zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Možno je to len u mňa a pravdepodobne je to spôsobené (ne)kvalitou plášťov (Bontrager XDX), no za dva týždne mi zmizne z pneu približne 1 bar tlaku. Kolesá som kontroloval vo vode a všetko OK, tak usudzujem že materiál plášťov je "riedky" a pomaly prepúšťa vzduch cez bočnice, alebo nie je dokonale utesnený v miestach pätky a ráfiku a vzduch pomaly uniká. No vizuálnou kontrolou som nič nenašiel.
a druha vec .. radi pisete ako na bezdusovych vozite nizsie tlaky .. v tom pripade ste s dusou fukali neumerne vela alebo ste len blbi .. ale to uz ja posudzovat nechcem
- neoplatilo sa ti s tým hrať no ostaneš pri tom lebo to máš ľahšie?
A potom že kto je tu blbý ....
a na tom nechapes co ... nie kazdemu zalezi na kazdom grame dolu .. ale uz ked som to spravil tak tam dusu pchat naspet nebudem
a blby je ten co fuka prehustene pneumatiky zo strachu z seknutia duse a nefuka podla vahy jazdneho stylu a pneumatik
Nevýhody ... špinavá a náročnejšia robota pri prezúvaní, vyššie finančné náklady, nutnosť kontrolovať a dolievať tmel.
S fúkaním tlakov je to zložité. Napíšem podľa seba.
Vážim 95 kg a na plášťoch so šírkou 2,25 a s dušami som fúkaval na 3/3,5 Bar. Aj duše postupne stácajú tlak a tak už pri 2,5 Bar som mal zlý pocit z ovládania a jazdných vlastností. Rovnako aj teraz po prvých skúsenostiach s nižším tlakom 2 - 2,5 Bar sa vraciam k pôvodným tlakom 3 Bar. Takže správny tlak v pneu nie je záležitosťou duše alebo bezduše ale pocitu pri jazde.
inak mal som tam uz 3 defekty a o 2 som ani nevedel (iba neskor som dnu nasiel ostne)
a druha vec .. radi pisete ako na bezdusovych vozite nizsie tlaky ..
Tmelu bolo v plášti ešte dosť, možno aj 80 ml, respektíve bola tam nejaká biela tekutina, pretože som tam našiel aj nejaký zhluk bielej masy ... (foto priložím neskôr).
Možno práve to malo zaceliť tú dierku ktorá bola skutočne malá ...
Plášť sme sa pokúšali 2x dofúkať, no išlo to len do určitého tlaku, na ktorom sa žiaľ nedalo pokračovať v jazde. Pri vyššom tlaku cez dierku vzduch fučal von spolu s tmelom. Pokusy dostať dierku na najnižšie miesto aby ju tmel v plášti zalial, alebo točiť kolesom boli neúspešné. Vždy to vydržalo len kým sa nezvýšil tlak v plášti a znovu to fučalo von...
Následovalo zhodenie plášťa, vymontovanie ventilu a nasadenie duše. Nebyť toho hnusného tmelu, v podstate nič výnimočné ..len to že som bol celý zasvinený od toho tmelu.
Takže v zadnom mám zas dušu a myslím, že to tak aj zostane.
K tej diere .. to je prave ten rozdiel medzi videom Notube a realom
Inak ak by si nemal tekutinu, tak zalepis defekt plasta, nafukas a ides dalej. Az na to, ze to niekedy je masaker (dat dole plast/zalepit/nahodit).
Inak takto to byva .. bezdusaky su skvele , az do momentu prveho defektu
ps: pre info, ja (okrem ineho) bezdusaky (ale nie plaste konvertovane na pravu vieru) jazdim od roku 2004, tak zopar skusenosti mam
ten tmel v plášťoch nemal ani mesiac, najazdené cca. 300 km ....
Je to pre mňa sklamanie a vyhodené peniaze za niečo čo akosi nefunguje. Zvažoval som že plášť doma očistím na mieste diery, podlepím kusom gumy a znovu nalejem tmel, no predstava že toto sa môže opakovať zas pri ďalšom výjazde a ja prídem domov znovu celý zababraný a smradlavý od nejakého kaučového sajrajtu ... nie, díky. Plášť, dušu, aj ráfik som poriadne očistil technickým benzínom a zložil pekne po starom. Nie som típek ktorý sa bráni novinkám, ale táto proste nefunguje tak ako som si predstavoval.
Mimochodom mne sa tie Bontrager XDX až také papierové nezdajú ... váha každého z nich je 615g. Dezén síce nie je nič extra no hrúbka bočníc a behúňa sa mi zdá byť celkom podobná s FatAlbertom Performance, ktoré som jazdil donedávna. Samozrejme som to nemeral ...
Použitie originál Tubeless plášťov, alebo plášťov DoubleDefence by určite pomohlo, ale to už je zas iná cenová hladina.
Sada a tmel má byť riešenie pre bežné plášte ... no nie je.