dnes som bol v lidli a kupil tu rucnu skladaciu pilku za 3.99, no som zvedavy jak to bude pilit )) bo zuby vyzeraju byt zarovno s plochou pilky, ci sa to nebude cvikat
ja som to naradie kupil ale nemal som pred tym nic ani nitovacku takze myslim ze sa to oplatilo. v servise to urcite nevydrzi ale pre bezneho smrtelnika ktory to pouziva 10x za rok to postacuje. ked si spocitas co stoja servisne prace v cykloservise vrati sa to rychlo.
Tiež ho mám, zatiaľ som s ním dával dole kazety a šteľoval kónusy a nerozpadlo sa. Na občasné použitie nevidím problém. Treba ešte dokúpiť pár vecí, ak máš napr. HTII stred, ale inak je tam skoro všetko potrebné.
Capulo, tie zuby nemajú mať "šrank". Teda predpokladám, že sa jedná o zuby používané na pilkách nožikov Viktorinox, či pilkach Fiskars a teraz to používa snáď kazdý...
Moja skúsenosť je, že režú výborne a pilka sa necviká.
mno alebo to fakt nefunguje bo som googlil a aj ked sa tvaria ze nemaju srank tak pisali ze maju uzsie to telo nad zubami takze ako keby mali srank to vyzera, proste no pokial to mas vsetko rovnako hrube neverim ze to nebude cvikat, to proste nie je mozne
o jakom sranku to vy tu tocite? mozete mi to niekto prelozit? nemyslite nahodou šrám? alebo to je cesky? a este by ma zaujimalo co robi ked cvika? akoze tiez v robote dost pilim fiskarsami trochu inymi sice ale.. tomu vaznu vyrazovenu slovniku nejako nerozumiem. no flame
Bydlo máš od Sniny až po Bratislavu a ešte si sa s takým výrazom nestretol? Ta to co? Som myslel, že Vychodňáre sú na nože, sekery, píly, mačety odborníci najsampovolanejší. Niejak nám ten východ upadá (a to som tam chodil na školenia ) http://www.druhyturnus.ic.cz/zlm/02_PILA.pdf
neviem ci si robis srandu z tvojich prispevkou na fore sudim ze asi hej. no bydlisko nemam od sniny az po bratislavu, je to tam jasne napisane, ked nechapes tak... a ako vidim tak šrank je asi českeho povodu mozno tak ako aj šrám. ja to poznam pod takymto vyrazom, tak prepac ze nesplnam tvoje poziadavky na praveho vychodniara.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
alebo tam predavaju na pohlad to iste ale z vnutra trosku kvalitnejsie pumpy
Takú som kúpil v Baumaxe. Veľmi som s ňou spokojný. Ani neviem, že ju mám v baťohu na túre ... odrežem všetko do 10-15cm.
Moja skúsenosť je, že režú výborne a pilka sa necviká.
osobne si inac neviem predstavit ako to moze pilit a necvikat bez sranku, dajak mi to neni jasne
presne tak sa to sekalo aj mne, po 'vylepseni' uz necvika
presne tak sa to sekalo aj mne, po 'vylepseni' uz necvika
ou ten pajac nevie pilit
Oni nevedia, že sa tie píly musia cvikať a preto sa necvikajú.
Ešte mi totiž napadlo, že mám v dielni výbornú 450mm dlhú pílu Stanley s takými zubami. Ver mi, reže výborne a necviká sa. Je to tuším táto: http://www.stanleytools.com/default.asp?CATEGORY=HAND+AND+PANEL+SAWS&TYPE=PRODUCT&PARTNUMBER=20-526&SDesc=15%26%2334%3B+Blade+Length+x+12+Points+Per+Inch+Finish+Cut+SharpTooth%26%23153%3B+Saw
Neber to v zlom, ale chyba bude asi niekde inde a preto nechcem aby si tieto dobré pilové zuby zatracoval.
http://www.druhyturnus.ic.cz/zlm/02_PILA.pdf