika a obutie (predpokladam plaste) pomozu pri prenasani biku po rebrikoch a pri znasani biku dolu potokom?

K problemu odpadkov... Preco to nevyriesit ako na Salzke? Jasne oznacit FEED zonu a v propoziciach varovat ucastnikov, ze odhodenie odpadkov mimo zonu bude potrestane diskvalifikaciou. Urcite to neodradi kazdeho neporiadnika, ale vacsinu ano.
Moj postreh s konca startovneho pola z pozicie " zametača ". Vela bikerov ma pozna a pozna aj moju kondiciu s ktorou som sa tohto roku este nestretol :rofl: Preto nesuhlasim s "oboy"ovym nazorom. Tento maraton ponuka to co inde nedostanes. Je to zazitok z raja ak tomu patri aj takata specialita akou su tie 20 m laviciek v Tiesnine. Blato komentovat nebudem pretoze toto bolo slapatelne az na dva tri miesta kde som zapadol :-) mrzel ma jedine padnuty strom v Betlanovskej, ktory mohli prerezat, pretoze jeho preliezanie bolo komplikovane. A znasanie biku dole potokom ? Neviem kto to bol ale jeden z dlhej to zisiel tak ze som nechapal :-O A ked nemas techniku tak aj Vladika od nas ti poradi ako sa to robi :lol: Inac trat nekompromisne dobre znacena hoci na konci niekde zabludili posledni dvaja z Presova. Predpokladam ze netrafili na odbocku z asfaltky dole tym zlabom na luku. Skoda regulovcik tam uz nebol ( preco ? ). Bike som umyl v potoku pretoze wapky nestihali ( dve tam len tak stali pretoze nemali hadice k nim :-( ). Pocasie idealne a na zaver ale poviem iba jedno. Zo vsetkych rocnikov bol tento kvoli blatu v Betlanovskej asi najnarocnejsi, ale ako pisali viacerí bol to slusny zaver CMS.
EDIT : odpadky po trati je o slusnosti bikerov a to je na dlhu debatu, takze som niektore pozbieral doniesol do ciela. Majitelia sa mozu o ne prihlasit cestne vratim :-)
20.09.2010 - 10:08:18
00
Rovnako nečakám "švédske stoly". Človeka však naserie, keď v druhom kole "teta" na tkzv. občerstvovačke, ktorú už balili, zahlási so založenými rukami, že majú horko ťažko vodu a díva sa na mňa ako na mimozemšťana, čo to vlastne chcem. Ozaj by stačil kus chleba, pretože som mal dosť a zrejme aj ďalší, ktorí boli ešte na trati. Podľa výsledkovej listiny to bola ešte približne tretina tých čo išli dlhú. Usporiadatelia tiež zdrhli, ale je môj problém pamätať si trať v druhom kole.
Napriek tomu to bol pekný maratón, hoci ja som sa vytrápil asi najviac v tomto roku.
Howgh.
Davam ti za pravdu druhu obcerstvovacku zbalili po mojom prechode, Jontak uz nemali. Z dlhej trate nas predbehli len prvi traja takze na trati bol este stale dostatocny pocet pretekarov aby tam zotrvali, je to na svedomi organizatorov preco zrusili regulovcikov a obcerstvovacky. A pametat si trat ? No az na hore spominanu odbocku bolo vsetko velmi dobre znacene takze snad problem nebol.
20.09.2010 - 10:17:52
00
[EDIT : odpadky po trati je o slusnosti bikerov a to je na dlhu debatu, takze som niektore pozbieral doniesol do ciela. Majitelia sa mozu o ne prihlasit cestne vratim :-)[/quote]



