caute borci. potreboval by som nejaku fundovanu radu ake hodinky s GPS si kupit ktore sa zaroven daju pripnut na bike lebo tam ich chcem tiez velmi casto pouzivat. s co najnizsou vahou lebo ked ich mam na ruke nechcem "citit" vahu. co mam od casia hodinky tie vazia 74 gr a to citim, plavat s nimi,behat, hrat fotbal to nie. je to o nicom. pozeral som nejake garminy,suunta ale urcite sa najde niekto kto toto pouziva abude mi vediet poradit. vaha je u mna prvorada.vdaka Berto
pozeral som paci sa mi najma vaha 52 gramov. ako je to s vydrzou baterie a odolnostou voci nesetrnemu zaobchadzaniu/bohuzial moja zla vlastnost/? ako je to so spracovavanim dat a softom? ja by som chcel porovnanie Suunto vs Garmin ich plusy a minusy.
Vydrz v GPS mode je 8hod potom musis dobit ja ich furt kdesi oskrem buchnem stale idu prenos dat do PC jednoducho zapnes PC a automaticky sa data stiahnu same cez bluetooth Santoo kamos ma uz tretie
kurnik na oficialnej stranke pozeram ze vaha je 60 gramov a vsade inde 52... predpokladam ze si mal v baleni aj drziak na bike. este pockam na vyjadrenie dalsich borcov lebo viac hlav viac rozumu.
I've had my 405 for a month now and I love it. I've had no problems with it. I've used it in one race and it seemed to be pretty accurate as far as the GPS goes. I bought the cadence sensor for my bike and both seem to work w/o a flaw. I've owned a Suunto T3 and a Polar AXN300, both were good monitors but the 405 blows them out of the water. The only drawback is that the 405 is not 100% waterproof. I've accidently used it in the pool a couple of times, luckily it still works. I have to warn you, if you have big wrists, this watch might not be for you. All in all, I think this watch is worth the money.
gabiski vyzera to tak ze 405 ma 2 mensie nedostatky vodotesnost a vydrz baterie pri zapnutom GPS ako tak pozeram rozne fora. mozes potvrdit? dufam ze nebudem musiet kazdu rok kupovat novu bateriu...
no mas pravdu mna pomylilo to ze tie co som mal mali napisane made in japan... mohol si poradit ale nieco na bajk,s gps aj na plavanie s co najmensimi rozmermi a vahou
pri klasickom plavani kde naplavam cca 2 km su mi 405 nanic, z garminu mi boli poradene 310 ale su velke a tazke a dizajn je uplne na ... IPX7 znamena ze ked vojdes do bazena a trocha sa pocvachtas tak to preziju... ale ked chces plavat aby ti meralo kolko si naplaval a aky si mal priemerny pulz tak bohuzial 405 sa nedaju pouzit. no zrejme az tak univerzalne a lahke "hodinky" nenajdem takze vezmem bud 405 cx alebo 410 a na plavanie budem musiet zohnat nieco ine...skoda ze sem este niekto iny nehodil nazor a nejaky typ ,zatial to vyzera ze tie garminy su asi naj co sa tyka dizajnu a kvality gps... mozno este polar ale neviem tie vobec nepoznam.
vyzerajú parádne. multisport. akurát neviem ako to je s GPSkom, kedysi to vraj bola bieda v hustom lese. teraz navyše vyšiel nový gps modul polar G5. len som nenašiel ešte recenziu daku schopnú k nemu. celkom ma mrzí že nekupujem computer teraz. ku CS400 by som si velmi prijal GPS modul
ten dizajn ma velmi nechyta, mam radsej okruhle displeje a nie stvorcove. no prave ze casto citam ze polary a suunta maju v lese problemy a ze jediny garmin si s tym dokaze poradit a preto ma aj slabsiu vydrz baterie. viacmenej ak sem niekto neda nieco fakt na zamyslenie vezmem tie 405 alebo 410. vdaka
buggi tak to si ma dostal canyon je pre mna velka neznama. keby mal lepsiu vodotesnost zvazil by som ale ma ipx7 ako 405/410 , ako je to s kvalitou gps? suunto a polar maju v lesoch problemy to mi potvrdili viaceri uzivatelia a tento canyon neviem ako je na tom.
gabiski mam 410 co je vlastne vylepsena 405, ale mam problem ked idem na bajku neukazuje mi to rychlost ,mam nastaveny rezim bicyklovanie. a este ma nici ten dotykovy pruzok,neraguje bud vobec alebo zacne prepinat ako sialeny menu ktore clovek nechce. zrejme si musi clovek zvyknut...a este aj ked som stopol trening ,vyhadzuje mi "blizite sa k odbocke" pritom som nic nezapinal...
takze som hrdym vlastnikom 410/uz 2 mesiac/ a okrem problemov s ovladanim/ramik niekedy to menu sa nechce posuvat ako treba/ som s nim maximalne spokojny. vydrz baterie 7 hodin. prenos do pc kvalitny, mam uz natahane 700 km takze vyuzivam dost casto. odporucam.
Otec mi posunul Garmin Edge 410, bateria mu zacinala odchadzat po 2-3 hodinach, tak sa ju rozhodol vymenit. Po vymene problem pretrvava, neviete niekto poradit ako tento problem vyriesit? Nakolko tu bateriu vymienal tak asi porusil vodotesnost hodiniek, takze to moze byt aj s tym spojene.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pozeral som paci sa mi najma vaha 52 gramov. ako je to s vydrzou baterie a odolnostou voci nesetrnemu zaobchadzaniu/bohuzial moja zla vlastnost/? ako je to so spracovavanim dat a softom? ja by som chcel porovnanie Suunto vs Garmin ich plusy a minusy.
ten garmin 405 tam je cx a hr verzia lisia sa cenou a farbou. ty mas ktore? ako drzia na ruke a ako na bajku?
gabiski vyzera to tak ze 405 ma 2 mensie nedostatky vodotesnost a vydrz baterie pri zapnutom GPS ako tak pozeram rozne fora. mozes potvrdit? dufam ze nebudem musiet kazdu rok kupovat novu bateriu...
suunto=Finland
no mas pravdu mna pomylilo to ze tie co som mal mali napisane made in japan... mohol si poradit ale nieco na bajk,s gps aj na plavanie s co najmensimi rozmermi a vahou
vyzerajú parádne. multisport. akurát neviem ako to je s GPSkom, kedysi to vraj bola bieda v hustom lese. teraz navyše vyšiel nový gps modul polar G5. len som nenašiel ešte recenziu daku schopnú k nemu. celkom ma mrzí že nekupujem computer teraz. ku CS400 by som si velmi prijal GPS modul
http://www.gpsforum.sk/index.php?topic=1298.0
Už 2,5 roka mám Canyon CNS-GPS2 a som s ním úplne spokojný.