Po prvé ja som ten na oranžovom biku. Vo videu som ja nohu dole nedával to druhý jazdec. Druhá vec on išiel na ten skok no mal pocit že má malú rýchlosť, chcel to ubrzdiť a obíjsť no nezmestil sa (otázka 1 sekundy vtedy ťa to nenapadne) ešte ďalej chceš vysvetlenia?!
Hej ved HELLBOY22 ma 14 rokov a napr. ja v jeho rokoch som ani nevedel co je internet a bol som najrychlejsi jazdec v okoli lebo mi to vobec nebrzdilo ale ked nedavate skoky tak sa neparte v integralach na AM:EN staci klasicka prilba, to radsej chranice na nohy brachovy sa smykol pedal a piny mu riadne roztrhli nohu. Nech sa vam dari, trochu viac odvahy a hlavne jazdenie bez nehody.
http://www.youtube.com/watch?v=28xkX8l8tko&feature=relmfu 1:51 v zakrute noha dole ked si niesom isty tak racej pribrzdim a prejdem to cez ten skok tak ze to odpruzim celim telom..aby som to neskocil..ale hlavne si pribrzdim a nenarvem to hocikade inakade hlava nehlava
aby si ma pochopil ja sa nesnazim krityzovat to co robite...tocit videa je zabava...a ked vas to bavi tak to je len dobre...dost ludi co vam tu k tomu nieco pise tak pise sem tam aj nieco uzitocne...
ako Lapla napisal mate len 14 takze este mate casu a casu sa zdokonalovat...verim tomu ze za par rokov mozte tocit videa na trochu inej urovni...
http://www.youtube.com/watch?v=28xkX8l8tko&feature=relmfu 1:51 v zakrute noha dole ked si niesom isty tak racej pribrzdim a prejdem to cez ten skok tak ze to odpruzim celim telom..aby som to neskocil..ale hlavne si pribrzdim a nenarvem to hocikade inakade hlava nehlava
nevidim na tom nic zle, ze vysunul tu nohu.. na tom mieste to bolo podla mna v poriadku
ale technika sa da vzdy zlepsovat...
btw/ aj tak nas vsetkych vytrestaju najmensie blbosti (uz len tu je krasny priklad toho kamena a utrhnuteho pedalu)
Macroo úplná pravda. Minulý rok som si dával na tom mojom bývalom Pells pravidelne Rohatku a tie lesné cesty čo z nich máme video ( ) a nikdy som sa tam n*****. Potom som v auguste zoskakoval z múriku a bum celý dooškieraný. V septembri som to makal po ceste, padla reťaz, neustál som to a opäť celý dooškieraný
to som len ukazoval ze aj on dal dole nohu....ale ten jeho kamarat som si vsimol ze tak jazdi..noha dole a zadne smykom....a to spomaluje...rychlejsi je plynuli prejazd....preto vravim nohy na pedale a zakruty prechadzat plynule...alebo ak uz ta noha dole z pedala...tak ju mat len pre istotu...nemusi sa dotykat zeme...len ako taka pomocka keby nahodou usmyklo zadne alebo predne....hehe ja som sa vytrel naposledy minuly rok....v zjazde som isiel za kamaratom....cez blato presiel prvy.....zaboril sa donho asi len 5cm ja som presiel tou istou stopou a zaboril som sa o dalsich 5cm hlbsie a tam som chytil palicu do prehadzovaca.....este som nepouzival spd pedale takze bajk zostal na mieste a ja som sa zahral na SUPERMANA este ze dopad bol namäkko do toho isteho blatka:-D prehadzovacu tiez nic nebolo...len ohnuta petka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aby si ma pochopil ja sa nesnazim krityzovat to co robite...tocit videa je zabava...a ked vas to bavi tak to je len dobre...dost ludi co vam tu k tomu nieco pise tak pise sem tam aj nieco uzitocne...
ako Lapla napisal mate len 14 takze este mate casu a casu sa zdokonalovat...verim tomu ze za par rokov mozte tocit videa na trochu inej urovni...
inac ak sa mozem spytat akou kamerou to tocite?
No keby tam dakde sekol neviem neviem, ako by dopadol.
nevidim na tom nic zle, ze vysunul tu nohu.. na tom mieste to bolo podla mna v poriadku
ale technika sa da vzdy zlepsovat...
btw/ aj tak nas vsetkych vytrestaju najmensie blbosti (uz len tu je krasny priklad toho kamena a utrhnuteho pedalu)
cim ste to tocoli??a cim si uchytil kameru na bajk??
http://www.youtube.com/watch?v=yceniwMfsGE&list=UUa-bgm86eWgl3_ujUVt8q6A&index=1&feature=plcp