Hlásim sa k štoplu od magnéziovej vodičky, bohužiaľ vypadol mi v zjazde. ;(
Ale inak som všetky obaly (2 gely, obal z mag. kapsule, obal z krčovej tabletky) doniesol úspešne do cieľa.
:)
20.09.2010 - 10:21:46
00
nezviknem kritizovat ale toto mi neda na organizator na trati by mal byt az pokial neprejde aj posledny pretekar tohto roku som bol ten posledny ja a teda poslednych 25 km som som fakt uz na trati nikoho nestretol. Nastastie trat bola dobre znacena a co to som si aj pamatal z prveho kola. okrem toho spokojnost so vsetkym.
20.09.2010 - 10:27:49
00
Hlásim sa k štoplu od magnéziovej vodičky, bohužiaľ vypadol mi v zjazde. ;(
Ale inak som všetky obaly (2 gely, obal z mag. kapsule, obal z krčovej tabletky) doniesol úspešne do cieľa.
:)
Ak to bol taky cerveny tak ten som nenasiel :-)
20.09.2010 - 10:30:51
00
Poprosim Vas o podrobnejsie info o E.T. mimozemstanoch. (co vsetko presli?) Ak plati cas tych 6:40 a priemerka 17.96km/h :tmi: z vysledkovej listiny tak, ze sa presla cela trat (viac ako 111km) tak som svoj sen dosnival, pretoze to je na mna prilis rychle najma ked vezmem do uvahy ze tam mali byt nejake rebriky, nosenie, tlacenie a pocasie tiez nepripravilo najlepsi teren. Ci sa skracovalo a priemerka vo vysledkoch je vypocitana akoby sa presla cela trat? Neberte mi moj sen! :shake:
20.09.2010 - 10:51:11
00
tak tiež som kukal na ten čas, ale to možno bude len nejaký odhad...
20.09.2010 - 10:57:04
00
priatelia, nerad by som zasa vyzeral ako nevdacnik, maraton je to pekny, to sa myslim vacsina zhodneme, organizatorom dakujem za moznost prejst si tie unikatne pasaze, pripomienky sem pisem kvoli tomu, aby bol ten maraton o rok este lepsi, pretoze sa nan urcite chystam!
20.09.2010 - 11:35:28
00
:y:
20.09.2010 - 11:48:56
00
Ak môžem poprosiť nejaké fotky,budem rada.Vďaka.
20.09.2010 - 12:04:59
00
No! Po dlhých rokoch som si opäť skúsil rebríky, opäť ma nesklamali :D bral som to po dvoch šteblíkoch, troška sme to v piatok v noci cvičili :D veď z kempu to tam bolo kúsok..Vzhľadom na prevýšenie som čakal ľahšiu trať, dala mi dosť zabrať, no vďaka trati je tento pretek svojrázny a jedinečný a v mojich očiach atraktívny :y:
20.09.2010 - 17:29:22
00
Foto plz :sweat:
20.09.2010 - 19:14:03
00
- úplne zlá organizácia registrácie - aj keď som sa zaregistroval cez net, čakal som v pomalom rade s neregistrovanými, ktorí navyše išli na inú trať. dorazil som po mrte dlhej ceste hodinu pred štartom a 20 minút som sa len registroval. že mi omylom dali lístok na klobásu ma ako vegoša tiež celkom pobavilo.

Ja som mal na starosti organizaciu prezentacie tak k vasmu prispevku. Neviem Vase meno takze predpokladam z reakcie, ze ste sice prihlaseny bol dopredu ale dost neskoro a nemal ste preto uz ani priradene startovne cislo po uzavierke aut. pridelovania, taktiez ste asi nemal ani zaplatene startovne. A teraz k vysvetleniu jedla. Klobasu mali vsetci aj prihlaseni dopredu kto nemal zaplatene startovne (rozhodnutie organizatora, pokial nebola pladba jedlo sa neobjednavalo - vysoky predpoklad ze pretekar nepride), takze to, ze ste mal kolobasu je v poriadku z hladiska org. K cakaniu na prezentacii. Myslim si, ze ak pridete na prezentaciu tak neskoro a od siedmej hodiny tam nebola ani noha tak musite logicky ratat ze budete cakat, pretoze vacsina pretekarov pride tak hodinu pred startom najme vtedy, ked su starty tesne za sebou od coho organizatorov odhovaram, ze to nie je vhodne riesenie. Vsetci dlhsie dopredu prihlaseni pretekari, z pridelenym st. cislom dopredu bez zmeny trati boli rychlo odprezentovani. Pripustam, ze som nie celkom dobre odhadol, ze napriek nepriazni pocasia pride vyse 100 dopredu neprihlasenych ucastnikov co neumerne zatazilo reg. stanovistia na to urcene (maly pocet stanovist). To sa nasledne prejavilo v dlhsom ako v obvyklom cakani. Taktiez znacne zdrziavali nepredpokladane mnohonasobne zmeny nahlasenych trati pretekarov co tiez znacne zdrziavalo, lebo cisla boli dane dopredu a trebalo ich menit. Napriek vsetkemu sa stihli vsetky casy startov, tak si myslim ze sme prezentaciu dobre zvladli a nie ako tu vy opisujete.
cyklo.sao-tatry.sk
20.09.2010 - 20:45:46
00
Foto plz :sweat:


bude :-)

tak do tisícky

vydržať

Prílohy:

_DSC9615.jpg
_DSC9615.jpg 187.53 KiB thumb_up0thumb_down

20.09.2010 - 21:05:13
00
keyboard_arrow_up