Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Nie rozbil som zadné koleso z Pellsu ktoré bolo na tréningy a predné z Mongoosu je v pohode ale keď už kupujem zadné koleso tak kúpim aj predné...
Zobraziť komentár 06.04.2012 - 22:41:53
00
hellboy - to že si pri natáčaní rozbil bike neznamená že to za niečo bude stáť.. proste video je nahovno a kolko ťa to stálo nikoho nezaujíma.. v holyúde sa točia aj 100 milión dolárové sračky.. nakukaj viac videí na nete, sem tam ti tu niekto niečo vytkne a časom sa to úspešné video objaví ;-)
okrem toho slušné videá sa netočia z 3 výjazdov a nespracúvavajú za 1 noc.. to sú hodiny strávené na biku a dni strávené za PC.
Zobraziť komentár 06.04.2012 - 22:46:47
00
mne kritika nevadí ale nejaká takáto a ne že to zkritizujem a ani neporadím. TOTO JE KRITIKA a ne len zo seba robiť machra čo dáva na kolobežke M. Everest

S dovolením trochu objektivní kritiky.

Oceňuju vaší snahu dělat něco co má smysl a zlepšovat v technickém ježdění.
Jestli se chcete ale někam posunout nebylo by od věci vyhledat někoho kdo tomu trochu rozumí a dokázal by vám dát do začátků pár rad. Protože když se podívám jenom jakej máte postoj na tom tak se v životě nikam neposunete.

Nadhodím na co byste se mohli zaměřit:

Zpevněte držení těla, hrozně na tom vlajete.

Lokty a kolena drže od sebe. Přídá vám to stabilitu.

V klopenkách jste moc přidřeplí dozadu. Nebojte se to víc klopit a naučte se držet správbně nohy. Průjezd s vnitřní nohou dole je tak o rozbití huby. Správně se má tlačit do vnější nohy, která je v dolní úvrati.

Naučte se projíždět zatáčky bez sundání nohy z pedálu.

Než začnete skákat naučte se jezdit s jistotou ve vyšších rychlostech. Když vás pak kopne skok a rozjede se vám to tak z toho nebudete vykulený.

Než začnete všelijak kroutit řidítkama ve vzduchu, naučte se skákat rovně a hlavně na čistotu.

Neberte to jako rejpání, ale jako tipy a rady jak se posunovat od začátku správně.
Zobraziť komentár 06.04.2012 - 22:51:31
00
mne kritika nevadí..

