Uz davnejsie som si vsimol ze pri rychlejsiej jazde z kopca (asfaltka) ze mi extremne vibruju riadidla..... tak som to bol reklamovat.V servise mi povedali ze je vsetko ok a ze nanasli ziadnu zavadu a ze sa na nom previezli 3 servisaci a nic nespozorovali. Tak som si to natocil v extremnej situacii bez drzania riadidiel, bicykel sa spraval velmi nestabilne....
natocene video si mozete pozriet na www.caro.sk/chyba.avi
posledný komentár: 1. 8. 2009 o 19:02
tak ak je to takto ako som napisal tak si riadny debil.....daj tam nejake hlavove ako mal kamarat ktore sa nechcelo otacat a potom ti to robit nebude...imbecil
btw: robi ti to aj ked ides po rovnej ceste a nedrzis sa riaditok a slapes aspon jak si hovoril 35 kmph?
robi mi to už pri miernejsom kopceku na pekenej ceste, a to si chcem len trosku vystriet chrbat a nemusim sa ani zapriet do pedalov
to mato:ake mas ty brzdy?? pretoze tie moje na ***** nie su tak tu nesplietaj hovadiny.....
ked su hayesi na ***** tak preco ich jazdi tolke kvantum ludi a to nie len XC ale aj zjazd a FR???
tak vobec neni normalne ze sa mu zacnu hentak trast. v niecom musi byt chyba a v jazdcovi to neni. treba s tym daco robit a urcite nie sa na to povzniest
Ja aby som znizil hmotnost teraz uvazujem nad odstranenim plastov a dusi. Naco mi su? Ved vpredu mam odpruzenu vidlu a kolena si obviazem elastickym obvazom...