alebo domestika na nosenie vody ...ja som na to vhodny, naposledy vo Francuzsku odo mna spolubojovnici stale krkali vodu lebo som mal tie pollitrove flase skoro stale plne. raz som skusal pit pocas vyjazdu ako vsade odborne radia, grcal som z toho este dva dni
dakujem za postrehy, ruksak uz je dole Vody ja spotrebujem neurekom, takze 2 x 0,75 mi maximalne vyhovuje.
matt: tak pedale su samozrejme od Teba, tak ako aj neplanovane o radu vyssie tretry
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
matt: tak pedale su samozrejme od Teba, tak ako aj neplanovane o radu vyssie tretry
PS: nabuduce ho odfot z druhej strany
asi som ich mal vymontovať pred fotením
Pekna Dema
jo jo svata pravda, tiez som koli cestaku musel odmontovat silt z prilby bo som bud prd cez to videl alebo ma bolel krk
Zatiaľ to vyzerá takto:
Rám: Favorit 60cm
Vidľa: Favorit
Predstavec: Favorit
Barany: Favorit.
Sedlová objímka: Specialized
Sedlo: Lincoln (dočasné musím nájsť scott sedlo)
Sedlovka: Lognus
Brzdové páky: Favorit
Brzda zadná: Favorit
Brzda predná: Shimano Sora
Kľuky: Shimano A050
Kolesá: Favorit
Plášte: Schwalbe (ešte neviem aké dnes idem vybrať)
Vzadu bude 7sp kazeta
Prehadzovačka: Shimano A050
Ale inak vela stastia a nech s tym mas viac radosti ako starosti ! [palec hore]
Ale inak vela stastia a nech s tym mas viac radosti ako starosti ! [palec hore]
myslel som tú páku nie ako celé oko.
Na nej je specialized.