ale vadí..
osobne je mi srdečne jedno ako jazdíš/jazdíte.. celý čas tomu vašemu celému klubu fandím aj keď je to ***** ako dvere.. pochop, že nemôžeš hneď na každého vybehnúť ked ti napise nieco co sa ti nepaci, tak sa to nerobi..
Zobraziť komentár 06.04.2012 - 22:59:30
00
podla mňa dvere zas taká ***** niesú :P
Zobraziť komentár 06.04.2012 - 23:01:56
00
Kebyže že to sem napíšu dvaja traja ale vždy proste vždy sa tu spustí flame ako sme zlí, ako je Gazda sprostý, ako sme pomalí, ako sme trápny a xy ďalších vecí ktoré tu všetci opakujú. Kritika ktorú som sem vložil je kritikou a keby že sem každý píše tak, tak tie veci zlepším a nie takto...
Zobraziť komentár 06.04.2012 - 23:02:20
00
hellboy: zopar tipov najdes aj tu - http://www.ivelo.cz/servis-tipy-rady/video-skola-jizdy/
Zobraziť komentár 06.04.2012 - 23:17:30
00
Kritka je preto, lebo sa vyhovarate na slabu techniku, ktora inym ludom postacuje/postacovala. Dalej si tu vymyslas vlastny styl jazdenia ejkejej limonada z lidlu, ktorym maskujes svoje jazdecke (ne)schopnosti. Nepis tu kraviny ohladom toho, ze sa to s tym a na tom neda, nejazdis to a pod., napis, ze to este nevies ale snazis sa to naucit a fakt to skus. Dalej to neprehanaj v style toho vasho novovzniknuteho servisu, ktory moze napachat viac skody ako uzitku. Je fajn pomoct kamosom co to nevedia, pripadne mladej kozatej susedke "postelovat prehadzovacku" a "nastavit brzdy" :P , ale aby si pozyval neznamych ludi a ponukal im generalku vidlice na pockanie? To je trochu moc. Radsej v ramci snahy poproste niekoho, ci by ste sa k nim mohli niekedy pridat na rohatke, co to odkukat a aj dostat nejake rady...
Zobraziť komentár 06.04.2012 - 23:57:08
00
HELLBOY je to presne ako ***** CraObs nie jeden ale cela seria vyjazdov...a potom hodiny strihania upravovania a hrania sa s farbami jasom a inymi blbostami na PC...az z toho vznikne jedno par minutove pre divaka zaujimave video... :) ale najskor by som sa pokusil popracovat na technike a style jazdy...napr z toho navodu co postol waldo :) lebo z tych videi to vyzera ako keby si natacalprvu jazdu lesom...pomala jazda...v zakrutach jazdis s vnutornou nohou na zemy namiesto na pedaly....
a nemusis tu vypisovat co vsetko sa vam pri natacani znicilo...napr ohladom tej kluky...to bola cisto vina jazdca..lebo nevsimnut si hentaky suter....mal by rozmyslat nad dioptrickymi okuliarmy
Zobraziť komentár 07.04.2012 - 00:08:58
00
vieš čo najprv si zisti pár faktov kým napíšeš takúto hovadinu
Zobraziť komentár 07.04.2012 - 00:21:23
00
aku hovadinu??chces mi povedat ze ten kamen bolo akoze malo vidiet??tak ako som pozeral tie vase videa...tak ostrejsiu zakrutu davas vecsinou s jednou nohou na zemy a smykom zadneho kolesa :-) takze o ktorej hovadine sa chces bavit??
Zobraziť komentár 07.04.2012 - 00:55:17
00
Po prvé ja som ten na oranžovom biku. Vo videu som ja nohu dole nedával to druhý jazdec. Druhá vec on išiel na ten skok no mal pocit že má malú rýchlosť, chcel to ubrzdiť a obíjsť no nezmestil sa (otázka 1 sekundy vtedy ťa to nenapadne) ešte ďalej chceš vysvetlenia?!
Zobraziť komentár 07.04.2012 - 01:00:59
00
Hej ved HELLBOY22 ma 14 rokov a napr. ja v jeho rokoch som ani nevedel co je internet :) a bol som najrychlejsi jazdec v okoli lebo mi to vobec nebrzdilo :) ale ked nedavate skoky tak sa neparte v integralach na AM:EN staci klasicka prilba, to radsej chranice na nohy brachovy sa smykol pedal a piny mu riadne roztrhli nohu. Nech sa vam dari, trochu viac odvahy a hlavne jazdenie bez nehody.
Zobraziť komentár 07.04.2012 - 02:57:11
00
http://www.youtube.com/watch?v=28xkX8l8tko&feature=relmfu 1:51 v zakrute noha dole :)ked si niesom isty tak racej pribrzdim a prejdem to cez ten skok tak ze to odpruzim celim telom..aby som to neskocil..ale hlavne si pribrzdim a nenarvem to hocikade inakade hlava nehlava :)
aby si ma pochopil ja sa nesnazim krityzovat to co robite...tocit videa je zabava...a ked vas to bavi tak to je len dobre...dost ludi co vam tu k tomu nieco pise tak pise sem tam aj nieco uzitocne...:)

ako Lapla napisal mate len 14 takze este mate casu a casu sa zdokonalovat...verim tomu ze za par rokov mozte tocit videa na trochu inej urovni...

inac ak sa mozem spytat akou kamerou to tocite?
Zobraziť komentár 07.04.2012 - 09:10:11
00
trocha z inych kruhov pre inspiraciu http://www.pinkbike.com/news/Video-of-the-Month-March-2012.html
;)
Zobraziť komentár 07.04.2012 - 10:14:29
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Kamery a príslušenstvo)
keyboard_arrow_up